icon

Je ťažké nájsť partnera po rozvode s dvomi deťmi?

30. sep 2026

Tie co ste sa rozviedli a máte dve deti. Nasli ste si niekoho s dvomi detmi alebo je to nemozne. Prve dieta 2 roky a druhe na ceste. Bohuzial. Je vobec mozne najst niekoho normalneho co bude dobry na moje deti ci nehrozi a do konca zivota budem sama. Dik.

Strana
z2
anonym_8053f9
•
30. sep 2026

@anonym_autor mnohé ženy si našli aj s 3 aj 4 deťmi. Nikdy nevieš. Len treba správny výber partnera.

anonym_b7473a
•
30. sep 2026

@anonym_autor máš zložitú situáciu. A už si rozvedená? Či žiadosť je podaná? Chápem, že v niektorých prípadoch sa nedá čakať, ale bolo by dobre, keby si mala ku koncu tehu a v začiatkoch narodenia bábätka nejakú pomoc a oporu. Tvoja situácia si vyžaduje podrobný systematicky plán.
Čo sa týka otázky, či zostaneš sama, napíšem môj názor. Dá sa nájsť aj dobrý muž, aj keď máš už dve deti. Avšak myslím si, že za podmienky, že máš tomu novému mužovi čo ponúknuť. Hlavne mať svoj príjem (napr.ist po roku dieťaťa už do práce)..ako pozitívne príklady uvediem napr. Martina Šindlerova a Barbora Rakovska, tie si našli mužov, vyzerá že fajn, aj s 2 detmi

anonym_3439ab
•
30. sep 2026

Toto ta naozaj teraz trapi najviac?

anonym_78bcc5
•
1. okt 2026

V budúcnosti hľadaj chlapa, ktorý má na čele napísané svoje vlastnosti. Lebo všetky z MK takto urobili a preto majú super manzelikov 🙉

anonym_59e47d
•
1. okt 2026

@anonym_autor Žena s takýmto myslením a prístupom ako máš ty si určite nájde ešte nejedného muža a porodí aj ďalšie deti, no šťastný nebude nikto.
To fakt neviete niektoré vydržať bez chlapa ani na krátky čas? Ani s ohľadom na svoje deti, pre ktoré je rozvod vždy náročný?

parvinka0001
•
1. okt 2026

Ešte sa ti dieťa nenarodilo.a ty už rozmýšľaš nad druhým chlapom . Na čas by som si dala isto od nich pokoj . Budeš mať aj bez nich dosť starosti .

anonym_48a92c
•
1. okt 2026

Veru radsej nehladaj ziadneho noveho otecka,ono to vzdy byva tak,ze take zeny vzdy najdu rovnake tipy oteckov a len hladaju a hladaju a kazde dieta ma potom ineho otca a to neni dobre ani pre deti,ani pre teba.Radsej riadne vyzivne a aj na teba,lebo budes na materskej,rodicaku a tak,aby ste normalne prezili.Na hladanie oteckov aj tak nebudes mat cas prve roky.

koniarova
•
1. okt 2026

Momentálne ozaj tvoj život nestojí na novom chlapovi. Tu rozmýšľaj nad deťmi, nie nad chlapom. Keď ma prísť, príde.

anonym_b82fa8
•
1. okt 2026

Ešte ani rozvedená nie si a už zhanas nového chlapa?
Matka Božia ochraňuj tie deti

anonym_da8631
•
1. okt 2026

@anonym_autor keďže už teraz hľadáš nového otecka, tak sa musíš rozvádzať pre nejakú úplnú sprostosť. 🙈

ivik4
•
1. okt 2026

Ved si este len tehotna a uz nad tym rozmyslas 😃 ?
Vela zien si naslo, akurat u Teba bude problem aj to ze budes mat dve mini deti a tie len tak dobrych xxxxxx rokov len tak niekam pravidelne neodlozis ci doma same nepockaju aby si si sla randit. Jedine ozaj nahodne stretnutie , nikdy nevies

anonym_3439ab
•
1. okt 2026

Dalsia, co nevie existovat bez chlapa. Jeden sa chysta prec, tak rychlo-rychlo hladajme dalsieho. To je jedno, aky. Len aby nejaky bol.

anonym_8bed9c
•
1. okt 2026

@anonym_autor preco sa rozvadzas?

anonym_bdb6a3
•
1. okt 2026

Normalne si najdes niekoho, co ma tiez 1-2 deti. A reci, ako sa mas venovat detom a nie sebe, nepocuvaj. Bud to hovoria tie, co maju vztah a cize robia opak toho, co radia. Alebo maju zly vztah, len sa neodhodlali ho ukoncit. Ale tebe to budu radit. Tak na tebe sa ventiluju, ze ako ti je samej dobre. Alebo su take, co chcu zit single, ale to zase nie je tvoj pripad, lebo ty nechces byt sama.

ivicatolic
•
1. okt 2026

@anonym_autor poznám pani , čo má 4 a on má tiež 4, už síce aj veľké.... možné je všetko.... veľa 🍀💚

anonym_f83e1e
•
1. okt 2026
@anonym_3439ab

Toto ta naozaj teraz trapi najviac?

@anonym_3439ab asi zavislost na akomkolvek vztahu 🥺

anonym_9abba8
•
1. okt 2026

Je to úplne v pohode, každý chlap túži vychovávať a financovať dve cudzie deti

strelkyna1
•
1. okt 2026

Su zeny slobodne s perfektnou postavou, bytom, super jobom a aj tak si nevedia najst chlapa a su zeny so 4 detmi, fajciarky s dlhmi a chlapi sa kvoli nim pobiju. Chlapa najdes. Vzdy je to otazka, ake vysoke standardy mas a aka si otvorena novym vztahom.

anonym_743abe
•
1. okt 2026

Druhé na ceste? A ty vážne hľadáš chlapa? Trošku choré nepríde ti? Skôr sa venuj jednému, potom druhému keď sa narodí a na chlapa by som možno tak myslela, keď to ďalšie bude mať až dva roky, za jedno tehotnú ťa žiadny normálny chlap nebude chcieť !!!!, potom o dva roky možno uvažuj, že si nájdeš nejakého čo je tiež rozvedený a má svoje deti, bezdetný sponzor sa určite nenájde

anonym_b6b6b7
•
1. okt 2026

Radšej sa nerozvádzaj lebo budeš v prdeli

anonym_781e17
•
1. okt 2026

No, s dvomi detmi by som problem nemal. Ale ak je jedno na ceste, to by mna osobne asi odradilo

anonym_b6b6b7
•
1. okt 2026
@anonym_9abba8

Je to úplne v pohode, každý chlap túži vychovávať a financovať dve cudzie deti

@anonym_9abba8 Súhlasím

anonym_a53170
•
1. okt 2026

@anonym_autor dopraj tomu čas, ved ako by ste sexovali keď si tehu, alebo budeš v šestonedelia, ešte počkaj a možno zbalis nejakého otecka na ihrisku, čo je doma nešťastný

anonym_ea65fa
•
1. okt 2026

ahoj, uplne rozumiem Tvojim obavam, mala som podobne a myslim, ze mnohe zeny to prezivaju podobne. Nikto nechce ostat dlhe roky sam.

ja som svojim rozhodnutim ostala sama so 4 detmi. tiez som sa bala, ze so styrmi detmi ma nikto chciet nebude.
ale nasla som toho praveho. a teraz zijeme spolu aj s nasimi siestimi detmi 🙂 (4+2)

takze neboj nic, urcite neostanes sama do konca zivota. chlap ked sa do zeny zamiluje, tak je mu jedno, kolko ma deti 🙂

anonym_4fafb5
•
Včera o 06:42

No,povodne som chcela pisat ine,ale zaskocilo ma,ze este len jedno cakas a uz ti chyba chlap.Akoze zena nehnevaj sa na mna ale si pri zmysloch?Ja som sa tiez rozvadzala tehotna ale novy chlap prisiel ked malo dieta 9mesiacov a novy az tak nebol,bol to kamarat co cely cas pri mne stal,pomahal mi.Nas dalo dokopy prave dieta lebo mu povedalo tata a bolo na neho naviazane od narodenia,kedze to bol jediny muz,ktoreho poznalo.Najprv si uprac zivot,priprav sa na prichod maleho cloveka a az tak niekde mozes riesit chlapa.

mamaaja82
•
Včera o 06:44
@anonym_743abe

Druhé na ceste? A ty vážne hľadáš chlapa? Trošku choré nepríde ti? Skôr sa venuj jednému, potom druhému keď sa narodí a na chlapa by som možno tak myslela, keď to ďalšie bude mať až dva roky, za jedno tehotnú ťa žiadny normálny chlap nebude chcieť !!!!, potom o dva roky možno uvažuj, že si nájdeš nejakého čo je tiež rozvedený a má svoje deti, bezdetný sponzor sa určite nenájde

@anonym_743abe mna si nasiel s detmi bezdetny a zrovna dve tie deti neboli.

anonym_743abe
•
Včera o 06:58
@mamaaja82

@anonym_743abe mna si nasiel s detmi bezdetny a zrovna dve tie deti neboli.

@mamaaja82 áno, veď to je normálne ale ona hľadá už teraz, keď je tehotná, predpokladám, že keď si bola tehotná si nehľadala hneď chlapa, to je za mňa choré

sense
•
Včera o 07:11

U jednej ťažké u inej nie. Ale tak dcerins spolužiačka má troch súrodencov a ich mama má nového partnera. Takže možné je všetko, v tvojom prípade sa sustred v prvom rade na dieťa čo už máš a tehotenstvo.

mamaaja82
•
Včera o 07:45
@anonym_743abe

@mamaaja82 áno, veď to je normálne ale ona hľadá už teraz, keď je tehotná, predpokladám, že keď si bola tehotná si nehľadala hneď chlapa, to je za mňa choré

@anonym_743abe kym som bola tehotna ani ma to nenapadlo.Nakoniec som z muzom,ktory bol moj kamarat uz predtym nez som otehotnela.

autor
•
Včera o 09:57

Vyjadrim sa takto vsetkym. Nehladam momentalne partnera samozrejme ze je teraz najdolezitejsie moje dieta a dieta v bruchu. Druhi chlapi ma teraz naozaj nezaujimaju. Ale velmi sa doma hadame, kazdy jeden den plačem aspon raz, som nestastná a som v 6 mesiaci. Rozmyslam ze moj sucasny partner nebude moj konecný. Je to strasne si uvedomit a povedat. Ja som sa pytala do buducna ked budu deti vacsie napr budu chodit do skol a ak sa rozideme ze ci maju maminky s dvomi detmi sancu na NORMALNEHO partnera alebo su do smrti samé.

Strana
z2