Ako nabrať silu na rozvod?
Hľadám asi povzbudenie, nakoľko neviem cesty von momentálne. Uvedomujem si, že moje manželstvo je fraška. S mužom to bola veľká láska, pocit , že som našla svojho princa. Rýchlo bola svadba, z veľkej lásky dieťa a potom prišla realita. Muž sa stará viacmenej len o seba. Mňa má ako neplatenu slúžku. Dieťa má rád, ale tiež na neho viacmenej kašle, sám s ním nepôjde nikde. Mne až teraz všetko späť sa vracia, že áno, boli tam náznaky už pred dieťaťom. Ja blbá som ich nevidela. A to som už bola tridsiatnička..snahy o rozhovor, návštevu manz.poradcu úplne stroskotali, lebo on je pán dokonalý, ktorý v živote neurobil nič nesprávne. Ale akosi sa neviem vyhecovať k tomu poslednému kroku, a to podat žiadosť. Čo vás nakoplo, alebo čo bola posledná kvapka? Maly má dva roky, som na RD. Prácu mám, kde by som sa vrátila, no budem sa musieť presťahovať naspäť do hlavného mesta, keďže keď som nastúpila na RD, my sme sa presťahovali inde, že bývanie v BA budeme riešiť , keď mi skončí rodičak. Finančné to akosi asi utahnem, skôr sa obávam zrazu reálne ostať sama. Rodičov mám ďaleko

@anonym_4fbeae ty si fakt hrozna osoba.Ja som stastna od momentu ako som odisla od exmanzela takze hodne dlho.Nasla som opatrovatelku a sla do prace,to,ze tvoja sestra vas vsetkych stavia do pozoru je vasa hlupost,ze sa nechate vyuzivat.Nech si najde pani na dochodku alebo oficialnu opatrovatlku ked potrebuje a nech si maleho vozi sama po praci.Stekas tu ale tam kde mas nepovies nic.Tak trpte cela rodina pre svoju hlupost,sestra si to vedela zariadit ked jej dalsi traja dospeli skacu kolo zadku.Ale stale to nie je pripad autorky.
@anonym_cadc1a samozrejme, na Slovensku maju bezne zeny platy, z ktorych si dovolia zaplatit opatrovatelky aj podnajom. A teraz tu o cervenej ciapocke. Preto tu v kazdej podobnej teme citame, ako sa po rozvodoch hufne zeny stahuju spat k rodicom. Autorke som si dovolila napisat, aby sa neunahlila a mala istoty. Manzel ju nebije, netyra, nepodvadza, nemusi od neho hned a zaraz utekat s 2r.dietatom. Nech sa vrati do prace, ma nasetrene, zalozny plan a potom nech sa rozvadza. Rozvod trva 30 minut, nasledky z neho roky.