Chcem sa rozísť. Som nešťastná zo súčasného vzťahu
Ahojte.. chcela by som sa iba vyrozprávať, prípadne sa uistiť či robím dobre.. s priateľom sme spolu 5 mesiacov a ešte spolu nebývame.. Včera sa stala troška rodinná dráma a rodičia, ktorí sa rozvádzajú sa pohádali a dopadlo to nedobre.. Ja som z celej tejto situácie nešťastná a nezvládam to dobre. Včera keď som zistila podrobnosti som sa úprimne rozplakala, lebo sa rodičia k sebe správajú zle.. Volala som priateľovi on nedvíhal. že je na rodinnej oslave, poslala som mu hlasovku na tú 3 hodiny neodpovedal a ja som mu napísala, že zas naši a som z toho vykolajená.. na to mi len odpísal že čo sa stalo, že so nemôže hlasovku vypočuť, lebo je na oslave a ani mi zavolať.. Mňa to veľmi vytočilo, pýtala som sa či mi nemôže aspoň na 5 minút zavolať, že by mi to pomohlo a on že nie lebo je na oslave a čo nechápem.. Jeho správanie ma irituje posledný mesiac, už som sa aj chcela rozísť a stále počúvam ako neviem počkať, ako som hr hr a neviem čo.. Napríklad teraz sme sa 10 dní ani nevideli, lebo bol pár dní prechladnutý a potom mal neviem čo.. Ja som už včera napísala, že toto nie je vzťah ale neviem čo a on že on nevie čo od neho stále chcem.. Dnes sa chcem rozísť..
@anonym_2ddda2 ja myslím, že ak človeku záleží na tom druhom, nemá problém nájsť si 5 minút na zavolanie. obzvlášť na oslave, na ktorej je možno aj 5 a viac hodín. neubudlo by z neho. iste, ak mi je ten druhý u prdele, budem ignorovať správu aj hlasovku, skrátka všetko.
na druhú stranu, autorka,
@anonym_autor nebude to aj tým spôsobené, že ho doslova zakaždým uháňaš? vieš.... ak náhodou mu vypisuješ a vyvolávaš zakaždým, keď máš horšiu náladu a neustále ho používaš len ako bútľavú vŕbu, ono to vie mnohých chlapov omrzieť. takže si to preber sama v sebe. ak toho bolo priveľa, uber. ak to nerobievaš bežne, zváž, či ti stojí chlapec za to.
@doux určite nie, keď som na oslave tak necumím celý čas do mobilu a necakám hlasové správy, úprimne ....
Zvonenie vypnuté a dáta tiež
A toto sa nemení či som vo vzťahu či nie
@guiseppinka ale ja nepotrebujem muža, s ktorým nie som.. s ktorým sa stretneme raz za x týždňov, ktorý mi napíše 5 správ denne a na všetko budem sama.. Finančne som sebestačná a načo mi je?
Nie je jediný na svete a nie som nanho odkazana
@anonym_autor presne ! Nájdi si iného ! Dávame ti k tomu súhlas
@anonym_09d3b3 to bol iný prípad.Neplietla by som dokopy tvrdohlavú a panovacnu osobu s niekým, kto túži po čistej láske.
@anonym_autor a v čo ti on pomôže ak ti zavolá? on ti nepomôže s tvojou depkou a sám si skazí celú oslavu tým že ti zavolá a bude počúvať aká si nešťastná.....tak to je, len ty to nevidíš reálne....
Autorka len sa mu prosim ta nevyhrážaj rozchodom keď ho v skutočnosti nechceš.Lebo už ta vôbec nebude brat vážne.Toto citové vydieranie rozchodom je tiež choré.
A preco ste spolu ked sa vlastne nevidite ani poriadne? Ze ako vas vztah vyzera? Ved to je divne cele, po 5 mesiacoch sme s frajerom chceli byt vkuse spolu 😄 rozidte sa maria panna, na co ti je taky frajer 😄
Nech čítam jak citam. Podľa mňa by si to mala ukončiť s ním. Hneď. A nehľadat si žiaden vzťah kým nedozrejes a možno nedospejes. Čo má partner s tým že sa tvoji rodičia pohádali? Nechápem absolútne. Reagujes absolútne prehnane a neprimerane dospelému cloveku. Daj sa dokopy, vyhľadaj terapeuta, prip. psychológa, a keď budeš psychicky vyrovnaná, hľadaj si partnera. Dovtedy nie, lebo ho budeš ničiť a deptat. To nik nevydrží. Možno aj preto reaguje tvoj partner tak ako reaguje. Lebo tá má dosť. Ženy tu ti len pravdu píšu, zamysli sa nad tým.
Nech čítam jak citam. Podľa mňa by si to mala ukončiť s ním. Hneď. A nehľadat si žiaden vzťah kým nedozrejes a možno nedospejes. Čo má partner s tým že sa tvoji rodičia pohádali? Nechápem absolútne. Reagujes absolútne prehnane a neprimerane dospelému cloveku. Daj sa dokopy, vyhľadaj terapeuta, prip. psychológa, a keď budeš psychicky vyrovnaná, hľadaj si partnera. Dovtedy nie, lebo ho budeš ničiť a deptat. To nik nevydrží. Možno aj preto reaguje tvoj partner tak ako reaguje. Lebo tá má dosť. Ženy tu ti len pravdu píšu, zamysli sa nad tým.
@nunkas a co mam dospiet? Keď som mala inych partnerov sme normalne fungovali, chodili na vylety travili cas.. tam nebol v tomto vobec problem. Ja som dokonca clovek, ktory rad travi cas sam so sebou. Asi sa budete pytat na dovod rozchodu to si necham pre seba.. 🙂 a rodicia sa nie len pohadali, ale doslo k horsiemu.. to som tu pisat nechcela, dopadlo to zle
@nunkas a co mam dospiet? Keď som mala inych partnerov sme normalne fungovali, chodili na vylety travili cas.. tam nebol v tomto vobec problem. Ja som dokonca clovek, ktory rad travi cas sam so sebou. Asi sa budete pytat na dovod rozchodu to si necham pre seba.. 🙂 a rodicia sa nie len pohadali, ale doslo k horsiemu.. to som tu pisat nechcela, dopadlo to zle
@anonym_autor Ak si už mala viac partnerov tak bude chyba aj v tebe
@anonym_2426e5 3 frajerov😂 aj s mojou detstkou láskou aj to je vela tak amen. Podotykam ze jeden z tych frajerov po case ocakaval ze bude byvat u mna zadarmo😂😂 lebo zistil ze ma moja rodina peniaze
@anonym_2426e5 3 frajerov😂 aj s mojou detstkou láskou aj to je vela tak amen. Podotykam ze jeden z tych frajerov po case ocakaval ze bude byvat u mna zadarmo😂😂 lebo zistil ze ma moja rodina peniaze
@anonym_autor jasné každý chlap je sprostý a ty si lietadlo
@anonym_autor jasné každý chlap je sprostý a ty si lietadlo
@anonym_2426e5 nechodila som s kazdym. Ale s tym tvojim by mi to mozno klapalo😉😉😉
@anonym_2426e5 nechodila som s kazdym. Ale s tym tvojim by mi to mozno klapalo😉😉😉
@anonym_autor a už sa s ním vôbec rozišla?
@anonym_autor a už sa s ním vôbec rozišla?
@minenkaa napisala som ze koncim a on hned ze co urobil a preco a som neodpisala nemam chut to uz riesit
@doux určite nie, keď som na oslave tak necumím celý čas do mobilu a necakám hlasové správy, úprimne ....
Zvonenie vypnuté a dáta tiež
A toto sa nemení či som vo vzťahu či nie
@anonym_09025a tak mne napríklad na mojom partnerovi veľmi záleží. a keby som bola aj 300 km ďaleko a mala neviem akú oslavu, určite by som sa z času na čas pozrela na mobil. mňa by dokonca potešilo, keby mi napísal, len tak, z lásky. tobôž ak by som videla správu, že je smutný, lebo sa niečo deje, určite si nájdem chvíľku, kedy by som zavolala, podporila ho a povedala, že keď sa vrátim, tak to rozoberieme a nájde sa nejaké riešenie. neodbila by som človeka, ktorého milujem. ani by mi to nenapadlo. nie som chladná egoistická sviňa.
@anonym_2426e5 to co je za koment? 🙄
@anonym_2426e5 to co je za koment? 🙄
@anonym_86cd46 normálna
@anonym_autor On o takú hysterku nemá záujem, ktorá by ho na oslave otravoval tým, že sa mu doma pohádali rodičia. Veď by ťa hneď poslal kadeľahšie. 😂 A mimochodom, rozísť sa s niekým cez správu je dosť detinské. Trochu dospej, dievčatko.
@anonym_autor hoci si to nechceš priznať, si poznačená rodinným prostredím a nemáš normálne reakcie. Normálne chod k terapeutovi, to nie je hanba.
@anonym_autor hoci si to nechceš priznať, si poznačená rodinným prostredím a nemáš normálne reakcie. Normálne chod k terapeutovi, to nie je hanba.
@nunkas ja som chodievala 2 roky k psychologovi. Na niecom sa dalo popracovat nieco je vrodene 🙂
@anonym_autor On o takú hysterku nemá záujem, ktorá by ho na oslave otravoval tým, že sa mu doma pohádali rodičia. Veď by ťa hneď poslal kadeľahšie. 😂 A mimochodom, rozísť sa s niekým cez správu je dosť detinské. Trochu dospej, dievčatko.
@anonym_2426e5 pobili*
@anonym_2426e5 pobili*
@anonym_autor Ani teraz nerozumiem, čo má tvoj priateľ spoločné s problémami medzi tvojimi rodičmi. Skôr sa mu uľaví ak nebude patriť do takejto rodiny
@anonym_autor Ani teraz nerozumiem, čo má tvoj priateľ spoločné s problémami medzi tvojimi rodičmi. Skôr sa mu uľaví ak nebude patriť do takejto rodiny
@anonym_2426e5 stacilo sa zaujimat nic viac. Ja nepotrebujem riesenie ale stacila podpora
@anonym_autor si dospelá, finančne sebestacna a rozvod rodičov ta dostane tak, že potrebuješ obťažovať partnera na rodinnej oslave a potom sa ešte sťažovať, že si na teba nenájde čas v tej sekunde, keď to ty chceš. Prepáč, ale mne z toho vychádzas ako emocionálne nestabilná osoba, ktorá potrebuje niečo úplne iné ako tvoj partner je ochotný a možno aj schopný ponúknuť. Ako tu bolo povedané, urob službu vám obom a rozid sa s ním.
@anonym_09d3b3 Ja som myslela, ze je to nejaka 16ka, co ma prveho frajera. A ono nie...
@minenkaa napisala som ze koncim a on hned ze co urobil a preco a som neodpisala nemam chut to uz riesit
@anonym_autor Len sa toho prosím ťa drž, a nie, že sa necháš presvedčiť na návrat.
Ja sa nestotožňujem tu s mnohými, čo ťa kritizujú za "otravovanie" partnera na oslave. Desať minút za večer si musí vedieť vyhradiť aj úplný ignorant a nie sa správať tak, že kamaráti sú prednejší (resp. výrazne prednejší) než partnerka. Potom to končí tak, že takýto "ruka hore" chalan už ako chlap-otec je vkuse preč (v horšom prípade ožratý) tak ako za mladi, a žena vypisuje na MK, čo má robiť, keď sa chlap/manžel o deti nestará, peniaze rozhadzuje a furt je niekde preč.
@anonym_2426e5 pobili*
@anonym_autor Vy ste tam vsetci nejaki vybusni a horkokrvni, ze?
@anonym_autor Len sa toho prosím ťa drž, a nie, že sa necháš presvedčiť na návrat.
Ja sa nestotožňujem tu s mnohými, čo ťa kritizujú za "otravovanie" partnera na oslave. Desať minút za večer si musí vedieť vyhradiť aj úplný ignorant a nie sa správať tak, že kamaráti sú prednejší (resp. výrazne prednejší) než partnerka. Potom to končí tak, že takýto "ruka hore" chalan už ako chlap-otec je vkuse preč (v horšom prípade ožratý) tak ako za mladi, a žena vypisuje na MK, čo má robiť, keď sa chlap/manžel o deti nestará, peniaze rozhadzuje a furt je niekde preč.
@hefo no hlavne si nemá dať spraviť decko človeku s ktorým si nesedia
Prosim ta a ako ,že musí si spraviť čas ,je extrémne veľa ľudí čo fakt mobil odložia a nepoužívajú ho ,keď chcú mať kľud
@hefo no hlavne si nemá dať spraviť decko človeku s ktorým si nesedia
Prosim ta a ako ,že musí si spraviť čas ,je extrémne veľa ľudí čo fakt mobil odložia a nepoužívajú ho ,keď chcú mať kľud
@minenkaa No, "nemusí" si spraviť čas.
Ale zas taký človek neviem načo má mať partnerku, kamaráti by mu mohli stačiť, nie? Tí sa snáď toľko nenaštvú, keď si urobí kľud.

@anonym_autor A ako čitam vaše komentare tak vlastne ja ho ani nepotrebujem a ani žiadneho muža. Ja mám svoj byt, svoje auto viem sa slušne uživiť. Mám kamarátky, mám svoj život a sex si viem tiež zabezpečiť..
@anonym_823218 lenže on sa potom ani nespýtal ako sa mám či som ok a nezavolal.. neviem či čítaš
@anonym_autor Ja vôbec nechápem ak máš vlastný život, byt auto čo ja viem, tak načo riešiš rodičov že sa hádajú. žiješ s nimi? , ak nie tak nechaj ich, vyriešia sami dospelí ľudia. Pripadáš mi ako puberťáčka