Hľadáte po rozchode lepšieho partnera?
Kratka otazka. Ak sa rozidete, ci rozvediete, vzdy hladate lepsieho? Rovnakeho? alebo vam to je jedno?
Určite lepšieho, pre niečo je ex ex. Tak aby bol ten ďalší lepší, už v akomkoľvek smere (každý má svoje preferencie). A skúsenosťami tiež nebudem chcieť rovnakého a už vôbec mi to nie je jedno.
@anonym_autor davsm so pozor na vlastnosti ktore mi vadili
Preco by mi to malo byt jedno? Akoze treba rychlo niekoho za kazdu cenu zohnat? To urcite nie.
No muza mam skveleho, sme spolu cez 20 rokov, ale keby som sa hypoteticky rozviedla (alebo on so mnou), uz by som nikdy nikoho nehladala, ani nechcela. Venovala by som sa len sebe a kariere. Po 40-tke som ostala sebecka 😀.
@anonym_autor v skratke - kompatibilnejsieho.
Rovnakeho? Ved to by sme sa tiež rozisli, nie? Vzdy len lepsieho 🙂
@anonym_autor akoze preco,ze je mi to jedno?som sa zbavila debila a chcem dalsieho?nech je aky je,hlavne,ze mam vztah?rozviedla som sa s alkoholikom,nehladala som nikoho.Prislo to same a sakra som si dala zalezat na apetite po alkohole.Cize u mna,nehladala som podobneho,ani rovnakeho (preboha) a uz vobec nie,hoc akeho.Pre nieco tie rochody su a su pre nas poucenim do buducna,ci uz,ako sa my nemame spravat,alebo pre nas,ze uz take nieco nedopustime,nechceme
nehľadala som, prišiel sám a tisíckrát lepší

Nenazvala by som to "lepšieho", ale podľa mňa po rozchode by mal človek hľadať zakaždým kompatibilnejšieho. Kedže každý vzťah niečo ukáže - o sebe, o tom čo vlastne ne/chcem, na čom mi ne/záleží, bla bla... A za mňa sú to presne cenné informácie k tomu, aby prípadne každý ďalší partner bol kompatibilnejší 🙂