Ako ste si zorganizovali život po prevalení manželovej nevery?
V manzelstve su deti, rozvedeni este nie sme. Je to relativne cerstvy stav. Vacsinu bab co poznam, sa zbalili a odisli aj s detmi, lebo im bolo zle sa na muza pozriet. Pripadne manzela vypoklonkovali, ak sa teda nestihol este sam odstahovat, ak bola nehnutelnost zenina.
NIe som schopna s nim ani nieco riesit, robi sa mi strasne zle, z kazdej veci hadky, som vycerpana na dne. Vsetko doma ostalo na mne, on sa bavi, uziva si, ja padam na hubu fyzicky aj psychicky. Snazim sa maximalne vyhybat konfrontacii s nim, ale niektore veci obist nejdu, a to peniaze, co s detmi, kto, kedy, kam, ako...
Dokonca mam prve podozrenie, ze mi robi umyslne takto psychicky zle, aby ma zlomil.
Ako ste to robili organizacne, aby ste co najviac eliminovali negativne stavy, ktore vam kontakt s nim sposobovali.
@anonym_autor ak ta este dokaze zlomyt a ma vplyv na tvoje city, tak este stale s tym nie si vyrovnana.
Vek deti? Je rozdiel ak máte malé decka a rozdeľ ak väčšie
Nedá sa s ním normálne dohodnúť? Okamžite by som dávala návrh na výživné. Ráno cez víkend si správ program a pán otec nech sa stará.
Trosku sa musíš zmobilizovať
@anonym_autor zbaliť mu veci, vyložiť pred dvere, vymeniť zámky.nech ide za k.r.ou a ty, nech máš doma kľud. Ja som to urobila presne tak. Potom som navštívila právnicku a podala návrh na rozvod.
@anonym_autor zbaliť mu veci, vyložiť pred dvere, vymeniť zámky.nech ide za k.r.ou a ty, nech máš doma kľud. Ja som to urobila presne tak. Potom som navštívila právnicku a podala návrh na rozvod.
@anonym_588254 ak je dom - byt spoločný tak zmeniť zámky nemôžeš. Ani vyložiť kufre pred dvere.
zbalit ho a vyhodit nemozes- predpokladam,ze byt je aj jeho .. z tohto dovodu vacsina zien odchadza k mame al niekam ... kazdopadne nabrat posledne silya porozpravat sa s nim ... prejst si moznosti .. zalezi aj aky je vek deti a aky to ma na noch vplyv.. ja by som odisla ak by som mala kam aj s detmi .. hlavne si poriesila financie aby nepreflakal spolocne ked si teraz uziva ..
@anonym_autor však ako organizačne?, všetko bude na tebe, keď je z neho taký ch.j. Treba si zvyknúť, že všetko riešiš ty. Povedz mu, aby ti posielal peniaze na účet do rozhodnutia o rozvode na deti, aby išiel ku tej žene a viac nemusíš na neho kukať. Potom ho netreba riešiť a všetko sa zabehne samé. Keď má novú, tak ani deti už nebudú jeho priorita, takže asi tak.
nevera bola jediny problem? ved sa zlom.. naco to vsetko drzis? zosyp sa.. a nech sa pan manzel stara.. ci aj potom sa bude bavit a uzivat si a vykasle sa aj na deti?
@anonym_588254 ak je dom - byt spoločný tak zmeniť zámky nemôžeš. Ani vyložiť kufre pred dvere.
@anonym_0172f2 môžeš, nemôžeš, keď to všetko do ..bal, nevidela som dôvod ísť k mame do detskej izby. Ešte som mu odhlásila trvalý pobyt.. A nehnuteľnosť bola aj jeho... Dala som mu ochutnať vlastnej medicínky.
@anonym_autor podať na súd zverenie deti do opatery a odísť od neho, načo tam si ?
@anonym_cbab88 Teraz pride odpoved, ze nechce brat detom otca.
Minimalne najbližší víkend, ak sú deti neni dojčatá a nepotrebuju ta úplne nevyhnutne, by som odišla na víkend niekde preč. Premyslieť si veci. Wellness víkend si zaslúžiš. Aj prečistiť hlavu, čo ďalej a tak
@anonym_autor nechaj mu tam deti a choď. On precitne veľmi rýchlo.
Odisla by som. pokial nemas batola, ktore dojcis, bez debaty by som odisla. "sorry zlatko, je toho na mna vela, potrebujem sa z toho spamatat, ozvem sa, ked budem ok, s milenkou sa o deti urcite postarate." myslim to smrtelne vazne! ani omylom by som sa netrhala vsetko zvladat sama, lebo ak mu teraz ukazes, aka si schopna, zostane to tak uz na vecne veky, kym deti nevyrastu. ked si dokazal najst milenku, nech sa dokaze o deti postarat. deti nie su len tvoje, preco by si on mal uzivat a ty padat na hubu?!
Odisla by som. pokial nemas batola, ktore dojcis, bez debaty by som odisla. "sorry zlatko, je toho na mna vela, potrebujem sa z toho spamatat, ozvem sa, ked budem ok, s milenkou sa o deti urcite postarate." myslim to smrtelne vazne! ani omylom by som sa netrhala vsetko zvladat sama, lebo ak mu teraz ukazes, aka si schopna, zostane to tak uz na vecne veky, kym deti nevyrastu. ked si dokazal najst milenku, nech sa dokaze o deti postarat. deti nie su len tvoje, preco by si on mal uzivat a ty padat na hubu?!
@matkahelka ja nie som autorka😉
@matkahelka ja nie som autorka😉
@tiezjedna ona ta neoznacila, len nadviazala na tvoju myslienku, to sa tak zobrazuje uz davnejsie😍
@anonym_autor ja som sa okamzite odsťahovala do prenájmu a zacala prakticky hned novy zivot s novými ľuďmi. Ale bola som mlada, cize v tom veku ide vsetko ľahšie. U mna pravidlo zíde z oci zíde z mysle, platilo okamzite a hned, vrelo odporucam.
@anonym_autor moja svokra to robila tak, ze iba napisala casy vyzdvihnutia a takeot veci. Nic ine, Dieta dala tak, ze bolo same a cakalo rodica c2 . Nikdy sa s nim uz nepozdravila. Raz po 30 rokoch na parkingu sa museli pozdravit nahodne. Nehovori jeho meno, iba on, ten, zamenami. Da sa to aj radikalne. Deti nikdy nepovedia co robil ten druhy rodic a naopak
@anonym_autor moja svokra to robila tak, ze iba napisala casy vyzdvihnutia a takeot veci. Nic ine, Dieta dala tak, ze bolo same a cakalo rodica c2 . Nikdy sa s nim uz nepozdravila. Raz po 30 rokoch na parkingu sa museli pozdravit nahodne. Nehovori jeho meno, iba on, ten, zamenami. Da sa to aj radikalne. Deti nikdy nepovedia co robil ten druhy rodic a naopak
@anonym_923068 Ale nejako si sa s nim musela stykat, nie? Kvoli detom, ked riesis veci, minimalne ich odovzdavanie?
Zeny, ja som presne premyslala, ze mu deti na krk hodin, ale za prve som si uvedomila, ze ja nie som p.ca a toto tym detom neviem urobit, uz dost sa musia vyrovnat, ze ich opustil a samozrejme ten debk. povedal, ze kludne pride, aj s milenkou. Jasne, bohvie ako by ich to dlho bavilo, ale tak ako sa ja viem zatat, vie sa ja on a kolko tam mam tie deti nechat same? Nie su uz take male, aby na nich nemohol kaslat, ze vsak si vezmi z chladnicky jogurt s rozkom a hotovo, ja idem vecer s Jankou do restauracie...
@kiki68 to som navrhovala, ze presne casy, povedal ze nie, podla neho je s detmi dostatocne. Musel by to sud urcit a potom, aj mne sa moze stat, ze budem potrebovat posunut casy, ci prehodit dni a nevyjde mi v ustrety. Nemam kde dat deti, rodicov ani surodencov nemam, nemam ani predstavu kolko by ma vysla opatrovatelka napriklad na cely den, asi nie malo. Ale asi to tak budem musiet riesit.
Zatial nechcem detom robit sok ale do buducna sa tomu nevyhybam, nech si deti uzije.
@anonym_923068 Ale nejako si sa s nim musela stykat, nie? Kvoli detom, ked riesis veci, minimalne ich odovzdavanie?
Zeny, ja som presne premyslala, ze mu deti na krk hodin, ale za prve som si uvedomila, ze ja nie som p.ca a toto tym detom neviem urobit, uz dost sa musia vyrovnat, ze ich opustil a samozrejme ten debk. povedal, ze kludne pride, aj s milenkou. Jasne, bohvie ako by ich to dlho bavilo, ale tak ako sa ja viem zatat, vie sa ja on a kolko tam mam tie deti nechat same? Nie su uz take male, aby na nich nemohol kaslat, ze vsak si vezmi z chladnicky jogurt s rozkom a hotovo, ja idem vecer s Jankou do restauracie...
@kiki68 to som navrhovala, ze presne casy, povedal ze nie, podla neho je s detmi dostatocne. Musel by to sud urcit a potom, aj mne sa moze stat, ze budem potrebovat posunut casy, ci prehodit dni a nevyjde mi v ustrety. Nemam kde dat deti, rodicov ani surodencov nemam, nemam ani predstavu kolko by ma vysla opatrovatelka napriklad na cely den, asi nie malo. Ale asi to tak budem musiet riesit.
Zatial nechcem detom robit sok ale do buducna sa tomu nevyhybam, nech si deti uzije.
@anonym_autor nie, nestykala, proste pockala vedla v miestnosti a bolo. Alebo za oknom pozerala ci uz ide po deti. Peniaze do obalky/ na konto a dovi. Zvysok pravnik
A tej milenky sa neboj, normalne mu zaves deti na krk, uvidime ako si bude uzivat s tou milenkou 😂
@anonym_autor ... "Vacsinu bab co poznam, sa zbalili a odisli aj s detmi"... to kam len tak odidu aj s detmi ? To hned len tak maju dalsi byt v zalohe ? Ci to k rodicom sa odtrepu ?

@anonym_autor podať na súd zverenie deti do opatery a odísť od neho, načo tam si ?