Ako zvládnuť kontakt s bývalým partnerom?
Ani neviem komu sa mám vyrozprávať tak zakladám diskusiu. Spoznala som staršieho chlapa s ktorým sme boli 2 roky a tak ma opustil kvôli inej. Bolo to také nečakané keďže nám všetko dobré klapalo a v ten deň mi oznámil že bol s nejakým dievčaťom vonku a že našiel to čo hľadal. Má to tak zranilo, nevedela som že to tak veľmi bude bolieť dokonca som preplakala mesiac a vtedy sme spolu ani neboli v kontakte lebo ma to veľmi bolelo že si našiel inú a má len tak vymenil 😞
Veľmi sa mi páči bol proste moja prvá láska 😞 možno 2 mesiace písal ale z mojej strany tam nebolo skoro nič buď videné alebo ignor, jednoslovna odpoveď. Po pár mesiacoch sme sa stretli a rozprávali, témy sme preberali len ohľadom praci keďže som nemala záujem sa o ničom inom baviť. Ak som odchádzala tak povedal že čo sa stalo že som divná že vôbec s ním nechcem komunikovať že vraj sa mu dosť vzďaľujem. Povedala som že ma to dosť ranilo a on že prepáč. Vraj som sa naňho nemala motať😞 párkrát sme sa stretli len ako kamaráti odkedy si našiel inú a mňa to tak strašne bolí. Poslednýkrát čo sme boli vonku tak o nej hovoril tak šťastné a ja som to ani nechcela počúvať a povedal že sa k nej bude sťahovať. Som celá sklamaná z toho že to tak dopadlo. Chce sa kamarátiť ale je to medzi nami veľmi divné 😞 aspoň ja to tak beriem, preňho to je normálne. Jedine čo povedal tak že somnou si ten sex užíval jak nikdy predtým že či by som nechcela ostať kamoška s výhodami tak som to odmietla. Veľmi som z toho sklamaná aj keď to už trvá dlho 🥲
@enmery keď s ním to nepohlo. Videl ako ma to ranilo a jediné čo povedal bolo prepáč ale bolo mu to dosť ľúto lebo keď to hovoril tak mal slzy v očiach. Vraj mi to nechcel urobiť že to prišlo až príliš ďaleko 😞
@anonym_autor "ediné čo povedal bolo prepáč ale bolo mu to dosť ľúto lebo keď to hovoril tak mal slzy v očiach"
Och aka citliva dusa, on by sa s tebou mozno aj vyspal aby to nejako napravil, ze?
@anonym_autor "ediné čo povedal bolo prepáč ale bolo mu to dosť ľúto lebo keď to hovoril tak mal slzy v očiach"
Och aka citliva dusa, on by sa s tebou mozno aj vyspal aby to nejako napravil, ze?
@tykat vravel že to bolo zatiaľ najlepšie čo mal, no len keď si vybral ju tak odomna už nevidel záujem. Dokonca som mu povedala že to sa nestane lebo mám niekoho na sex ale to som povedala len zo zlosti, prešla má chuť naňho.
Ach jaj, koľko toho dokáže jeden vták medzi nohami 🤦♀️
@earlgrey tak bol to môj prvý vzťah, prvý rok všetko bolo tip top preto som sa zaľúbila ale teraz už nejako tie city ochladli, neviem proste nemám naňho chuť keď si pomyslím aký je
@anonym_autor všetko vysvetľuje tvoj vek. Si ešte hlupucka, zamilovaná. Odpustila si mu ze si bol niekde inde dat vykurit vtáka. On je čistý chudák. Teraz ma druhu priateľku a co sa deje? Teraz podvádza ju. On sa nezmení, cíti sa ako kanec, dokazuje si aký je frajer. Je to obyčajný debilko, ako môže hovoriť aký je s tou novou priateľkou šťastný keď od teba chce aby ste boli kamoši s výhodami. Normálne by som mu papulu rozbila chujovi. Zablokuj ho a nekomunikuj s nim. On vidí ze ta môže zlomiť tak to skúša. Ale čo na koniec sa stane? Ze sa ti vyserie na hlavu akonáhle spozná ďalšiu a ďalšiu potenciálnu frajerku.
@mikitilik29 ako city z mojej strany sú ešte stále k nemu, len nie také silné ako kedysi. Keď mi povedal že sa bude sťahovať k inej tak ma to dosť zabolelo ale pred ním som to neukázala. Tvárila som sa že sa nič nedeje. Len vo vnútri má to ničí.
No tvoj vek ta este malilinko ospravedlnuje,ale aj tak sa nad sebou zamysli a nieco rob, toto ne celkom psycho, niekto ti vedome ublizuje, tyra ta, nic ta k nemu neviaze a ty si zamilovana? Okamzite ho zablokuj a nikdy viac s nim neorehovor, ved si robi z teba handru. Ziadna ucta, respekt, nezalezi mu na tebe, je to chudak. Ma aspon skoncenu zakladnu skolu? Normalny inteligentny chlap by sa takto nikdy nechoval. Je to zakomplexovany trrko, co si na twbe zvysuje ego. Jaj a tej jeho frajerke by som tiez o vasich stretkaxh a jeho navrhoch povedala, nech si otvori oci. Urcite nie si jedina, na ktoru to skusa.
@lindusss2016 keď ja som ho ľúbila celým srdcom. Bol môj prvý 😞 preto ma to tak serie. Má aj skončenú strednú školu dokonca v práci je najlepší, len stále sa vychvaloval že je super a tak. Prišiel mi skôr ako namyslený, vraj jeho mladší kolegovia sú všetci blbý že on z nich je najlepší
Ahoj 🙂 a naco by ti bol taky chlap? Aby si musela cely zivot odpustat, ze trtka s inymi? Ved to by bol hrozny, hrozny zivot. Tak laska nevyzera. Myslim si, ze ta caka niekto kto si ta bude vazit, aj ten tvoj pristup dat milovanemu lasku, rodinu, uctu a ta ucta bude obojstranna. Teraz sa ti to zda ako koniec sveta, ale casom budes urcite rada, ze si sa tamtoho zbavila. Ignoruj ho, ani ako kamarata ho nepotrebujes, alebo vari ano, takeho sebca?
@venom19 keď ja som tú lásku nikdy nezažila z opačnej strany aj keď som sa veľmi snažila. Myslela som si že je primne šťastný a to tiež tak cíti. Mne skôr príde že je trochu namyslený lebo aj v práci sa stále chváli že on všetko vie a tak
prosím ťa otrieskaj si hlavu o stôl. Načo by ti bol tento chlap. On je morálne dno. Ide sa sˇahovať k druhej dáme a tebe navrhuje vzťah s výhodami?
Poznáš tú druhú? Žeby vedela čo si sťahuje do bytu.
@anonym_a05019 nepoznám ju, jedine čo viem tak ta druha strašne miluje sex. Asi aj preto si ju vybral lebo ona sama mu píše že kedy príde si užiť a tak. Hovoril aké dobré orgazmy zažíva vraj si s ňou môže robiť čo chce
@anonym_autor Autorka nic v zlom, ale v tvojom pripade nie je slepa laska, ale ty. Toto, co ty nazyvas laska nie je, toto z tvojej strany je uz posadnutost. Neospravedlnuj to tym,ze je to tvoja prva laska, lebo laska vyzera inak-ani z jeho ani z tvojej strany sa to laskou neda nazvat. Toto tvoje zmyslanie a odpustanie vsetkeho a nevediet sa odputat atd a este co tu citam co odpisujes, je nehnevaj sa, ale chore, fakt si posadnuta tym chlapom a to s laskou nema NIC. V zaujme teba samej, tvojho nizkeho sebavedomia a sebahodnoty zajdi cim skor na terapie a tam casom zistis co ti prave pisem...
@motylik2559 veď to kvôli nemu som prišlo a sebahodnotu, zničil má
@motylik2559 veď to kvôli nemu som prišlo a sebahodnotu, zničil má
@anonym_autor Je fajn,ze si aspon uvedomujes,ze ju nemas kvoli nemu. Vazne, zacni chodit na terapie! Ja nesrandujem
Ja si niekedy vyčítam, že som vo veciach lásky taká Ľadová kráľovná. A potom vidím takýto prípad, kde žena (alebo muž) absolútne stratia súdnosť kôli chemickým procesom v mozgu a hneď nemám čo riešiť.
Až teraz čítam, že máš 20 rokov. Tak to je ešte pochopiteľné. Uvidíš, že bude dobre a raz to prejde, ver tomu.
Skús si to zobrať racionálne, to, čo cítiš je spôsobené procesmi v tele a tie jednoducho časom vyprchajú, lebo tvoj mozog by sa reálne zbláznil. Neurob žiadnu hlúposť, ktorá by ti mohla život dlhodobo ovplyvniť, čo sa tohto chlapa týka. Verím, že rozum nemáš ešte natoľko vypnutý, aby si nechápala, že toto je nanič chlap.
Čakaj, kým to prejde a ako závislý - odpoj sa od prísunu drogy.
@anonym_autor Je fajn,ze si aspon uvedomujes,ze ju nemas kvoli nemu. Vazne, zacni chodit na terapie! Ja nesrandujem
@motylik2559 netreba chodiť na terapie. Veď každý mal raz zlomené srdce
Ja si niekedy vyčítam, že som vo veciach lásky taká Ľadová kráľovná. A potom vidím takýto prípad, kde žena (alebo muž) absolútne stratia súdnosť kôli chemickým procesom v mozgu a hneď nemám čo riešiť.
@nominativ závidím že ja taká niesom
Vsak toto všetko v poslednej dobe píše ta istá osoba ,všetko sú to také bludy
@minenkaa píšem tu asi druhýkrát diskusiu a prvá diskusia bola ohľadom niečoho úplne iného 🤦♂️
Až teraz čítam, že máš 20 rokov. Tak to je ešte pochopiteľné. Uvidíš, že bude dobre a raz to prejde, ver tomu.
Skús si to zobrať racionálne, to, čo cítiš je spôsobené procesmi v tele a tie jednoducho časom vyprchajú, lebo tvoj mozog by sa reálne zbláznil. Neurob žiadnu hlúposť, ktorá by ti mohla život dlhodobo ovplyvniť, čo sa tohto chlapa týka. Verím, že rozum nemáš ešte natoľko vypnutý, aby si nechápala, že toto je nanič chlap.
Čakaj, kým to prejde a ako závislý - odpoj sa od prísunu drogy.
@nominativ ako viem že raz to prejde, už aj tak city nejako ochladli a vrátiť by som nevrátila len ma serie prečo stále hovorí o tej jeho novej ako o vyvolenej a ešte ju má chuť podvádzať
@motylik2559 netreba chodiť na terapie. Veď každý mal raz zlomené srdce
@anonym_autor Ano mal, ale to co robis ty nie je ok. Ty sa nechas ponizovat aj nadalej po rozchode, pocuvas jeho stastne slova o jeho aktualnej a pritom dava navrhy tebe. To sa neda uz nazvat ani skratom. Druha zena by na stretko ani nesla. A keby isla z tej zufalosti, tak by nedokoncil stastnu vetu o aktualnej a uz by bola prec. Ty sedis a pocuvas jeho blaboly, vypisujes s nim atd. Ano kazdy sme prezili rozchod, a je normalne si posmutit, plakat, ale ja mam z tvojho prispevku a tvojich odpovedi aj inym zenam, ze nevies bez neho ani dychat, a to nazyvam este jemnejsimi slovami. Ja toto nepisem v zlom a urcite ti nechcem ani ublizit, prave naopak. Terapie nie su hanba, dokonca ti to moze velmi prospiet, lebo das zo seba vsetko von terapeutke a nasmeruje ta tym spravnym smerom.
Ved ked tam nepojdes ako si pomozes? Myslis,ze ti pomoze, ked mu budes co i len odpisovat (a to nehovorim o stretkach)? Stale sa budes tocit v tom bludnom kruhu a samu seba uplne znicis a rozhodne sa z toho nedostanes. Ak aj chvilu vydrzis neodpisovat, za par dni budes mat zas to nutkanie a spravis blbost. Ty sa od takehoto kretena potrebujes uplne odstrihnut a ist postupnymi krokmi dalej, ziskat to co si pri nom stratila-sebauctu, sebavedomie. Takto ako to robis ty sa dalej nepohnes. Nemusis na terapie chodit dlho, mozno ti ozaj pomoze tam ist co i len zopar krat a budes na tom podstatne lepsie. Ty musis teraz v prvom rade hladiet na seba a svoje dobro, ak chces byt ok.
@anonym_autor zablokovat nemilosrdne. 👿
By som sa ho spytala, ze ked teda nasiel to prave co hladal, tak mu nova partnerka mu asi 100% vyhovuje vo vsetkych smeroch. Ze naco potom mat teba na sex? Wtf??? Pankovi ma velke ego, hned sa mu zachcelo podvadzat novu + k tomu vyuzivat ta na sex kedze vie, ze k nemu prechovavas city. Nakopat ho do guli!!! Dievca ver mi, bud rada, ze sa s tebou rozisiel…ani sa ti lepsie nemohlo stat.
@anonym_autor zablokovat nemilosrdne. 👿
By som sa ho spytala, ze ked teda nasiel to prave co hladal, tak mu nova partnerka mu asi 100% vyhovuje vo vsetkych smeroch. Ze naco potom mat teba na sex? Wtf??? Pankovi ma velke ego, hned sa mu zachcelo podvadzat novu + k tomu vyuzivat ta na sex kedze vie, ze k nemu prechovavas city. Nakopat ho do guli!!! Dievca ver mi, bud rada, ze sa s tebou rozisiel…ani sa ti lepsie nemohlo stat.
@mimachicha on chcel ostať kamarátom, ja som prvé ani to nechcela ale po tých mesiacoch som nato pristúpila. Neviem či to bolo dobre rozhodnutie. Vraj mal chuť namna preto chcel aj výhody. Ja som mu vravela že mám nový objav preto nemám naňho čas. No on tvrdil že aspoň to kamarátstvo si chce udržať ale posledné mesiace je to medzi nami mŕtve
@anonym_autor a naco sa s nim po rozochode stretavaš ? Ženská.. ak sa más aspon trochu rada, tak to ukončíš tak, že si ho blokneš a dovi dopo .. alebo si nechaš ubližovať ? Maj sa rada, važ si samu seba, on za to nestoji a choď ďalej.. a láska ťa niekde vonku caka, ale nie s ním .
Aj ja som mala 20 aj som bola zamilovaná extrémne ale druhá vec je keď niekto si ťa neváži,baby ma ako na páse, podvádza
Skôr si myslím, že viac ťa boli odmietnutie ako to, že si sa zbavila de.ila
Takýto chceš život? aby ta chlap natahoval a ajtak pretiahne hocikoho?
Si pamätaj,je to len o tebe a ty si zariadujes život
@anonym_518432 bol moja prvá láska, ja som sa strašne zaľúbila preto som veľa veci odpúšťala. Proste ľúbim s celým srdcom 😞
@anonym_autor nerob zo seba romanticku hrdinku 😀 😀
kks, ved ten chlap je obycajny prietrtnik, mraky rtakych behaju po svete...
@anonym_autor a otázka je vlastne aká? Čo máš teraz robiť? Protiotázka: aj keď si veľmi mladá a zaľúbená, si hlúpa alebo slepá?!
@mimachicha on chcel ostať kamarátom, ja som prvé ani to nechcela ale po tých mesiacoch som nato pristúpila. Neviem či to bolo dobre rozhodnutie. Vraj mal chuť namna preto chcel aj výhody. Ja som mu vravela že mám nový objav preto nemám naňho čas. No on tvrdil že aspoň to kamarátstvo si chce udržať ale posledné mesiace je to medzi nami mŕtve
@anonym_autor ja by som ani to kamaratstvo. Zbytocne ho budes mat na ociach a on ti bude basnit ako je mu uzasne so sucasnou frajerkou. To chces pocuvat? Naco sa trapit? On si ta chce nechat len ako poistku na horsie casy…vie, ze ho lubis, mas na nho slabost, tak ti moze balamutit hlavu. Ludia chcu vzdy to co nemozu mat lahko. To co vedia ziskat bez namahy, resp. sa im serviruje same na podnose, to si nikdy nikdy nevazia.
@anonym_518432 skúšala som to ale mňa to strašné ničí proste ja to nedokážem 🥲 už som mala toľkokrát prst že ho zablokujem ale nedá sa. Neviem ako to opísať 😞
Sú tam ešte city z mojej strany a ja ho strašne ľúbim aj po tom všetkom čo urobil. Len ma ničí to že si vybral inú a nie mňa keď nám to klapalo. Ja ho chcela zablokovať ale zlomí mi to srdce
@anonym_autor lubis iluziu, tvoju predstavu o nom. Prave svojimi cinmi dokazal, ze taky nie je. Zablokovat, lebo ta bude dalej vyuzivat a ublizovat ti, toto nie su ozajstne city z jeho strany. Je to iba nevyzrety jedinec.
Citam,nechapem.Mas 20 ale preboha,to naozaj mozes byt taka hlupa?Neznicil ta on robis si to sama.Je to chrapun s druhou ide zit teba chce trtkat.Toto hovädo mozes lubit?Ze si chce z teba urobit obycajnu slapku.Fakt ako jedna pisala,tresni si hlavu o stol alebo stenu.Nechat sa takto ponizit a este nariekat,ved si handra pre neho.Byt tvojou mamou rozmyslam co som spravila zle,ze moke dieta si same seba nevazi.
Dievča zlaté, aj keď som 3x tak stará ako ty, ešte som nezabudla, ako bolí prvá láska. A prežilo to a nezabudlo to ani 95% žien. Takže chápeme tvoje pocity, ale vieme aj poradiť. Možno trochu tvrdo, ale pravdivo a pravda uzdravuje.
Henten geroj sa mi javí ako veľký namyslený mačo, s veľkým sebavedomím do nebies, ktorému veľmi ako starému chu.jovi hladkalo ego že má mladučkú frajerku, mladú naivnú prítulnú. Jeho chute však prerástli do inej postele, lebo chcel novú krv, novú pi.., nové výzvy. On zahodil váš vzťah, pošliapal tvoje city, lebo chcel a chcel, a nehladel na teba, ale na svoje ego a svoj chtíč. Teraz hrá divadlo, že mu je ľúto, 🤦. No nie je, len chce potešenie pre svojho vtáka, o nič iné mu nejde, prepáč - len o dve dostupné ♦️.
O jeho egu vypovedaju aj komentáre na kolegov, že všetci su debilovia neschopní, hmmm len on je lietadlo ... On je namyslený trtko, nad ktorého niet, chce ťa využiť na pozdvihnutie svojho ega, že mladá baba mu skáče na 🐦⬛, aj keď ju odkopol.
Toto chceš ? Starého chuja ?
Ty si taká mladá, o pár dní môžeš mať milého, šikovného, mladého priateľa, s egom rozumom a úrovňou zrelého muža, ktorý ťa nebude obťažovať ako curvu na druhé použitie . Ale taký príde, až keď budeš odpútana a sama sebou, nezávislá.
Veľmi ti držím palce, aby si vyzdravela.

@enmery je to môj prvý vzťah. Ja mám 20r a on 31r. Nevedela som že sa tak zachová
@anonym_autor všetko vysvetľuje tvoj vek. Si ešte hlupucka, zamilovaná. Odpustila si mu ze si bol niekde inde dat vykurit vtáka. On je čistý chudák. Teraz ma druhu priateľku a co sa deje? Teraz podvádza ju. On sa nezmení, cíti sa ako kanec, dokazuje si aký je frajer. Je to obyčajný debilko, ako môže hovoriť aký je s tou novou priateľkou šťastný keď od teba chce aby ste boli kamoši s výhodami. Normálne by som mu papulu rozbila chujovi. Zablokuj ho a nekomunikuj s nim. On vidí ze ta môže zlomiť tak to skúša. Ale čo na koniec sa stane? Ze sa ti vyserie na hlavu akonáhle spozná ďalšiu a ďalšiu potenciálnu frajerku.