Chcem sa rozísť. Som nešťastná zo súčasného vzťahu
Ahojte.. chcela by som sa iba vyrozprávať, prípadne sa uistiť či robím dobre.. s priateľom sme spolu 5 mesiacov a ešte spolu nebývame.. Včera sa stala troška rodinná dráma a rodičia, ktorí sa rozvádzajú sa pohádali a dopadlo to nedobre.. Ja som z celej tejto situácie nešťastná a nezvládam to dobre. Včera keď som zistila podrobnosti som sa úprimne rozplakala, lebo sa rodičia k sebe správajú zle.. Volala som priateľovi on nedvíhal. že je na rodinnej oslave, poslala som mu hlasovku na tú 3 hodiny neodpovedal a ja som mu napísala, že zas naši a som z toho vykolajená.. na to mi len odpísal že čo sa stalo, že so nemôže hlasovku vypočuť, lebo je na oslave a ani mi zavolať.. Mňa to veľmi vytočilo, pýtala som sa či mi nemôže aspoň na 5 minút zavolať, že by mi to pomohlo a on že nie lebo je na oslave a čo nechápem.. Jeho správanie ma irituje posledný mesiac, už som sa aj chcela rozísť a stále počúvam ako neviem počkať, ako som hr hr a neviem čo.. Napríklad teraz sme sa 10 dní ani nevideli, lebo bol pár dní prechladnutý a potom mal neviem čo.. Ja som už včera napísala, že toto nie je vzťah ale neviem čo a on že on nevie čo od neho stále chcem.. Dnes sa chcem rozísť..
@minenkaa No, "nemusí" si spraviť čas.
Ale zas taký človek neviem načo má mať partnerku, kamaráti by mu mohli stačiť, nie? Tí sa snáď toľko nenaštvú, keď si urobí kľud.
@hefo autorka je uplne nesmoztatna čo sa tyka vzťahov a ma sa najprv ona spamätať a potom chcieť od iných aby jej boli furt za zadkom,veď to sa potom ten jej partner môže zblázniť
@anonym_autor Vy ste tam vsetci nejaki vybusni a horkokrvni, ze?
@anonym_0cb404 ano. Nie sme slovaci a mame to v temperamente
@anonym_autor Prečítal som si diskusiu od A po Z. Rozíď sa, nehodíte sa k sebe. Jeho problémy tvojich rodičov nezaujímajú (ani mňa by nezaujímali). Ty si tiež mohla počkať až sa vráti z oslavy, bude doma a bude ochotný ťa vypočuť a prípadne ťa podporiť. Prídeš mi ako žena, ktorá chce riešiť veci, ktoré aj tak nemôže ovplyvniť a to hneď, oslava - neoslava. Rozíď sa...ale nasledujúce mesiace po tom, ho neotravuj SMS-kami a hlasovkami s úmyslom vyriešiť veci medzi vami.
@anonym_autor Tak nabuduce v rausi odlozit mobil, 10x sa zhlboka nadych-vydych a potom sa samej seba zase opytaj, ci naozaj treba hned zhavit telefon
@anonym_autor asi si hrr. Musis sa naucit regulovat sama a nebyt zavesena na druhom. Viem ze to nie je lahke. Je mi to luto
@anonym_autor chápem ťa.Od partnera chceme, aby nás mal rád, tešil sa , že sa stretneme, že vo dverách s ním príde aj úsmev,
že keď zavoláme, ihneď zdvihne telefón, keď nad niečo trápi, tak prejavuje záujem....
Ak to takto cítiš aj ty a nedeje sa to tak, nemáš o čom rozmýšľať.
Ber to ako ponaučenie do ďalšieho života
Si mladučká a si dospelá. Možno nevieš, čo chceš, ale určite vieš, čo nechceš.
A keď to takto nechceš, nimi čo riešiť.
Po svete chodí ešte dosť aj dobrých mužov, len treba počkať.Ono to raz príde ❤️
@anonym_autor chápem ťa.Od partnera chceme, aby nás mal rád, tešil sa , že sa stretneme, že vo dverách s ním príde aj úsmev,
že keď zavoláme, ihneď zdvihne telefón, keď nad niečo trápi, tak prejavuje záujem....
Ak to takto cítiš aj ty a nedeje sa to tak, nemáš o čom rozmýšľať.
Ber to ako ponaučenie do ďalšieho života
Si mladučká a si dospelá. Možno nevieš, čo chceš, ale určite vieš, čo nechceš.
A keď to takto nechceš, nimi čo riešiť.
Po svete chodí ešte dosť aj dobrých mužov, len treba počkať.Ono to raz príde ❤️
@2691 ďakujem za pekný komentár 🙂
@anonym_autor veď mohol vyjsť vonku z miestnosti a v pohode ti zavolať aj hoci len na tých 5 minút.
@anonym_autor no tak sme tu... Spoluobčanka

Fakt bola lepšia doba bez mobilu. Nikto neotravoval nikoho so sprostosťami