icon

Chcem sa rozísť. Som nešťastná zo súčasného vzťahu

Včera o 07:14

Ahojte.. chcela by som sa iba vyrozprávať, prípadne sa uistiť či robím dobre.. s priateľom sme spolu 5 mesiacov a ešte spolu nebývame.. Včera sa stala troška rodinná dráma a rodičia, ktorí sa rozvádzajú sa pohádali a dopadlo to nedobre.. Ja som z celej tejto situácie nešťastná a nezvládam to dobre. Včera keď som zistila podrobnosti som sa úprimne rozplakala, lebo sa rodičia k sebe správajú zle.. Volala som priateľovi on nedvíhal. že je na rodinnej oslave, poslala som mu hlasovku na tú 3 hodiny neodpovedal a ja som mu napísala, že zas naši a som z toho vykolajená.. na to mi len odpísal že čo sa stalo, že so nemôže hlasovku vypočuť, lebo je na oslave a ani mi zavolať.. Mňa to veľmi vytočilo, pýtala som sa či mi nemôže aspoň na 5 minút zavolať, že by mi to pomohlo a on že nie lebo je na oslave a čo nechápem.. Jeho správanie ma irituje posledný mesiac, už som sa aj chcela rozísť a stále počúvam ako neviem počkať, ako som hr hr a neviem čo.. Napríklad teraz sme sa 10 dní ani nevideli, lebo bol pár dní prechladnutý a potom mal neviem čo.. Ja som už včera napísala, že toto nie je vzťah ale neviem čo a on že on nevie čo od neho stále chcem.. Dnes sa chcem rozísť..

sisska96
•
Včera o 10:39
@anonym_autor

@anonym_autor A ako čitam vaše komentare tak vlastne ja ho ani nepotrebujem a ani žiadneho muža. Ja mám svoj byt, svoje auto viem sa slušne uživiť. Mám kamarátky, mám svoj život a sex si viem tiež zabezpečiť..
@anonym_823218 lenže on sa potom ani nespýtal ako sa mám či som ok a nezavolal.. neviem či čítaš

@anonym_autor Ja vôbec nechápem ak máš vlastný život, byt auto čo ja viem, tak načo riešiš rodičov že sa hádajú. žiješ s nimi? , ak nie tak nechaj ich, vyriešia sami dospelí ľudia. Pripadáš mi ako puberťáčka

anonym_09025a
•
Včera o 10:56
@doux

@anonym_2ddda2 ja myslím, že ak človeku záleží na tom druhom, nemá problém nájsť si 5 minút na zavolanie. obzvlášť na oslave, na ktorej je možno aj 5 a viac hodín. neubudlo by z neho. iste, ak mi je ten druhý u prdele, budem ignorovať správu aj hlasovku, skrátka všetko.
na druhú stranu, autorka,
@anonym_autor nebude to aj tým spôsobené, že ho doslova zakaždým uháňaš? vieš.... ak náhodou mu vypisuješ a vyvolávaš zakaždým, keď máš horšiu náladu a neustále ho používaš len ako bútľavú vŕbu, ono to vie mnohých chlapov omrzieť. takže si to preber sama v sebe. ak toho bolo priveľa, uber. ak to nerobievaš bežne, zváž, či ti stojí chlapec za to.

@doux určite nie, keď som na oslave tak necumím celý čas do mobilu a necakám hlasové správy, úprimne ....
Zvonenie vypnuté a dáta tiež
A toto sa nemení či som vo vzťahu či nie

anonym_94527e
•
Včera o 10:57
@anonym_autor

@guiseppinka ale ja nepotrebujem muža, s ktorým nie som.. s ktorým sa stretneme raz za x týždňov, ktorý mi napíše 5 správ denne a na všetko budem sama.. Finančne som sebestačná a načo mi je?
Nie je jediný na svete a nie som nanho odkazana

@anonym_autor presne ! Nájdi si iného ! Dávame ti k tomu súhlas

mogaa
•
Včera o 11:14
@2691

@anonym_09d3b3 to bol iný prípad.Neplietla by som dokopy tvrdohlavú a panovacnu osobu s niekým, kto túži po čistej láske.

@anonym_autor a v čo ti on pomôže ak ti zavolá? on ti nepomôže s tvojou depkou a sám si skazí celú oslavu tým že ti zavolá a bude počúvať aká si nešťastná.....tak to je, len ty to nevidíš reálne....

anonym_eafc32
•
Včera o 11:32

Autorka len sa mu prosim ta nevyhrážaj rozchodom keď ho v skutočnosti nechceš.Lebo už ta vôbec nebude brat vážne.Toto citové vydieranie rozchodom je tiež choré.

andrea2323
•
Včera o 11:50

A preco ste spolu ked sa vlastne nevidite ani poriadne? Ze ako vas vztah vyzera? Ved to je divne cele, po 5 mesiacoch sme s frajerom chceli byt vkuse spolu 😄 rozidte sa maria panna, na co ti je taky frajer 😄

nunkas
•
Včera o 12:15

Nech čítam jak citam. Podľa mňa by si to mala ukončiť s ním. Hneď. A nehľadat si žiaden vzťah kým nedozrejes a možno nedospejes. Čo má partner s tým že sa tvoji rodičia pohádali? Nechápem absolútne. Reagujes absolútne prehnane a neprimerane dospelému cloveku. Daj sa dokopy, vyhľadaj terapeuta, prip. psychológa, a keď budeš psychicky vyrovnaná, hľadaj si partnera. Dovtedy nie, lebo ho budeš ničiť a deptat. To nik nevydrží. Možno aj preto reaguje tvoj partner tak ako reaguje. Lebo tá má dosť. Ženy tu ti len pravdu píšu, zamysli sa nad tým.

autor
•
Včera o 12:29
@nunkas

Nech čítam jak citam. Podľa mňa by si to mala ukončiť s ním. Hneď. A nehľadat si žiaden vzťah kým nedozrejes a možno nedospejes. Čo má partner s tým že sa tvoji rodičia pohádali? Nechápem absolútne. Reagujes absolútne prehnane a neprimerane dospelému cloveku. Daj sa dokopy, vyhľadaj terapeuta, prip. psychológa, a keď budeš psychicky vyrovnaná, hľadaj si partnera. Dovtedy nie, lebo ho budeš ničiť a deptat. To nik nevydrží. Možno aj preto reaguje tvoj partner tak ako reaguje. Lebo tá má dosť. Ženy tu ti len pravdu píšu, zamysli sa nad tým.

@nunkas a co mam dospiet? Keď som mala inych partnerov sme normalne fungovali, chodili na vylety travili cas.. tam nebol v tomto vobec problem. Ja som dokonca clovek, ktory rad travi cas sam so sebou. Asi sa budete pytat na dovod rozchodu to si necham pre seba.. 🙂 a rodicia sa nie len pohadali, ale doslo k horsiemu.. to som tu pisat nechcela, dopadlo to zle

anonym_2426e5
•
Včera o 12:40
@anonym_autor

@nunkas a co mam dospiet? Keď som mala inych partnerov sme normalne fungovali, chodili na vylety travili cas.. tam nebol v tomto vobec problem. Ja som dokonca clovek, ktory rad travi cas sam so sebou. Asi sa budete pytat na dovod rozchodu to si necham pre seba.. 🙂 a rodicia sa nie len pohadali, ale doslo k horsiemu.. to som tu pisat nechcela, dopadlo to zle

@anonym_autor Ak si už mala viac partnerov tak bude chyba aj v tebe

autor
•
Včera o 12:49
@anonym_2426e5

@anonym_2426e5 3 frajerov😂 aj s mojou detstkou láskou aj to je vela tak amen. Podotykam ze jeden z tych frajerov po case ocakaval ze bude byvat u mna zadarmo😂😂 lebo zistil ze ma moja rodina peniaze

anonym_2426e5
•
Včera o 13:24
@anonym_autor

@anonym_2426e5 3 frajerov😂 aj s mojou detstkou láskou aj to je vela tak amen. Podotykam ze jeden z tych frajerov po case ocakaval ze bude byvat u mna zadarmo😂😂 lebo zistil ze ma moja rodina peniaze

@anonym_autor jasné každý chlap je sprostý a ty si lietadlo

autor
•
Včera o 13:34
@anonym_2426e5

@anonym_autor jasné každý chlap je sprostý a ty si lietadlo

@anonym_2426e5 nechodila som s kazdym. Ale s tym tvojim by mi to mozno klapalo😉😉😉

minenkaa
•
Včera o 14:18
@anonym_autor

@anonym_2426e5 nechodila som s kazdym. Ale s tym tvojim by mi to mozno klapalo😉😉😉

@anonym_autor a už sa s ním vôbec rozišla?

autor
•
Autor odpoveď zmazal
•
autor
•
Včera o 14:21
@minenkaa

@anonym_autor a už sa s ním vôbec rozišla?

@minenkaa napisala som ze koncim a on hned ze co urobil a preco a som neodpisala nemam chut to uz riesit

doux
•
Včera o 16:58
@anonym_09025a

@doux určite nie, keď som na oslave tak necumím celý čas do mobilu a necakám hlasové správy, úprimne ....
Zvonenie vypnuté a dáta tiež
A toto sa nemení či som vo vzťahu či nie

@anonym_09025a tak mne napríklad na mojom partnerovi veľmi záleží. a keby som bola aj 300 km ďaleko a mala neviem akú oslavu, určite by som sa z času na čas pozrela na mobil. mňa by dokonca potešilo, keby mi napísal, len tak, z lásky. tobôž ak by som videla správu, že je smutný, lebo sa niečo deje, určite si nájdem chvíľku, kedy by som zavolala, podporila ho a povedala, že keď sa vrátim, tak to rozoberieme a nájde sa nejaké riešenie. neodbila by som človeka, ktorého milujem. ani by mi to nenapadlo. nie som chladná egoistická sviňa.

anonym_86cd46
•
Včera o 19:12
@anonym_2426e5

@anonym_2426e5 to co je za koment? 🙄

cukroska
•
Včera o 19:54

@anonym_autor Rozísť sa smelo..uľaví sa mu!

anonym_2426e5
•
Dnes o 07:13
@anonym_86cd46

@anonym_2426e5 to co je za koment? 🙄

@anonym_86cd46 normálna

anonym_2426e5
•
Dnes o 07:17
@anonym_autor

@anonym_autor On o takú hysterku nemá záujem, ktorá by ho na oslave otravoval tým, že sa mu doma pohádali rodičia. Veď by ťa hneď poslal kadeľahšie. 😂 A mimochodom, rozísť sa s niekým cez správu je dosť detinské. Trochu dospej, dievčatko.

nunkas
•
Dnes o 08:13
@anonym_autor

@anonym_autor hoci si to nechceš priznať, si poznačená rodinným prostredím a nemáš normálne reakcie. Normálne chod k terapeutovi, to nie je hanba.

autor
•
Dnes o 09:05
@nunkas

@anonym_autor hoci si to nechceš priznať, si poznačená rodinným prostredím a nemáš normálne reakcie. Normálne chod k terapeutovi, to nie je hanba.

@nunkas ja som chodievala 2 roky k psychologovi. Na niecom sa dalo popracovat nieco je vrodene 🙂

autor
•
Dnes o 09:05
@anonym_2426e5

@anonym_autor On o takú hysterku nemá záujem, ktorá by ho na oslave otravoval tým, že sa mu doma pohádali rodičia. Veď by ťa hneď poslal kadeľahšie. 😂 A mimochodom, rozísť sa s niekým cez správu je dosť detinské. Trochu dospej, dievčatko.

@anonym_2426e5 pobili*

anonym_2426e5
•
Dnes o 09:20
@anonym_autor

@anonym_2426e5 pobili*

@anonym_autor Ani teraz nerozumiem, čo má tvoj priateľ spoločné s problémami medzi tvojimi rodičmi. Skôr sa mu uľaví ak nebude patriť do takejto rodiny

autor
•
Dnes o 09:32
@anonym_2426e5

@anonym_autor Ani teraz nerozumiem, čo má tvoj priateľ spoločné s problémami medzi tvojimi rodičmi. Skôr sa mu uľaví ak nebude patriť do takejto rodiny

@anonym_2426e5 stacilo sa zaujimat nic viac. Ja nepotrebujem riesenie ale stacila podpora

anonym_0cb404
•
Dnes o 09:39
@anonym_09d3b3

@anonym_autor si dospelá, finančne sebestacna a rozvod rodičov ta dostane tak, že potrebuješ obťažovať partnera na rodinnej oslave a potom sa ešte sťažovať, že si na teba nenájde čas v tej sekunde, keď to ty chceš. Prepáč, ale mne z toho vychádzas ako emocionálne nestabilná osoba, ktorá potrebuje niečo úplne iné ako tvoj partner je ochotný a možno aj schopný ponúknuť. Ako tu bolo povedané, urob službu vám obom a rozid sa s ním.

@anonym_09d3b3 Ja som myslela, ze je to nejaka 16ka, co ma prveho frajera. A ono nie...

hefo
•
Dnes o 09:43
@anonym_autor

@minenkaa napisala som ze koncim a on hned ze co urobil a preco a som neodpisala nemam chut to uz riesit

@anonym_autor Len sa toho prosím ťa drž, a nie, že sa necháš presvedčiť na návrat.

Ja sa nestotožňujem tu s mnohými, čo ťa kritizujú za "otravovanie" partnera na oslave. Desať minút za večer si musí vedieť vyhradiť aj úplný ignorant a nie sa správať tak, že kamaráti sú prednejší (resp. výrazne prednejší) než partnerka. Potom to končí tak, že takýto "ruka hore" chalan už ako chlap-otec je vkuse preč (v horšom prípade ožratý) tak ako za mladi, a žena vypisuje na MK, čo má robiť, keď sa chlap/manžel o deti nestará, peniaze rozhadzuje a furt je niekde preč.

anonym_0cb404
•
Dnes o 09:45
@anonym_autor

@anonym_2426e5 pobili*

@anonym_autor Vy ste tam vsetci nejaki vybusni a horkokrvni, ze?

minenkaa
•
Dnes o 09:47
@hefo

@anonym_autor Len sa toho prosím ťa drž, a nie, že sa necháš presvedčiť na návrat.

Ja sa nestotožňujem tu s mnohými, čo ťa kritizujú za "otravovanie" partnera na oslave. Desať minút za večer si musí vedieť vyhradiť aj úplný ignorant a nie sa správať tak, že kamaráti sú prednejší (resp. výrazne prednejší) než partnerka. Potom to končí tak, že takýto "ruka hore" chalan už ako chlap-otec je vkuse preč (v horšom prípade ožratý) tak ako za mladi, a žena vypisuje na MK, čo má robiť, keď sa chlap/manžel o deti nestará, peniaze rozhadzuje a furt je niekde preč.

@hefo no hlavne si nemá dať spraviť decko človeku s ktorým si nesedia
Prosim ta a ako ,že musí si spraviť čas ,je extrémne veľa ľudí čo fakt mobil odložia a nepoužívajú ho ,keď chcú mať kľud

hefo
•
Dnes o 09:56
@minenkaa

@hefo no hlavne si nemá dať spraviť decko človeku s ktorým si nesedia
Prosim ta a ako ,že musí si spraviť čas ,je extrémne veľa ľudí čo fakt mobil odložia a nepoužívajú ho ,keď chcú mať kľud

@minenkaa No, "nemusí" si spraviť čas.

Ale zas taký človek neviem načo má mať partnerku, kamaráti by mu mohli stačiť, nie? Tí sa snáď toľko nenaštvú, keď si urobí kľud.