Ako získať späť moju manželku?
Potrebujem poradiť. Ako mam postupovať keď chcem získať späť manželku. Odsťahovala sa pred dvoma týždňami do podnájmu a zostal som doma sám zo synom 12.nemali sme nejaké vážne problémy len od určitého času cca 3masiace ako keby rezignovala. Nechcela už vôbec riešiť nás len ze chce ísť preč ze už tam nieje láska
Zo synom je v kontakte bez problémov len on nechce u nej prespavat. Hnevá ho ze odišla. Veľmi ju milujem a strašne mi chýba. Tvrdí že nikoho nemá. Už neviem ako ďalej. 16 rokov spolu z toho 3 manzelia. Ďakujem
@anonym_autor tvoje vysvetlenie je vysvetlenie z tvojej strany a z tvojho pohľadu. Tu by bolo na mieste vedieť a vidieť aj pohľad tvojej ženy. Napíšem ti to z perspektívy ženy v 20 ročnom vzťahu a dlhoročnom ročnom manželstve, ktoré si prechádzalo takými krízami, že som tiež zvažovala odchod. Bolo to zlé, cítila som sa nepočutá, nenapĺňala ma povrchnosť každého dňa, moje vnútorné potreby neboli roky napĺňané, cítila som sa úplne vyprahnuto, prázdno, vyhoreto, psychicky som neskutočne trpela, trvalo to roky a vieš čo? Môj manžel by písal v tom čase o sebe presne to čo ty, ako mi všetko dáva, aký je úžasný, ako je všetko v pohode. Nevnímal absolútne nič z toho, z jeho pohľadu bolo všetko v najlepšom poriadku.
@anonym_f7f9f4 ale ja som sa pýtal v com je problém aj som navrhoval ak treba niečo zmeniť zmeníme to. Ako môžem niečo zmeniť keď druhá strana nepovie v com je problém
@anonym_f7f9f4 ale ja som sa pýtal v com je problém aj som navrhoval ak treba niečo zmeniť zmeníme to. Ako môžem niečo zmeniť keď druhá strana nepovie v com je problém
@anonym_autor veď to ona už vyriešila,už nemáš čo riesit ,nechaj to tak
Už sa len slusne rozviesť
Ma noveho muza,jento uplne evidentne.Preto mobil,preto cas "osamote",preto odisla.Zena sa nezbali od muza a dietata len tak.To je vsetko.Nic viac nic menej.Tak nech si to s nim uzije.Nezmozes nic kym nezisti ze inde nie je trava zelensia.
@anonym_autor bohuzial si nezachytil varovne signaly ktore urcite bezali cele mesiace. Muzi su zvyknuti ze zena vsetko vydrzi. Myslim ze si nieco vyparatil len nechces napisat...
keď žena píše,že chlap je stále na mobile,tak hneď všetky viete,že má frajerku a radíte rozviesť sa,100% je vinný chlap.
Keď to isté robí žena,tak zase je na vine chlap?
@anonym_autor nechaj ju tak,sama ti povedala,že ťa nikdy nemilovala..........
Tu môžeš jedine prijať situáciu tak, ako je. Ona sa už odpojila a neverím, že tam neboli problémy - v Amerike majú taký pojem "divorce came out from nowhere" - je to postupný dej a asi to bude váš prípad. Snažte sa byť k sebe slušní kvôli synovi a hlavne ju naháňaj, ešte môžete byť šťastní - aj keď nie spoli.
@michaela329 came out OF nowhere, nie FROM.
Tak asi s tebou bola len kvôli dieťaťu, ktoré už ma dosť rokov a teraz jej prišlo, že môže odísť a žiť život tak, ako chce ona. So synom je v kontakte a o teba nemá záujem. Nie ste prví ani posledni. Zjavne z jej strany už dlhšie nič k tebe necítila a neodišla len tak zo dna na deň ale plánovala to určite už dlhšie len si to proste nevidel…
Zbytočne budeš bojovať o ženu, ktorá ťa nikdy nemilovala a už sa rozhodla odísť.
@anonym_autor človek sa uvedomí až, keď je neskoro... možno si nevidel niektoré veci, bohužiaľ si chlap a veľa vecí vám nedochádza. Beriete ženu, ako samozrejmosť. Ty od rána do večera v práci a ona doma, všetká domácnosť je len na nej. Ty prídeš večer, najete sa, sprcha a tv a potom ty chceš nežnosti večer... Vzťah sa buduje, žena nepotrebuje vyznania lásky, dennodenne ľúbim ťa, ale chce záujem.
Aj u nás ja som začala chodiť do posiľovne a sama chodím do kina. Manžel tiež frflal, čo zrazu, ale zrazu nebolo. Koľko som ho prosila, aby sme sa začali hýbať, aby išiel so mňou do kina... Dva roky ubehli a začala som sama.
@anonym_autor bohuzial si nezachytil varovne signaly ktore urcite bezali cele mesiace. Muzi su zvyknuti ze zena vsetko vydrzi. Myslim ze si nieco vyparatil len nechces napisat...
@anonym_06882d prísaham nič som nevyviedol, vždy som bol verný
@anonym_autor človek sa uvedomí až, keď je neskoro... možno si nevidel niektoré veci, bohužiaľ si chlap a veľa vecí vám nedochádza. Beriete ženu, ako samozrejmosť. Ty od rána do večera v práci a ona doma, všetká domácnosť je len na nej. Ty prídeš večer, najete sa, sprcha a tv a potom ty chceš nežnosti večer... Vzťah sa buduje, žena nepotrebuje vyznania lásky, dennodenne ľúbim ťa, ale chce záujem.
Aj u nás ja som začala chodiť do posiľovne a sama chodím do kina. Manžel tiež frflal, čo zrazu, ale zrazu nebolo. Koľko som ho prosila, aby sme sa začali hýbať, aby išiel so mňou do kina... Dva roky ubehli a začala som sama.
@anonym_9a0037 nemáš pravdu. Chcel som viac času tráviť spoločne ale nebol záujem.
@anonym_autor neurobíš nič, nechaj to plynúť. Určite to pre ňu nebolo ľahké rozhodnutie. Nevidela iné východisko.
@zuzubb007 nevysrala sa na syna, len syn nechce chodiť k nej spávať - predpokladám, že časom pochopí aj on.
@michaela329 tak asi to bude mamička roka, keď 12 ročne dieťa odmieta žiť s matkou
@anonym_9a0037 a mozno by stacilo prijat fakt ze niekedy mozem byt naozaj vinna aj zena, co povies?
@anonym_9a0037 nemáš pravdu. Chcel som viac času tráviť spoločne ale nebol záujem.
@anonym_autor Neurobis uz nic. Uz cakaj len rozvodove papiere. Ked sa odstahovala a plati si podnajom to uz znamena, ze je koniec vasho manzelstva. Podla mna uz ma ineho chlapa. Aj ked ti tvrdi, ze nema. Dom je spolocny, ci len tvoj? Budete si este aj majetok nadobudnuty pocas manzelstva delit.
@anonym_autor Neurobis uz nic. Uz cakaj len rozvodove papiere. Ked sa odstahovala a plati si podnajom to uz znamena, ze je koniec vasho manzelstva. Podla mna uz ma ineho chlapa. Aj ked ti tvrdi, ze nema. Dom je spolocny, ci len tvoj? Budete si este aj majetok nadobudnuty pocas manzelstva delit.
@anonym_e7d246 spoločný a mame hypotéku
@anonym_e7d246 práveže hovorí ze rozvod teraz nerieši. Ze rozvadzat sa hneď nemusíme
@anonym_e7d246 práveže hovorí ze rozvod teraz nerieši. Ze rozvadzat sa hneď nemusíme
@anonym_autor Vidis, ja to mam naopak...pc, pc, pc..prip.mobil, ziadny spolocny cas, ziadne rozhovory, z kazdeho anhnevany po par minutach ujde, zaidne neznosti, ziadna intimita...tiez som sa snazila, navrhovala, studovala...vsetko marne
Pre väčšinu chlapov je vždy všetko v poriadku, su spokojní a nevidia/nechcu/ problemy… nie si vynimka… poznam takych… pritom problemy obrovské… akoby ich nechceli vidiet
Takže problemy ste mali a nemalé, len si ich nechcel vidiet
Možno by sme sa čudovali keby tu napísala tvoja zena
A nevtieraj sa jej, nič odpudivejsie nieje keď sa chlap vtiera ktorý roky nevidel/neriesil/ problemy
Zena odchádza bez diatata keď už to psychicky nedava po dlhodobých problémov a ignorovaní
Ma právo byt šťastná a keď ju máš rad, doprajes jej
@michaela329 tak asi to bude mamička roka, keď 12 ročne dieťa odmieta žiť s matkou
@zuzubb007 to ho ma nútiť? Práveže je od nej oveľa lepšie, že mu dáva priestor. 12 ročného už treba aj trochu rešpektovať.
@anonym_autor prečo sa potom nechce rozviesť keď neľúbi a chce byť šťastná
@anonym_autor čaká, či nestretne niekoho lepšieho, alebo testuje niekoho iného. Keď nikoho schopného nenájde, možno budeš dobrý aj ty.
@anonym_autor Asi sa jej este nechce delit majetok. Vsak to nie je len tak. Mozno chce aj pominat co ma na ucte (mozno ani nevies kolko ma nasetrenych penazi), aby sa to nedelilo po rozvode. Pomina a potom poda o rozvod. Ak od teba odisla a plati si podnajom, je proste koniec.
@anonym_autor lebo potrebuje chvíľu kľud a poriešiť seba .ty si neskutočne zaslepený a sebecky ,aj keď toto je uplne bežne keď jeden z partnerov odíde
@anonym_autor nepísala sem náhodou nedávno ta žena? Jedna tu písala,že chce odísť od muža,že ho nikdy nemilovala...
@anonym_4e8b6b netvrdím že som bez viny.. Hádky boli koli telefónu. Vstavala a telefón v ruke raňajky telefón v ruke po práci keď porobila co bolo treba telefón v ruke až pokiaľ nešla spať. Keď nebol telefón tak bola vo fitku alebo na korčuliach.vycital som kde som ja. Slovo ľúbim ťa bolo zázrak. Ja som jej to často vravel ako ju ľúbim. Mrzelo ma vždy ze ja nič také nepočúvam . Neviem ci som divný ale chlap občas potrebuje počuť ze je pre partnera dôležitý. Ani synovi sa v poslednej dobe toľko nevenovala. Na prvom mieste bol mobil jej záľuby syn a potom trosku ja
@anonym_autor mne toto spravanie pasuje skor na chlapa ako na zenu. Ak je to naozaj zena (ktora opustila dieta) tak musi byt vadny kus. Alebo je tam nieco ine. Zeny len tak deti neopustaju.
@anonym_autor aj keď tvrdí, že nie, podľa mňa má niekoho iného. Aj keď možno ešte len v začiatkoch, ale už si s niekým píše.
@anonym_461108 jasne, odíde od muža lebo si s niekým len píše ...
@anonym_autor prepáč, aj tak mne tu niečo nesedí... bude to trochu inak, ty hovoríš len verziu A a už nepovieš verziu B. ženy tu už máme niečo odžité, tak vieme, prečo sa už nejaké veci dejí. Prečo ženy utečú, prečo neutečú, prečo robia toto, alebo hento. Ty nehovoríš celú pravdu...

Tu môžeš jedine prijať situáciu tak, ako je. Ona sa už odpojila a neverím, že tam neboli problémy - v Amerike majú taký pojem "divorce came out from nowhere" - je to postupný dej a asi to bude váš prípad. Snažte sa byť k sebe slušní kvôli synovi a hlavne ju naháňaj, ešte môžete byť šťastní - aj keď nie spoli.