Ako sa povzniesť nad bývalým manželom?
S ex sme rozvedený 2roky. .....
A ohovára....vymýšľa si veci co sa nikdy nestali alebo to tak ani nebolo ....ja sa o neho nezaujímam....to ze odišiel počas manželstva k milenke ok....to ze sa po roku pristahoval naspäť vedla do baraku . ..ok prežila som ....nechodím uz u nas do obchodu....aby som ho nestretla ....ten človek sa mi doslova hnusí...proste ho nechcem stretnúť -nekontaktujem ho...nepíšem mu nevolam,deti sú veľké môžu sa kontaktovať samé...neprispieva co by mal....nedá ani 1e navyše a súdom ma určené prispievať. .ale proste chcem mať od neho klud a pokoj...tak to neriešim. A on stale ma potrebu ohovárať.
Spával s kamaratovou ženou..s rodinným známym...si posielali prirodzenia....prvú ženu podvádzal.....na neho je toľko špiny,stale to držím v tajnosti...veď naše súkromie...a on staleeeeee
Syn ma 13r a rozprava mu ze ked mu nedovolím pit on mu dovolí a moze u neho späť nech to ja neviem ...preboha ma 13 rokov ake dovolenie pitia.../on pil 16rokov 7 dni v týždni
Stale som ticho lebo stretnutie snim vo mne vyvoláva bolesť brucha ...a je mi zle. ..budem mat kľud?? Uz som koly nemu zmenila prácu....bývanie ešte nechcem...
Ako sa nad to povzniesť?ci len vydržať ze ho to prejde .
od 16 chlasta ..podvadzal byvalu a ty si s nim spravis decka a cudujes sa? uz len vydrzat kym si najde inu obet a ty ho uz nebudes zaujimat ... detom vysvetli,ze maju vlastny rozum a nemusia pocuvat nevyziadane rady..ukaz im ,ze im doverujes a vies ze sa rozhodnu spravne a uveria spravnym ludom ...
@anonym_3837e1 o tom ze podvádzal bývalú som sa dozvedela až tesne pred rozvodom ale mojim ...ked mi jeho brat povedal tak a máme to tu znovu...uz aj teba-cakal.som ze vydrží dlhšie...
Zisťovala som vtedy okolnosti jeho rozvodu ...ale nikto nic ze nevedia...a nestarajú sa ...až potom vsetko vyplávalo..
Ty si hlupa. Ja by som mu na výživnom neodpustila ani cent. Ani jeden jediný. S exekútorom by ho sranda prešla
Ohovára a šíri klamstvá? Hneď by bolo trestne.
@anonym_autor ak je vacsi dlh na vyzivnom treba to riesit, ked ma cas na ohovaranie bude mat cas aj na zarabanie aby mohol platit.

od 16 chlasta ..podvadzal byvalu a ty si s nim spravis decka a cudujes sa? uz len vydrzat kym si najde inu obet a ty ho uz nebudes zaujimat ... detom vysvetli,ze maju vlastny rozum a nemusia pocuvat nevyziadane rady..ukaz im ,ze im doverujes a vies ze sa rozhodnu spravne a uveria spravnym ludom ...