icon

Naše reakcie na jeho sviatok

Dnes o 09:03

Dnes ma moj milovany sviatok - my spolu nezijeme, long story. Rano som vstala, ol siedmej som nabehla do potravin nakupit ranajky, plus som mala pripraveny darcek. Volala som mu o pol deviatej, popriala vsetko naj, ci k nemu mozem prist na 5 min, len mu dam darcek, ranajky a necham ho, nech sa v klude sam naje. Ani som nemusela ist dnu. On, ze nie, ze to je narychlo, ze este nie je prebraty, ze sa musi dat dokopy. Ja uz som o pol desiatej mala termin u kozmeticky Cize, nie, nie, neda sa, nemoze. Hovorim ved na 2 minuty ti to dam. Nie… tak som nahnevane zlozila mobil. Potom o 15 min mi napisal, tak prid ked chces. Na to som nereagovala. Isla som k nemu domov, zazvonila susedom a nechala mu darcek pred dverami. Zisla som do auta a napisala - pozri sa pred dvere. Odisla som … na nakup. O 3 min mi vola, ze tam nic nie je. Vo mne ti vrelo. Dokelu za 3 min to niekto zobral? Tak ma natahoval, aby mi nakoniec povedal, ze to tam je a nic z toho on nechce (vsetko co dostal su veci, ktore ma rad). Tak to uz som nahnevane povedala, nech to niekomu rozda, podaruje susedom, ze uz nevladzem a rozlucila som sa. Na co mi napisal, ze si mnou nenecha pokazit den. Isla som ku kozneticke, kde mi pisal a volal, nedvihala som. Nakoniec som mu napisala, ze este raz vsetko najlepsie a nech si v pokoji uzije den. Na co mi odpisal, ze uz som mu ho pokazila a zjavne si to uzivam.

Podotykam sme ludia medzi 40-45, nie deti.
Vysla som z toho ako debil, co kazi ludom dni :f
Nezainteresovany pohlad? Lebo si naozaj pridem tak nemozna dnes…

Strana
z3
anonym_e4e5b1
Dnes o 11:54

Už si tu písala vieš že v sobotu odpočíva, hrá hry, pozerá TV a venuje sa mame. Tak mu nemáš čo narúšať jeho program a na návštevu prísť až keď ťa pozve.
Chce mať svoj kľud a nie prepadovky.

anonym_a6bfa1
Dnes o 11:59
@anonym_autor

@anonym_a6bfa1 suseda bola doma s deťmi a manželom a on bol doma, to viem isto 🙂. So susedou som hovorila.

@anonym_autor jeda,tak to je už fakt trápne 😬.dobre tak možno nie u tej susedy ale u inej

earlgrey
Dnes o 12:02

a do práce ako chodí keď sa z domu nedostane pokiaľ sa nevyserie?🤔

Áno, rešpektovanie jeden druhého musí byť, ale sakra ak s niekým som dlho, ak s niekým spím, ak niekomu dovolím, aby do mňa pchal svojho vtáka, tak to, že ho ráno uvidím strapatého, neoholeného, neumytého na pár minút by vadiť nemalo či?

autor
Dnes o 12:03
@anonym_e4e5b1

Už si tu písala vieš že v sobotu odpočíva, hrá hry, pozerá TV a venuje sa mame. Tak mu nemáš čo narúšať jeho program a na návštevu prísť až keď ťa pozve.
Chce mať svoj kľud a nie prepadovky.

@anonym_e4e5b1 aké hry hrá? Lebo on nemá doma žiadnu PS. Možno hrá nejaké hry, ale asi jedine stolové. Sobota je jediný deň, kedy sa nevenuje mame :D

autor
Dnes o 12:04
@earlgrey

a do práce ako chodí keď sa z domu nedostane pokiaľ sa nevyserie?🤔

Áno, rešpektovanie jeden druhého musí byť, ale sakra ak s niekým som dlho, ak s niekým spím, ak niekomu dovolím, aby do mňa pchal svojho vtáka, tak to, že ho ráno uvidím strapatého, neoholeného, neumytého na pár minút by vadiť nemalo či?

@earlgrey áno, keďže on pracuje z domu, tak ak niekde ide, tak je schopný celé dopoludnie neísť nikde, kým... čo ti poviem. A keď potrebuje ísť ráno niekde o ôsmej, vstáva o šiestej.

selest
Dnes o 12:13

Ja napriklad neznasam ked mi niekto tlaci co nechcem sposobom kt mi nevyhovuje a este caka ze budem vdacna lebo ved "to robi pre mna lebo na mna mysli". Je to jeho den,mozno si mala mysliet lepsie co a ako by ho ozaj potesilo a nedopadlo by to takto. Ste sa nasli, preco si to robite..

minenkaa
Dnes o 12:28
@anonym_autor

@earlgrey áno, keďže on pracuje z domu, tak ak niekde ide, tak je schopný celé dopoludnie neísť nikde, kým... čo ti poviem. A keď potrebuje ísť ráno niekde o ôsmej, vstáva o šiestej.

@anonym_autor boze ty máš problém ,ja som ako ty ja ráno môžem hneď fungovať moj muz potrebuje dve hodiny a akceptujem to a netuším ho ničím tie dve hodiny

anonym_3871b6
Dnes o 12:36

Ty si tu uz pisala nie? Dvaja po 40tke, on byva u mamy a neplanuje to zmenit, a Ty sa tvaris ze Ti tento vas nevztah vyhovuje, lebo mas pocit ako Ta ma rad. A sprava sa k Tebe ako ku psovi. Bezne. Takze vlastne nic vynimocne sa dnes nestalo.

rachel36a
Dnes o 12:51

@anonym_autor nehnevaj sa na mna, ale obaja ste ako deti...preco si mu nemohla zagrstulovat a zaniesť darček poobede, ale trvala si na tom , že to musí byť hneď ráno? A nakoniec urobíš zo seba debila a necháš mu to za dverami? Za mna si hysterka...a on tiež pako...

anonym_a6bfa1
Dnes o 12:54
@anonym_autor

@muchotrafka298 nemal tam nikoho, len on rano pokial nejde na velku, tak je takyto neznesitelny. Toto je kazde rano - kazdy den.

@anonym_autor tak na čo si sa ku nemu hneď ráno trepala keď vieš aký býva?

Strana
z3