icon

Ako sa vyrovnať so sklamaním vo vzťahu?

Dnes o 09:10

Ahojte, potrebujem nestranný pohľad, lebo som z toho na dno. S partnerom sme boli spolu 2,5 roka, no prechádzali sme si ťažkým obdobím. Pred dvoma mesiacmi sme sa dali znova dokopy – sľuboval, ako ma strašne ľúbi, ako chce byť ten najlepší frajer na svete a ako všetko napraví. Uverila som mu a verila som, že to myslí vážne. Lebo tie dva mesiace boli tie najkrajšie, nehádali sme sa, všetko šlo hladko.
Minulý týždeň ma ale totálne zablokoval a prestal komunikovať kvôli hlúpej hádke. Hádka bola preto, lebo nespravil vysokú školu dva týždne pred statnicami a ja som mu na to povedala svoj pohľad. Jemu sa to nepáčilo, začali sme sa hádať, zacal znevažovať mňa, moju školu, zevraj som nic nikdy nedokázala, že podľa jeho slov som nikdy pri ňom nestala a v ničom ho neťahala vyššie ( pri tom som ho vzala naspäť aj po veľa sklamaniach atd…). Musi ísť teda na utvar a ma možnosť sa tlačiť sem na východ, ale on chce ísť silou mocou do Trencina. Ja som mu povedala, že v tomto prípade ja už ďalej nebudem pokračovať, pretože ma čaká 7 rokov štúdia ( keďže ma neprijali na medicinu, idem na rok inam ). Sme spolu pomaly 3r a príde mi blud žiť na diaľku ďalších 7 rokov. Keď skončím, budem mať 26 a on 29 a prídem za ním a zistím, že ho vlastne nepoznám a to nefunguje? Určite nie. Potom som sa cez kamošky dozvedela strašnú vec – za mojím chrbtom si potajomky začal už riešiť prestup na vojenský útvar na druhom konci republiky (do Trenčína). Keď mu moja kamoška napísala, aby sa zachoval ako chlap a išiel si to so mnou vydiskutovať, začal jej vulgárne nadávať, že mu má dať pokoj a že jemu je takto fajn, lebo má aspoň odo mňa pokoj. Pritom si ma neustále pozerá na Instagrame, aj keď ma nesleduje, ale do očí sa mi nepozrie. Neviem ani, či sme vo vzťahu alebo co, lebo slovo rozchod nikde napadlo.
Už som si povedala, že s ním asi definitívne končím, lebo takúto sebeckosť a neúctu po 2,5rokoch nepredýcham. V živote by som si ja nevybrala takto sebecky a očakávala, že to ešte ten druhý bude normálne rešpektovať a bude so mnou ďalej normálne fungovať. Ak by ho prevelili nedobrovoľne až tam, a povedal by mi, že odrobí rok a bude sa tlačiť sem, okej, počkám. Ale takto dobrovoľne určite nie.. Sme spolu dosť dlho na to, aby už so mnou aj reálne plánoval život, už mal dávno vedieť, ci ma teda chce alebo nie. Ale strašne ma bolí, ako dokázal človek takto rýchlo hodiť 2,5 roka za hlavu a tváriť sa, že mu chýba len "pokoj". Prečo to vlastne Boh robí, že nás dá po rozchode znova dokopy na 2 mesiace, len aby ma to nakoniec zlomilo ešte viac? Ako ste sa z takejto zrady spamätali, ak ste ju zažili? Vďaka.

thereisabear
Dnes o 09:14

Zablokuj, nekontaktuj a buď rada, že si sa ho zbavila. Ten vzťah by nikam neviedol.

anonym_8051de
Dnes o 09:21

@anonym_autor Boh to nespravil, spravili ste to vy dvaja. Ale aspon si sa poucila, ze co nefungovalo pred tym, nebude fungovat ani na druhy pokus.

valria
Dnes o 09:22

@anonym_autor Sorry, ale už len výrazy typu frajer, Instagram, blokovať, sledovať svedčia o nezrelosti vzťahu aj vás samých.

gabrielkamajeckka
Dnes o 09:23

Nemrhaj svojim časom, ženskú krásu a mladosť máš len jednu. Nájdi si stabilného, finančne zabezpečenejšieho a úspešného muža, ktorý je samozrejme aj príťažlivý a inteligentný. S vyšším vekom sa taký muž hľadá prirodzene ťažšie.

anonym_8017fc
Dnes o 09:28

@gabrielkamajeckka "Nájdi si stabilného, finančne zabezpečenejšieho a úspešného muža, ktorý je samozrejme aj príťažlivý a inteligentný.
Pobavilo. A po 40 tke zacnu pre zmenu vykriky. A teraz mi staci uz aj nejaky normalny, vesmir posli mi nejakeho ... Vesmir odpovie, uz si stara, poslal som ti ich predtym aspon 50 a nad vsetkymi si ohrnula nos. 🙂

autor
Dnes o 09:28
@valria

@anonym_autor Sorry, ale už len výrazy typu frajer, Instagram, blokovať, sledovať svedčia o nezrelosti vzťahu aj vás samých.

@valria ak by som napísala partner, zas by boli problémy, že sme mladi, tak nemám používať také výrazy, lebo partner je až vtedy, keď spolu žijeme. Tu už človek nevie co ma napisat, aby bolo dobre, lebo so všetkým je stále problém.

enmery
Dnes o 09:33

Dievča, úplne ho vymaž zo života a buď rada, že s ním nemáš 3 deti, hypo a 42 rokov. Toľko 🚩🚩🚩pokope, život Ti chce dať šancu na pekný život bez tohto tu. Počúvaj ho, aby si si raz nebúchala hlavu o stenu. Sústreď sa na štùdium, skutočný chlap, ktorý za to stojí, ešte len príde.

ljmmm
Dnes o 09:33

mno skoncit skolu dva tyzdne pred statnicami je mega pruser. Teraz by sa mal zameriavat rozhodne na studium ci utvar a nie na vzdialenu frajerku. Asi to ukoncil chujovo neviem, no nic vasmu vztahu aj tak neprialo. Otoc list

januska12323
Dnes o 09:39

@anonym_autor ty by si ho akože chcela naspäť? Máš okolo 20 rokov a chceš si život kaziť kvôli 2 rokom? Nevenuj mu už žiadnu pozornosť a buď rada, že to skončilo ešte pred deťmi a spoločným majetkom.

anonym_6f76ba
Dnes o 09:40

Tá hádka nebola hlúpa, išlo o vážnu záležitosť. Neviem akým spôsobom si povedala svoj názor na nedokončenie školy, no je to jeho život, keď ex pokazil poslednú štátnicu a stratil 6 rokov štúdia na medicíne, tak mi ani nenapadlo ho poučovať, dávať rozumy, ale snažila som sa ho v tej situácii čo najviac podporiť. Žiaľ, život sa deje a veci sa stávajú. To, že si ho zobrala späť po sklamaniach neznamená, že si ho ťahala hore v živote. Jeho rekcia bola tiež dosť blbá, mal normálne komunikovať, v tomto si nič nestratila, ale sama si povedala, že ak chce ísť do Trenčína, ty pokračovať nechceš, čo je logické, ale on zrejme má svoje dôvody prečo chce ísť práve do Trenčína a tak to skončilo.

grimnir
Dnes o 09:47
@gabrielkamajeckka

Nemrhaj svojim časom, ženskú krásu a mladosť máš len jednu. Nájdi si stabilného, finančne zabezpečenejšieho a úspešného muža, ktorý je samozrejme aj príťažlivý a inteligentný. S vyšším vekom sa taký muž hľadá prirodzene ťažšie.

@gabrielkamajeckka Ešte si zabudla, že musí byť vysoký, svalnatý, mať vodičák, drahé auto, a ktorý vie opraviť každý spotrebič v domácnosti.

anonym_d7ba80
Dnes o 09:49

2.5 roka vobec nie je dlha doba na to ze ty este len ides studovat, nebyvate spolu..je to podla mna len jedna z mnohych lasok ktora skonci skor ci neskor.

grimnir
Dnes o 09:50
@anonym_autor

@valria ak by som napísala partner, zas by boli problémy, že sme mladi, tak nemám používať také výrazy, lebo partner je až vtedy, keď spolu žijeme. Tu už človek nevie co ma napisat, aby bolo dobre, lebo so všetkým je stále problém.

@anonym_autor Tu si na internete. A hlavne na stránke, kde sa každá žena povyšuje nad ostatné, alebo ich podkopáva. Keby si išla na facebook, tak výsledok by bol taký istý.

mk22
Dnes o 09:50

Mas 20r, takých este budeš mat.
Bud rada, ze sa upratal sam.
A Boh nic nedopustil, vrátiť sa k nemu bolo čisto tvoje rozhodnutie.

valria
Dnes o 09:52
@anonym_autor

@anonym_autor Takže ty problém vidíš iba v tom jednom slove? Ach, dievča.... Bež študovať a daj si od "vzťahov" pauzu. V dobrom...

cacianka
Dnes o 09:59

Si mladá, podľa všetkého do 20r, kašli na také nedozrete neschopné tela. Keby mal nejaký vážny problém že pokasle školu, ok, ale on aj správaním je pako, asi zelené pako, ktoré nevie ľudský komunikovať (iba armádnym spôsobom 🤦). Svoju neschopnosť zhodí na teba, douráža ťa, zhadzuje, jeho ego utrpelo tak so ho hongal na tebe.
A toto teľa by si chcela naspäť ? Neblázni prosím ťa ?
Viem že to zraní, bolí, ale neboj sa všetko to prejde, prebolí, keď si uvedomíš, že si sa zbavila debila. Ten nech si salutuje v Trenčíne a ty si ries svoj život po svojom.
On zostane zelený pako, ale ty si vybudujes svoj život , lepší ako s ním, venuj sa svojim koníčkom, škole, cestovaniu, priateľom a kamarátom, ži ako mladý slušný človek a je časom stretneš dobrého chlapa, pochopíš ešte viac, že ako šťastne si sa zbavila gule na nohe. Smetie sa vynieslo samé

cacianka
Dnes o 10:01

Ps. Hlavne tam netahaj boha, ten s tým nemá nič spoločné. Je to život a správanie 2 ľudí.

anonym_fac906
Dnes o 10:02

Boh s tym nic nema. Ty si dopustila jeho navrat s viziou coho? Uz davno ste MY sekli na ja ja ja jenom jaaaa. Ty si vypni insta. WA. Vsetky ostatne socky. Zide sa ti aj digi detox aj od chlapaciny. A pride niekto, s kym zacnes od 0.🍄

anonym_f00cee
Dnes o 10:48

Toto nikam nevedie, to nie je vzťah. Ukonči to a zabudni. A ešte jedna nevyžiadaná rada, nabudúce do vzťahu nepleť kamarátku, to na čo bolo dobré, aby mu ona niečo vypisovala? Na nič. Snáď len ten nižší vek vás ospravedlňuje. Ulož si túto diskusiu a o 20 rokov sa z nej za hlavu budeš chytať.

autor
Dnes o 10:50
@anonym_f00cee

Toto nikam nevedie, to nie je vzťah. Ukonči to a zabudni. A ešte jedna nevyžiadaná rada, nabudúce do vzťahu nepleť kamarátku, to na čo bolo dobré, aby mu ona niečo vypisovala? Na nič. Snáď len ten nižší vek vás ospravedlňuje. Ulož si túto diskusiu a o 20 rokov sa z nej za hlavu budeš chytať.

@anonym_f00cee ja som jej nekazala mu pisat. Oni sa občas bavia..

anonym_95ef01
Dnes o 10:54

Akoze ty s nim asi skoncis? Ved on uz s tebou skoncil. Neries, boli ste spolu kratko a ty si uz videla svadobne zvony po 2,5 roku. Naco predlzovat agoniu, ked za kratke chodenie ste sa stale hadali a rozchadzali? Nechaj ho ist. Podla tvojej diskusie si este mlada, nezrela. Naco sa ho silou mocou drzis?