icon

Je ťažké nájsť partnera po rozvode s dvomi deťmi?

30. sep 2026

Tie co ste sa rozviedli a máte dve deti. Nasli ste si niekoho s dvomi detmi alebo je to nemozne. Prve dieta 2 roky a druhe na ceste. Bohuzial. Je vobec mozne najst niekoho normalneho co bude dobry na moje deti ci nehrozi a do konca zivota budem sama. Dik.

Strana
z2
anonym_3439ab
•
Včera o 10:03
@anonym_autor

Vyjadrim sa takto vsetkym. Nehladam momentalne partnera samozrejme ze je teraz najdolezitejsie moje dieta a dieta v bruchu. Druhi chlapi ma teraz naozaj nezaujimaju. Ale velmi sa doma hadame, kazdy jeden den plačem aspon raz, som nestastná a som v 6 mesiaci. Rozmyslam ze moj sucasny partner nebude moj konecný. Je to strasne si uvedomit a povedat. Ja som sa pytala do buducna ked budu deti vacsie napr budu chodit do skol a ak sa rozideme ze ci maju maminky s dvomi detmi sancu na NORMALNEHO partnera alebo su do smrti samé.

@anonym_autor Ostanu same.

evkatk
•
Včera o 12:39

Zostala som vdovou veľmi mladá, ale som ani len nepomyslela na chlapa. Deti boli prioritou a nikdy by som im neurobila taký podraz, že by som si niekoho našla a venovala mu čo len minútu času, ktorú by som mohla venovať len a len deťom. Aby som im zabezpečila všetko naj, urobila som popri už ukončenej za slobodna, ďalšie 3 VŠ, aby som mohla kariérne postupovať a hlavne čo najviac zarábať. Cez deň som robila a starala sa o deti, v noci sa učila a dopadlo to veľmi dobré, Všetky tri deti študovali aj v zahraničí, všetky majú doktoráty, všetkým som kúpila pozemok a postavila menší 4 - izbový domček ako promočný dar. Dopriala som im všetko, každoročne v lete 2 - týždňovú dovolenku pri mori, v zime týždeň lyžovačky,... Oni dávali iba jedno - nosili samé jednotky a robili mi radosť aj výborným správaním sa. To všetko by som s deťmi nedosiahla, keby som si našla priateľa. Jednak by som nemala čas na štúdium a neskôr na veľmi zodpovednú prácu s eur. projektami pre starostov obcí a primátorov miest, mimovládky, atď. Nemala by som času toľko zarábať a ochudobnila by som deti o všetko to, čo im umožnilo dosiahnuť to, čo dosiahli. Išlo mi vždy iba o ich dobro a ich skvelú budúcnosť. Jedna matka, ktorá má deti nemôže rozmýšľať o nejakom chlapovi, ak nemá nejakú úchylku. Ak má deti, všetok čas a energiu musí venovať iba deťom. Väčšine žien, ktoré si našli chlapa sa deti nevydarili, boli problémové a nedopadli v dospelosti najlepšie. V skutočnosti im to zavinila matka, ktorá nevydržala bez chlapa a na dobro deti sa kvôli chlapovi vykašľala.

Strana
z2