Ako dlho trvá zabudnúť na rozchod?
Rozídete sa, ako dlho sa vám vracajú spomienky, ako dlho nemôžete zabudnúť? Ja neustále narážam na staré fotky, na veci, ktoré sme spolu zažívali, a vždy sa iba zahľadím, pospomínam a je mi smutno... Aj veselé veci a veselé zážitky ma rozosmutnejú. Ako dlho také niečo trvá? Kým sa neobjaví niekto iný? Kým sa všetky spomienky nezabudnú? Kedy?
@anonym_autor sucitim s tebou ♥️od vcera sa citim rovnako. Snad to cim skor prehrmi
@anonym_be319c aj teraz sa mi v mobila ukazali spolocne fotografie a mam slzu na kraji oka..
@anonym_autor ako dlho ste rozideni? Stretavate sa v beznom zivote? Ono to chce aspon rok, kym to najhorsie prejde.
@anonym_autor ako dlho ste rozideni? Stretavate sa v beznom zivote? Ono to chce aspon rok, kym to najhorsie prejde.
@anonym_af8398 za par dni to bude dva mesiace. Skor kazdy den chodime okolo svojich domov vzajomne.
kym budes pozerat fotky a mysliet na neho tak nezabudnes... prestan ho sledovat .. vyhod z hlavy - rob nieco uzitocne ...
@anonym_af8398 za par dni to bude dva mesiace. Skor kazdy den chodime okolo svojich domov vzajomne.
@anonym_autor hm tak toto bude tazsie ked na seba denne narazate. Nemozes ist inou cestou?
A ano fotky a hmotne spomienky vyhod. Fotky bud rovno vymaz alebo stiahni na nejake USB a odloz niekam na spodok zasuvky.
Tak zavisi to aj od dlzky vztahu, aj od roznych inych veci. Ja ked som sa pred manzelom rozisla po dvoch rokoch s byvalym priatelom, tak taky mesiac bolo najhorsie a tak pol roka som este nebola schopna ani pomyslat na iny vztah. Moj manzel mi dost intenzivne vstupil do zivota (ako kamarat) uz par dni po rozchode, ale u mna to tu bolest neprehlusilo, proste som to musela preckat. Po tom pol roku som sa konecne citila volnejsie a po roku som uz bola rada, ze sme sa rozisli.
@anonym_autor hm tak toto bude tazsie ked na seba denne narazate. Nemozes ist inou cestou?
A ano fotky a hmotne spomienky vyhod. Fotky bud rovno vymaz alebo stiahni na nejake USB a odloz niekam na spodok zasuvky.
@anonym_af8398 v jednom pripade je to dialnica ktora prechadza nad mojim domom ked ide do prace vidi nas dom a v opacnom pripade tiez cestou do prace popod balkony kde byva chodim ja tadial vedie hlavna cesta .
treba sa naucit ovladat svoje emocie, moje rozchody kedysi tiez boli tazke ale odkd
edy som sa naucila zablokovat negativne myslienky, spomienky a urcit naco budem mysliet tak tazke to naozaj nie je. Mas dve moznosti utapat sa v tom co bolo alebo ked pridu nato myslienky stopnut to vedome zacat mysliet na ine hoc aj naco si v tu chvilu vdacna - pekne pocasie fajny obed, zdravie hocico co ta prve napadne alebo chod si zabehat, zacvicit, zavolat s kamaratkou/rodinou, moznosti je vela... Ludsky mozog nedokaze mysliet a venovat sa dvom veciam sucasne (aj pri multitaakingu jednej venuje pozornost druhu vnima/robi na autopilota) takze treba sa naucit negativne emocie jednoducho prebit pozitivnym. Nejde to hned ale da sa to vypracovat.
@anonym_autor pokým si to ty v sebe sama neurovnáš, lebo cakat na niekoho a mať ho len ako nálepku, nie je láska.. zo začiatku je to silné, aj keď záleži, aké dovody boli na to
Ak pride rozchod tak na to bol patricny dovod. Nikdy sa so mnou nerozisiel parter, ale ukoncila som to vzdy ja. Vzdy na to bol dovod. Pekne spomienky zo vztahov mam dodnes a nemusim a nemam zaujem na ne zabudnut, preco by aj. Aj napriek tomu, ze som uz vydata. Ak si to ukoncila ty, mala si na to asi dovod a ak parter tak tiez. Po dvoch mesiacoch sa treba s tym zmierit, vyrovnat a pohnut sa dalej. Zameraj sa na konicky, skolu/ pracu, priatelov a ak budes pripravena a vyrovnana s rozchodom tak sa otvor dalsiemu. Drz sa
a na co mas stare fotky este aj v mobile? ja bez milosti som stare fotky, kde som s ex, hrnceky atd. vyhodila, ked som mala novy vztah... To iste aj po 16r, nechala som si len fotky, kde som s detmi..
@anonym_autor fotky som vyhodila, všetko čo mi dal, čo mi ho pripomínalo a zabudla som okamžite ako sa objavil môj budúci muž. Ten rozdiel bol tak extrémny že mi za tým predchádzajúcim nebolo ľúto ani sekundu.
Tak zabudnut asi nikdy, dolezite je kedy to prestane vadit
@anonym_af8398 v jednom pripade je to dialnica ktora prechadza nad mojim domom ked ide do prace vidi nas dom a v opacnom pripade tiez cestou do prace popod balkony kde byva chodim ja tadial vedie hlavna cesta .
@anonym_autor ak si ho milovala úprimne a z celého srdca, bude to trvať dlho predlho. obzvlášť, ak chodíš okolo jeho bydliska. dôverne to poznám, za 9 mesiacov od posledných fyzických kontaktov a 7 od rozvodu ešte stále chýba. rovnako chodím do práce okolo bydliska. vidím tam jeho auto veľakrát, no nedá sa nespomenúť :( akurát hoci to bolelo a bola to ťažká situácia, ja som sa snažila okamžite pohnúť ďalej. udržiavať kontakty s ľuďmi, venovať sa naplno práci, študovať. mne toto výrazne pomohlo v najťažších chvíľach. držím palce.
@anonym_be319c aj teraz sa mi v mobila ukazali spolocne fotografie a mam slzu na kraji oka..
@anonym_autor prečo ste sa rozišli?
ak pre tvoju neveru, tak asi dlho.
Ak pre jeho neveru, tak by ma to rýchlo prešlo....

@anonym_autor sucitim s tebou ♥️od vcera sa citim rovnako. Snad to cim skor prehrmi