icon

Ako prebieha bezdetný rozvod bez majetkových sporov?

xnatalkax
Dnes o 08:45

Ako prebieha rozvod? Kolko trva? Co sa nas budu pytat? Nemame deti, majetok si rozdelime mimo sudne.. obaja chceme rozvod.

anonym_af4686
Dnes o 08:48

30 minút aj s prestávkou, prečítali návrh a spýtali sa či súhlasíme. Riešilo sa aj zverenie dieťaťa a výživné

anonym_93c6ca
Dnes o 08:48

Manželka, chcete rozvod? áno. manžel, chcete rozvod? áno. Nežijeme spolu, intímne sa nestýkame, nehospodárime, nechceme navštíviť mediátora, ani čas na obnovenie spolužitia. bum. 20 minút a ste "rozvedení"... akurát si počkáte na právoplatnosť.

xnatalkax
autor
Dnes o 08:49
@anonym_93c6ca

Manželka, chcete rozvod? áno. manžel, chcete rozvod? áno. Nežijeme spolu, intímne sa nestýkame, nehospodárime, nechceme navštíviť mediátora, ani čas na obnovenie spolužitia. bum. 20 minút a ste "rozvedení"... akurát si počkáte na právoplatnosť.

@anonym_93c6ca byvame este spolu meni to nieco? Ale oddelene

tamtamka26
Dnes o 08:55
@xnatalkax

anonym_93c6ca
Dnes o 08:56
@xnatalkax

@xnatalkax nie, to je váš problém, ako si to vyriešite. Ak obaja súhlasia a ste bezdetní, je to otázka pár minút.

krasneleto
Dnes o 08:57

@xnatalkax podas navrh. uvedies skutocnosti, preco je manzelstvo rozvratene a nie je moznost "opravy". vytycia pojednavanie... oboch sa vas spytaju, ci trvate na tom, co ste uviedli... spytaju sa , ci spolu sexualne zijete... a o 13 min zaznie rozsudok ...

anonym_93b9ad
Dnes o 09:13

mna napriklad rozviedli tak, ze som ani nevedela, ze mame pojednavanie. Kedze odporca suhlasil s navrhom, prisiel zo sudu dalsi list ci suhlasim "aby súd v zmysle § 177 ods. 2 písm. b) Civilného sporového poriadku rozhodol bez nariadenia pojednávania" - potom prisiel len rozsudok... Kazdy je tymto pristupom dost zaskoceny a budu mi tvrdit, ze to nie je mozne :D

rozculena
Dnes o 09:34
@anonym_93b9ad

mna napriklad rozviedli tak, ze som ani nevedela, ze mame pojednavanie. Kedze odporca suhlasil s navrhom, prisiel zo sudu dalsi list ci suhlasim "aby súd v zmysle § 177 ods. 2 písm. b) Civilného sporového poriadku rozhodol bez nariadenia pojednávania" - potom prisiel len rozsudok... Kazdy je tymto pristupom dost zaskoceny a budu mi tvrdit, ze to nie je mozne :D

@anonym_93b9ad toto som chcela ale nás predvolali.Pritom on súhlasil,deti sme nemali,tak nechápem......všetko to tam trvalo 5 minút.

rozculena
Dnes o 09:36

@xnatalkax sudca sa opýtal exa,či súhlasí s tým,čo som napísala v návrhu,opýtal sa nás,či máme iných partnerov,nemali sme,nechápem túto otázku...potom nás poslal von,potom sme sa vrátili,prečítal rozsudok,spýtal sa,či sa budeme odvolávať,nechceli sme sa,podpísali sme papiere a išli domov.Celé to trvalo 10 minút

kocuris
Dnes o 10:31

Ten minutes divorce process

xnatalkax
autor
Dnes o 10:33
@kocuris

Ten minutes divorce process

@kocuris sounds good

kocuris
Dnes o 10:55
@xnatalkax

@kocuris sounds good

@xnatalkax Talk to the Belgian or Nederland waiter few tens years ago: Waiter. Do you have a beef steaks? Yes..., of horse, sir 👏

kocuris
Dnes o 10:56

Affair: horse meat 🍖

anonym_469efb
Dnes o 11:08

15 minút a to mame dve deti. Právnik prečítal rodičovskú dohodu, obaja sme súhlasili a povedali že žijeme oddelene a mame ich partnerov a bolo po všetkom.

anonym_607baa
Dnes o 13:15
@anonym_469efb

15 minút a to mame dve deti. Právnik prečítal rodičovskú dohodu, obaja sme súhlasili a povedali že žijeme oddelene a mame ich partnerov a bolo po všetkom.

@anonym_469efb
V Australii takyto rozvod online, bez otravovania sudov