icon

Exmanžel si našiel novú rodinu: Ako sa s tým vyrovnať?

Včera o 08:53

Ex si našiel novú priateľku, zrejme aj čakajú dieťa. Neviem prečo, ale veľmi ma to zasiahlo. Veľmi veľmi. Viem, že s ním by som už nechcela žiť, nebol dobrý manžel, veľa mi ublížil, ale v mojom srdci ostane navzdy. Prečo to v živote je takto ? Ja čo som sa najviac obetovala, porodila 3 deti , sama sa o ne strala aj starám, najviac milovala a nakoniec som skončila sama ... 😥 A on ? Vysmiaty, niva žena , nový život všetko ...

Strana
z3
anonym_d8a778
•
Včera o 15:20
@anonym_7e7163

A aspon si poziadala o striedavu starostlivost, aby si aj ty cez tyzden volna mohla chodit vysmiata a starat sa o seba a nielen otrocit okolo deti/roboty a baraku? Vsak hned by bola cela nadsena aj nova zena a aj muz v roli stastneho mladomanzela

@anonym_7e7163 Poda mna marna snaha. Vsak pisala, ze doteraz sa o deti absolutne nestaral. Tak preco by to po rozvode malo byt inak.

negymama
•
Včera o 15:21
@anonym_d8a778

@anonym_e6c270 Toto si aj ja myslim. Ze nechape, ze ako je mozne, ze podla nej vsetko robila spravne a obetovala sa a seba davala na 555.miesto a aj tak to nestacilo.

@anonym_d8a778 no prave preto. Niekedy je prilisna obetana skodu.

biba_18
•
Včera o 15:22
@anonym_e6c270

@biba_18 nejde o zavist alebo ze mu nepraje. Jedna sa podla mna o narcisticky cyklus zneuzivania kde zena rokmi ponizovana je presvedcena ze jej manzel je ok a chudacik si musel najst inu lebo s nou sa uz nedalo..citi sa zahambena ze aj ked robila co sa dalo bolo to malo a hocijaka ina zena ma to co ona nie. Je to niekolkorocna manipulacia co dokaze zlomit inak sebavedomu pohladnu zenu, mam to odzite. Ten prispevok mi tak znel. Ano moze to byt inak . Mozno som to neodhadla ale jej odpovede mi skor potvrdzuju co si myslim. Navyse byt sama na 3 deti je turbo zahul, to si malokto uvedomi pokial sa mu to nestane.

@anonym_e6c270 ja nerozumiem čo mi píšeš… ja len vravím že ona nepíše že ju nechal kvôli milenke…

anonym_e6c270
•
Včera o 15:24
@anonym_d8a778

@anonym_e6c270 Toto si aj ja myslim. Ze nechape, ze ako je mozne, ze podla nej vsetko robila spravne a obetovala sa a seba davala na 555.miesto a aj tak to nestacilo.

@anonym_d8a778 presne tak lenze v tom je hacik. Nie je to o nej

anonym_e6c270
•
Včera o 15:26
@biba_18

@anonym_e6c270 ja nerozumiem čo mi píšeš… ja len vravím že ona nepíše že ju nechal kvôli milenke…

@biba_18 mozno som nepochopila tvoju odpoved.

biba_18
•
Včera o 15:28
@anonym_e6c270

@biba_18 mozno som nepochopila tvoju odpoved.

@anonym_e6c270 zjavne 🤷‍♀️ neva

autor
•
Včera o 16:45

Ďakujem, za rôzne názory , povzbudenia, verím , že ak som toto všetko do teraz dala , dám aj toto . Sú to veci, ktoré má urobia silnejšiu a pokojnejšiou. Verím tomu, že ten hore má aj pre mňa prichystaný nádherný plán 🩷

anonym_444f80
•
Včera o 20:39

Musiš sa cez to preniesť, inak ti to bude jedno, a stále nevieš ako dopadne tá jeho nová ..

Strana
z3