icon

Manžel po hádke odišiel k svojej matke

Dnes o 06:30

Manzel po hadke odisiel k matke a ostal tam. Byva tam uz 2 mesiace. Mame 2 deti. Pokus o rozhovor z mojej strany bol. Vysledok? Nic nechce riesit. Da mi peniaze na deti a bodka. Vobec neviem ci este chcem nieco riesit aj ja. Svokra sa tiez vobec neozvala. Je to cele bizarna situacia

maciatkolulu
Dnes o 09:04
@biba_18

@anonym_83cec7 ok, odíde od ženy. a čo tie deti?

@biba_18 preboha,to nie su kojenci a majú snáď číslo a vedia komunikovať. Keď chcú ...

biba_18
Dnes o 09:05

@maciatkolulu otázka je prečo nechce on? preboha

anonym_83cec7
Dnes o 09:07
@biba_18

@anonym_83cec7 ok, odíde od ženy. a čo tie deti?

@biba_18 sú to stredoškoláci. Možno s nim viac komuniku cez whatsapp ako kedykoľvek predtým. Píšem ti to už niekoľkokrát, že autorka ani nemusí vedieť. Aj keď je to jedno, lebo si myslím, že si vymyslela dôvod hádky a možno aj chorobu, aby zapôsobila alebo celú tému

maciatkolulu
Dnes o 09:07
@biba_18

@maciatkolulu otázka je prečo nechce on? preboha

@biba_18 znova,netušíme,čo teda je asi aj zbytočne v tejto téme sa domáhať nejakého vysvetlenia,sa vlastne stalo,či nepovedal napríklad ja sa už ozývať nebudem,keď ma nenávidíte,ozvite sa sami.🤷

biba_18
Dnes o 09:09

@anonym_83cec7 ja sa nepýtam na možno. pýtam sa na stav ktorý je popísaný ...

anonym_730184
Dnes o 09:11

Hádam si nikto nedovolí vysloviť niečo v zmysle "mám rakovinu v poslednom štádiu". Ani zo žartu. Podvedomie srandu nepozná.

anonym_83cec7
Dnes o 09:14
@biba_18

@anonym_83cec7 ja sa nepýtam na možno. pýtam sa na stav ktorý je popísaný ...

@biba_18 podľa stavu povedaného teda…snáď je rada, že alkoholik odišiel bývať k mame, nechal je byt či dom, posiela jej peniaze a žiadne konflikty nie sú a nikto jej ho ožratého domov nenosí, nebalamutí deti. Sen každej manželky alkoholika. Sorry, ale fakt veríš, že toto je pravdivá téma ?

autor
Dnes o 09:20
@anonym_83cec7

@biba_18 sú to stredoškoláci. Možno s nim viac komuniku cez whatsapp ako kedykoľvek predtým. Píšem ti to už niekoľkokrát, že autorka ani nemusí vedieť. Aj keď je to jedno, lebo si myslím, že si vymyslela dôvod hádky a možno aj chorobu, aby zapôsobila alebo celú tému

@anonym_83cec7 mozem ti do sukromnej spravy poslat svoju spravu z onkologie

any_soj
Dnes o 09:23

@anonym_autor ach doriti to je situácia... Napadlo mi či naaaaahodou to nie je jeho uletený podvedomy spôsob vysporiadania sa so strachom z tvojej choroby... Aj predtým bol malo doma a nechcel tam byť?
Každopádne prakticky - odkiaľ si? Nezíska by sa ti dobrovoľnícka výpomoc v niečom, s niečím? Netuším... Mám dosť kontaktov, ktorí robia vselikde na Slovensku s dobrovoľníkmi, tak možno nejaká dievčina, žena...? Na pár hodín týždenne?

biba_18
Dnes o 09:23

@anonym_83cec7 to či je téma pravdivá neriešim... zaujímajú ma vlastne myšlienkové pochody ľudí čo na ňu reagujú ... 😒
k téme samotnej som sa vyjadrila a mám za to, že áno, nech si ide ... len ma zaujali ostatné príspevky ...

ivik4
Dnes o 09:32

😱 to co za kretena sa vykasle na deti a zenu ktora je velmi chora a potrebuje pomoc. Pane boze drzim Ti palce najviac ako sa da

anonym_f2a64d
Dnes o 09:45

ty kokos, co by som ja dala zato, keby ten moj vypadol k matke, poslal peniaze, a svokra by sa ani neozvala ❤️❤️❤️

rybkoava
Dnes o 09:46

Nezvyknem používať na nadávky v diskusiach, no je to debil. Nech už by ste sa pohádali pre hoci čo. Ty si vážne chorá, máš na starosti deti a domácnosť a on si išiel oddýchnuť k matke. Podaj žiadosť o rozvod a alimenty. A ak energie a všetko platíš Ty, tak dupľom.
A k jeho matke je to tiež bez komentára.

anonym_351b31
Dnes o 09:46

Možno vyhorel
Veď pre niečo pije,pre niečo sa hádate
Pre niečo to nezvláda
Utiekol,ty ho nečakas s otvorenou náručou
Tak iba technické veci doriešiť
Ak dvaja nechcú, tak s tým sa nič nedá

autor
Dnes o 10:05
@anonym_83cec7

@biba_18 podľa stavu povedaného teda…snáď je rada, že alkoholik odišiel bývať k mame, nechal je byt či dom, posiela jej peniaze a žiadne konflikty nie sú a nikto jej ho ožratého domov nenosí, nebalamutí deti. Sen každej manželky alkoholika. Sorry, ale fakt veríš, že toto je pravdivá téma ?

@anonym_83cec7 vobec nemam chut nieco vymyslat. Neprispievam tu na tento portal, ale som zufala

radiana3
Dnes o 10:10

Toto je ukážkové využitie situácie, ako sa zbaviť zodpovednosti. Však sa správa ako rozmaznané 5 ročné decko, nie ako dospelý muž, ktorý ma 2 deti. Ja by som ho už ani vidieť nechcela, nech si ostane bývať s mamičkou.

sweetyna

manzel mi pride ako absolutne nevyzrety fagan 🙂 kolko mate rokov? kvoli akej veci ste sa hadali? to je strasne, ja neviem, co by som na tvojom mieste robila, nedokazem si to ani predstavit, co take hrozne sa muselo stat, aby sa takto zachoval on a dokonca aj jeho matka. to je chore 🙏

lucia.t

Je to zbabelec, nezvládol to. Možno pije, lebo nezvláda to, že si chorá. Alebo ktovie, prečo, neviem, ako dlho pije. Tak ho nechaj. Nemáš malé deti, našťastie, pomôžu ti aj tie. Nech posiela aspoň dosť peňazí.

anna777115
Dnes o 10:18

Áno je to možné, že nezvláda situáciu a rieši to alkoholom. Chlapi, sa veľmi ťažko vysporiadavaju s takýmito komplikovanými situaciami a riešia to práve alkoholom, ktorý im na nejaky cas vypne hlavu. Ja, by som sa na tvojom mieste autorka s nim stretla a v klude mu bšetko lopatisticky vysvetlila, ake je toto náročné obdobie pre vas všetkých, ako rodinu a ze teda nie vzdy reagujes adekvátne, ale nech sa ta snaží pochopiť a podržať , lebo ho potrebuješ, ako partnera a chýba ti jeho prítomnosť. Prajem ti veĺa sil, vnutorneho pokoja, lasky a pochopenia a podpory od tvojich najbližších...💗

anonym_a21311
Dnes o 10:42

Už si to tu riešila pár krát, však?

nyusika
Dnes o 11:00
@biba_18

@anonym_83cec7 @anonym_01039d aký dôvod by vedel ospravedlniť že sa zbalí od chorej manželky pred vianocami a ani nekontaktuje deti?? to by ma zaujímalo čo by ste vedeli ospravedlniť, že bolo v poriadku čo urobil…

@biba_18 presne...ja ked tu citam, ze aky dovod a blabla ?
a nie ej to jedno ??

nech bola hadka kvoli comukolvek takto sa spravaju len curaci, pardon za vyraz
a rovnako je v tomto pripade jedno, ci je zena chora, alebo nie

nyusika
Dnes o 11:03
@anonym_730184

Hádam si nikto nedovolí vysloviť niečo v zmysle "mám rakovinu v poslednom štádiu". Ani zo žartu. Podvedomie srandu nepozná.

@anonym_730184 uplne v pohode dovoli - ista skupina ludi (nenarazam na etnikum, ale na ludi s nozkym charakterom) sa bezne vyhovaraju na choroby, ked chcu dosiahnut financny (iny) prospech

osobne si mysli, ze osoba v svtrtom stadiu rakoviny ma ine starosti, ako zakladat anonymne diskusie na modrom koniku

ale tu nie je dovolene spochybnvat hodnovernost tem - tazke sa hrajme, ze je to naozaj

autor
Dnes o 11:36
@anonym_a21311

Už si to tu riešila pár krát, však?

@anonym_a21311 nie

autor
@nyusika

@anonym_730184 uplne v pohode dovoli - ista skupina ludi (nenarazam na etnikum, ale na ludi s nozkym charakterom) sa bezne vyhovaraju na choroby, ked chcu dosiahnut financny (iny) prospech

osobne si mysli, ze osoba v svtrtom stadiu rakoviny ma ine starosti, ako zakladat anonymne diskusie na modrom koniku

ale tu nie je dovolene spochybnvat hodnovernost tem - tazke sa hrajme, ze je to naozaj

@nyusika je to naozaj. Ak pochybujes poslem ti ss. O ziadne peniaze nejde.

nyusika
@anonym_autor

@nyusika je to naozaj. Ak pochybujes poslem ti ss. O ziadne peniaze nejde.

@anonym_autor nechcem

autor
Dnes o 11:37

Podam ziadost o rozvod

strelkyna1
Dnes o 11:47

Dobre rozhodnutie s tou ziadostou o rozvod. Slubovali ste si v dobrom aj v zlom, ale zjavne, ked Ty mas problemy, tak sa na Teba vyserie. Takeho muza by som naspat ani nechcela. Synovia su uz dost velki, mali by zvladnut domacnost aj sami (oprat, upratat, navarit), nech nie je v Tvojom stave zataz na Tebe.

rybkoava
Dnes o 11:50

Ženy a nerozmýšľali ste aj nad tým, že pani možno nemá pri sebe niekoho, komu by sa mohla zdôveriť? 🤔Síce má doma deti, no určité veci s nimi určite nebude riešiť. Ja Ti držím palce, aby si to zvládla.

tiezjedna
Dnes o 11:53
@anonym_autor

Podam ziadost o rozvod

@anonym_autor tak pokiaľ on reaguje tak ako reaguje, bude to najrozumnejšie riešenie. Ostudné pre neho, lebo sa chová ako úplný mamánkovský dement... Snáď je mamička spokojná akého sr*ča vychovala🙄

mnamko
Dnes o 12:05
@anonym_ff9766

Ja by som v takom pripade zasla za notarom a spisala zavet, aby nezdedil ani euro...vsetko by som nechala detom

@anonym_ff9766 su manželia, majú bsm,scoho by ho mala vydedit?