Cítite sa vyhorení vo svojej práci a živote?
Mám taký pocit, akoby som bola vyhorená, proste sa niečo deje. Niekedy nezvládam prácu, som na jednom mieste vyše 9 rokov, pritom práca je fajn. Doma deti, manžel, dookola to isté, varenie, upratovanie...už idem ako zotrvačník a mám pocit, že z toho prepína. Na dovolenku sme boli na 3 dni, to je všetko. Z práce nemôžem ísť napr. na 2 týždne preč. Deti (už tínedžeri) stále to treba, tam peniaze, to sa pokazilo, naplánujem niečo, tak to aj tak nevyjde. Vzťah s manželom dobrý, veľmi si rozumieme. Proste ten pocit, že niečo zmeniť, zastaviť sa a proste aby nič odo mňa nikto nechcel. Proste nemám čas ani na seba, sem tam málokedy idem s kamoškou niekde, manžel veľmi romantik nie je...Neviem, či som to dobre zhrnula, no nič ma momentálne nebaví...
Asi máte všetci pravdu, ja som trčala v robote kde sme mali 35 C, riaditeľ ma pustil domov 1x, ošomral každý deň dovolenky a druhí závidia, keď nie som v robote. Tlak mám teda nízky, ale asi pôjde hore...ja aj napíšem, čo majú spraviť, napr. včera na chladničku, spravili okrem najmladšieho. Muž nevie dať ani prať, to skôr dcéra. Ale ja viem, asi je problém, že som si vždy všetko robila sama, lebo si to spravím tak ako chcem ja. A to ma teraz dobieha. Akože ak si myslíte, že neviem kričať tak ste na omyle, aj mne prasknú nervy a je taký krik, že počujú všetci susedia🙂 proste tak nastaviť veci, že všetko klape a človek je spokojný, nie, že len sa ženieme za všetkým aby to bolo na 100%,možno aj to je chyba dnes.
@anonym_autor
no obaja pracujete, tak hadam dovolenku si mozete dovolit, nie ze tri dni doma zas len makat, to nie je dovolenka
nemusite ist k moru, ale niekam, kde vypnes od domacich povinnosti
to, ze na nic zakricis, to teda nie je nic na chvalenie, to je skor zlyhanie
a ta robota asi nie je taka skvela, ako pises, ked si nevies vziat normalne dovolenku ako clovek a nie ako otrok, ze riaditel osomral, to je des, to co je za magora
mas velmi nizko nastavene latky toho, co je v poriadku a co nie
zacal novy skolsky rok, tak si nastavte pravidla, nanovo si zadelte ulohy, inak vyhoris ako zapalka, cesta do normalu je tazka a dlha