Bývalý priateľ ma osočuje po rozchode. Ako sa s tým vyrovnať?
Pred rokom som chodila s jedným mužom. Myslela som si, že je seriózny, normálny. Nepil, nefajčil. Bol rozvedený. Má syna, s ktorým ma zoznámil, zoznámil ma aj s rodinou. Veľmi na mňa zapôsobil. Síce sme mali od seba trochu ďaleko, ale nič hrozné. Stretávali sme sa a všetko bolo fajn. Končila mi zmluva na nájme a on navrhol presťahovať sa do mesta k nemu. Vlastne na tom dosť trval. Týždeň pred sťahovaním, mi doobeda napísal ako ma ľúbi a poobede mi prišla správa, že je to na neho rýchlo. Proste sa so mnou rozišiel. Nedávno mi písal jeho kolega, že sa zo mňa rád vysmieva. Vraj ja som sa hnala do spoločného bývania, chcela som sa vydávať, pozerala som obrúčky, že som bola ako stíhačka, pričom to pravda vôbec nie je. Nič som nenáhlila. Celkom ma to zožiera.
@anonym_autor neviem preco ti pisal jeho kolega ale ja by som odpisala suche bolo to presne naopak, pan sa zlakol vlastneho rozhodnutia a ze mu prajem vsetko dobre. A naj skape 🤣🤣🤣, ro by som si pomyslela.
Ty vies ako to bolo a on je uboziak ak si potrebuje honit ego.
Neriesila by som, ak to nie je spolocna praca, kaslat na nich..
@anonym_autor šak odpis tomu jeho kolegovi že si rada že nič nebolo lebo bol strašný bordelar..aký pozicaj taký vrat
@anonym_autor Ahoj, ja by som nereagovala vobec po takej dobe. Nech si mysli co chce. Zi si svoj zivot a na nejake ohovaracky nedavaj. Na co aj, len nizky ludia takto ohovaraju este aj po takom case🤷♀️ A keby to neprestane, tak si zablokujem aj toho kolegu s kludom a prehladom🙂
Asi jeho ješitnosť nezvládla že mu nejaká dala kopačky tak sa teraz hra takto so zenami a ubližuje im. Robi to zákerne a hnusne a keď bude vidieť že ťa jeho reči a správanie trápia bude vytesený ešte viac ako sa mu to podarilo. Vobec by som sa už tým nezaoberala hneď na začiatku ukázal čo je zač a ty sa môžeš pohnúť ďalej. Ak by ti niekto s jeho známych písal nereaguj max napis že pre teba už toto je uzavretá vec a nebudeš nič riešiť ani ta ten človek nezaujíma. To že chlap nepije nefajčí nebije ženy chodí do roboty ešte neznamená že je v poriadku. Pomaly opatrne hlavne sa veľa pýtať zisťovať sledovať do ničoho sa nehrnut nabuduce.
Asi jeho ješitnosť nezvládla že mu nejaká dala kopačky tak sa teraz hra takto so zenami a ubližuje im. Robi to zákerne a hnusne a keď bude vidieť že ťa jeho reči a správanie trápia bude vytesený ešte viac ako sa mu to podarilo. Vobec by som sa už tým nezaoberala hneď na začiatku ukázal čo je zač a ty sa môžeš pohnúť ďalej. Ak by ti niekto s jeho známych písal nereaguj max napis že pre teba už toto je uzavretá vec a nebudeš nič riešiť ani ta ten človek nezaujíma. To že chlap nepije nefajčí nebije ženy chodí do roboty ešte neznamená že je v poriadku. Pomaly opatrne hlavne sa veľa pýtať zisťovať sledovať do ničoho sa nehrnut nabuduce.
@anonym_fa1855 aké kopačky? Ved to on sa s ňou rozišiel.
@anonym_dca09a nebol rozvedený?
@anonym_autor prečo ta zozbiera čo vraví niekto ,kto nie je nič v tvojim živote
@anonym_autor zablokovat vsade, ignorovat, obratit list. Ignoracia je pre chlapa najvacsi trest.
Chápem, že ťa to bolí, ale rok je už dosť dlhá doba na to, aby si niesla niečo, čo si si nespôsobila. On si veľa vecí povymýšľal, aby zakryl vlastné zlyhanie. Ty vieš, aká je pravda a to stačí. Nedovoľ, aby ti jeho klamstvá stále brali pokoj. Dopraj si žiť svoj život naplno a nenechaj minulosť, aby ti brala radosť z prítomnosti.
Boze tieto nedozrete a zlomene ega..
@anonym_dca09a nebol rozvedený?
@anonym_fa1855 no a čo keď bol ? Autorku lákal presťahovať sa do jeho mesta, do bytu s ním, trval na tom, doobeda ju miloval a poobede sa rozišiel.
Komu asi chýba čítanie s porozumením ? 🤔
@anonym_fa1855 no a čo keď bol ? Autorku lákal presťahovať sa do jeho mesta, do bytu s ním, trval na tom, doobeda ju miloval a poobede sa rozišiel.
Komu asi chýba čítanie s porozumením ? 🤔
@anonym_a60c3b no hral sa s ňou. O tom píšem. Že chlap nasratý na ženy ktorý sa po rozchode cíti ohrdnuty prejavuje svoju zlosť na ženy aj takto že sa s nimi takýmto spôsobom pozabava zahrá záujem vyznáva lásku užije si a potom jej s chuťou ublíži keď mu začne veriť a ešte šíri reči že to ona bola tá zla. Zlosť na jednu ženu si ventiluje na všetkých.
Mala si napísať kolegovi, že si sa s ním musela rozísť, lebo bol impotent.
@anonym_dca09a ty myslíš tu ženu pred autorkou? Tak to neviem ci od nej dostal kopačky.
Neries, ignoruj, nespadni na jeho uroven, nesir ziadne reci, nekomentuj.
Nerieš ho absolútne je to minulosť tam nech to aj ostane.Aspon vidíš čo bol zač a buď rada že to skončilo
@anonym_a60c3b no hral sa s ňou. O tom píšem. Že chlap nasratý na ženy ktorý sa po rozchode cíti ohrdnuty prejavuje svoju zlosť na ženy aj takto že sa s nimi takýmto spôsobom pozabava zahrá záujem vyznáva lásku užije si a potom jej s chuťou ublíži keď mu začne veriť a ešte šíri reči že to ona bola tá zla. Zlosť na jednu ženu si ventiluje na všetkých.
@anonym_fa1855 aj to je realita
@anonym_fa1855 aj to je realita
@anonym_a60c3b zažila som niečo podobné poznám to, nasratost vedia dobre skryť ale prejavi sa časom
@anonym_a60c3b zažila som niečo podobné poznám to, nasratost vedia dobre skryť ale prejavi sa časom
@anonym_fa1855 som doma, pozerala som starý diel Súdna sieň. Chlapík vytvoril falošný profil jednej mladej babe a písal z neho hnusne príspevky. A prave preto, lebo to bol chuj zakomplexovaný, s malým pipíkom čo sa mu ani nepostavil.
@anonym_autor vysvetlovat treba tomu,, kto ti ucty plati...

Pozri… pri takychto ohovarackach je najlepsie si povedat, ze ty sama najlepsie vies kde je pravda a na nazor druhych sa treba vykaslat. On ma mozno nejake svoje nevyriesene 💩 a ma teraz potrebu ta vysmievat. Vykasli sa nanho, si predsa dospela zena, on ocividne taky dospely nie je.