icon

Kontaktovala vás milenka vášho manžela? Ako reagovať?

28. aug 2026

Caute. ktora ste uz zazila ze vas kontaktovala zena co tvrdi ze je milenka vaseho manzela , o ktorej ste nevedeli? Ako sa zachovat? Co teraz? Ked sa chce stretnut osobne.

anonym_4de749
28. aug 2026

popravde ťažká otázka pre mna. na jednej strane by som bola zvedavá, čo chce ta žena, a či to náhodou nemôže byt aj pravda. na druhej strane mi príde pod úroveň sa stretávať s nejakou milenkou, keby mám podozrenie, tak poriešim muža doma rázne. ale keď si doteraz nemala poňatia, tak neviem neviem. lebo naozaj to moze byt aj nejaka sibnuta žena zqmilovana do tvojho muža, aby ti nechcela ešte ublížiť slebo čo. daj určite vedieť kam ides - nejakej svojej kamoske, ideálne keby tam sedí obďaleč.
a ak tam predsa pôjdeš, tvar sa “nad vecou”, a žiadaj dôkazy- fotky, správy, tak aby si si vedela na čom si. viem že sa to tazko hovori, ale rieš to s chladnou hlavou. chod odtiaľ niekam sa prejsť, porozmyslaj v klude ake budú tvoje ďalšie kroky. na manžela by som to vybalila až keď budem rozhodnutá čo spravim

anonym_05fa40
28. aug 2026
@anonym_autor

ale preco nechce nic konkretne napisat, stale iba pridite na stretnutie zajtra a to je vsetko.

@anonym_autor no nepríjemne a ten tvoj čo zatlka? Najma sa tam nenechaj rozhodit

anonym_05fa40
28. aug 2026
@anonym_05fa40

@anonym_autor no nepríjemne a ten tvoj čo zatlka? Najma sa tam nenechaj rozhodit

@anonym_05fa40 nech mu zavola pred tebou na hlasity a uvidis

zuzacka16
28. aug 2026

po pravde neviem, čo by som urobila, keby som na tvojom mieste..nemusí ísť hneď o niečo zlé (myslím pohlavnú chorobu, alebo tehotenstvo - odhliadnuc od toho, že tvoj muž má pravdepodobne milenku), no ak tam pôjdeš priprav sa na všeličo..

anonym_b4b4f7
28. aug 2026

Mne by zvedavost nedala, ja by som sla. A tiez si myslim, ze ak to budes riesit len cez muza, budes zavalena klamstvami a vykrucackami, alebo este lepsie, vycitkami, ze mu neveris. Urcite by som sla.

anonym_f70ace
28. aug 2026

Tak ja by som najprv chcela dokaz. Spolocne foto, screenshot komunikacie kde vidno aj jeho cislo…cokolvek. Inak by som sa neunuvala

anonym_f9d8d6
28. aug 2026

Ak je to pravda, vyhýbať sa dôkazom ti nepomôže, skôr naopak. Manžel by mal voľnú cestu všetko poprieť a urobiť žiarlivú chuderu buď z teba, alebo z tej druhej ženy. Tebe by zostala len falošná nevedomosť a on by si nabudúce dával pozor. Skús si najprv s chladnou hlavou vypočuť druhú stranu. Až keď budeš mať viac informácií, budeš sa vedieť správne rozhodnúť.

anonym_dca7d8
28. aug 2026

Možno sa chce milenka posťažovať manželke, že ich podvádza s milenkou číslo 2.

esther100
28. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_3541f8 takto presvedcivo som sa citila do vcera aj ja.

@anonym_autor
@anonym_autor všetky sme sa cítili asi presvedčivo

anonym_a2fbcc
28. aug 2026
@anonym_f70ace

Tak ja by som najprv chcela dokaz. Spolocne foto, screenshot komunikacie kde vidno aj jeho cislo…cokolvek. Inak by som sa neunuvala

@anonym_f70ace Mam milenca. Ziadny taky dokaz nemam.

anonym_5c75d3
28. aug 2026
@anonym_a2fbcc

@anonym_f70ace Mam milenca. Ziadny taky dokaz nemam.

@anonym_a2fbcc milenca mam aj ja a dokazov mam teda celu kopu

anonym_a2fbcc
28. aug 2026
@anonym_5c75d3

@anonym_a2fbcc milenca mam aj ja a dokazov mam teda celu kopu

@anonym_5c75d3 Asi ich chces. Ja nechcem.

anonym_5c75d3
28. aug 2026
@anonym_a2fbcc

@anonym_5c75d3 Asi ich chces. Ja nechcem.

@anonym_a2fbcc ja som slobodna on je zadaný a ja mu nemam v plane nicit rodinu lebo žiť s nim nechcem. My vela spolu komunikujeme cez spravy, posielame si fotky, natacame videa

elenkaba
28. aug 2026

@anonym_autor ja by som isla. A potom zo zaujimavosti sem napis, ze o co sa jednalo a co ti povedala. Drzim palce!

123profil321
28. aug 2026
@biba_18

a keď si uvedomím, to sa mi stalo kedysi dávno tiež, ma jedna obvinila že som jej prebrala frajera ... ja som jej nikoho neprebrala, ten chudák ani nevedel že "spolu chodili" 😂

@biba_18 to ako keď som sa pýtala kolegu, že ako začal chodiť so svojou frajerkou. Že on vlastne nevie, ona zbalila jeho a len mu oznámila, že sú pár, lebo on je introvert a hanblivý 😂 v práci mi ako introvert ale neprišiel 😃

anonym_643369
28. aug 2026
@anonym_5c75d3

@anonym_a2fbcc ja som slobodna on je zadaný a ja mu nemam v plane nicit rodinu lebo žiť s nim nechcem. My vela spolu komunikujeme cez spravy, posielame si fotky, natacame videa

@anonym_5c75d3 čo ťa tahá k zadanemu?facku by si si zaslúžila.jasne ,že to nieje len tvoja chyba,aj toho chlapa,ale ...fuj,je mi z teba na grc normálne

tanyan
28. aug 2026

Povedz mužovi, že Ťa jeho údajná milenka zavolala na kávu a chceš, aby išiel aj on. Možno sa z toho bude chcieť vyvliecť, možno ju potajomky kontaktuje nech to ona zruší, možno pôjdete a odhalíte jej fantáziu...
Ale určite by som nechcela žiť s takýmto chrobákom v hlave. Aspoň si overíš silu či slabosť svojho muža.

anonym_d046ef
28. aug 2026

@anonym_autor chod a zober aj muza, bude sranda.

anonym_76495a
28. aug 2026

Ja by som sla, ale neverila by som uplne naslepo, lebo sú všelijaké zeny, naozaj si to môže v hlave ona vysniť, ak ho chce a pod.

anonym_f04e9f
28. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_a27ee0 nezartuj, toho sa najviac bojim.

@anonym_autor chod na stretnutie, konečne zistíš s kým zijes

petronelag
28. aug 2026

Ja by som nešla, normálne by som povedala mužovi, že mi volá, ženy sú všeliaké, možno chce robiť zle v rodine, príp.by som jej povedala, nech pošle najprv nejaké spoločné fotky, dôkazy.

anonym_4de749
28. aug 2026
@petronelag

Ja by som nešla, normálne by som povedala mužovi, že mi volá, ženy sú všeliaké, možno chce robiť zle v rodine, príp.by som jej povedala, nech pošle najprv nejaké spoločné fotky, dôkazy.

@petronelag v dnešnej dome AI by som ani takej fotke neverila.. najlepšie ako jej tu niekto radil. keď aa bude dať, nech zatelefonuje jej mužovi pred ňou, nech vidí ake cislo vytáča a hlas ktorý sa ozve

autor
28. aug 2026

stretnutie dohodnute na zajtrajsie popoludnie o 14 30 v jednej kaviarni u nas. On je od zajtra mimo mesto. Tak uvidim.

anonym_0388a0
28. aug 2026
@anonym_autor

stretnutie dohodnute na zajtrajsie popoludnie o 14 30 v jednej kaviarni u nas. On je od zajtra mimo mesto. Tak uvidim.

@anonym_autor drźim palce, ja som mala takto stretko s milenkou, ale zavolala som ju ja..
Mojho teraz už ex nechcela a vysvetlila mi, že on bol iniciátor, ktorý zneužil situáciu, keď bola pod vplyvom alkoholu.
Povedala mi ďalšie veci, boli ďalšie ženy a vyklopila všetko, čo mi stačilo na rozvod.
Žiaľ niektorí sa vedia neskutočne pretvarovať a klamať, ja som mala notorického klamára a otvorilo mi to oči.
Drž sa, buď kľudná, do vlasov si skákať nemusíte..

sisamisaaa
28. aug 2026

Sú 2 možnosti:
1. Je to milenka tvojho muža
2. Je to ohrdnutá psychopatka
Máš to 50/50.

Moje riešenie:
Ak by ma to zaujímalo (máš podozrenie že by to mohla byť pravda a chceš o tom vedieť viac) - tak sa spýtam muža, ale ja viem že môj by mi neklamal. V minulosti sme boli v podobnej situácii, nebola to milenka ale nejaké SMS medzi nimi prebehli a absolútne nezapieral. Hlavne by ma zaujímalo či chce odo mňa odísť a ako sa mám zariadiť. V tomto prípade to bola druhá možnosť čo sa potom prevalilo neskôr, keď kopla do zadku svojho muža a odišla vlastne s prvým ktorého sa jej podarilo si omotať.

A druhá možnosť - neverím tomu alebo nechcem o tom nič vedieť - požiadam ju rázne nech mi dá pokoj a nech si svoje techtle mechtle rieši sama - ak je ochotná si začať so ženatým mužom je to jej problém a nie môj.
Ja by som sa s ňou nestretávala.

anonym_f04e9f
28. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor čiže tvoj manžel ani netuší, že sa ideš s nou stretnúť?

anonym_f9d8d6
28. aug 2026
@anonym_f04e9f

@anonym_f04e9f potrebuje mať súhlas manžela aby sa mohla stretnúť v kaviarni s cudzou ženou?

autor
28. aug 2026
@anonym_f04e9f

@anonym_f04e9f on ide rano pomahat kamaratovi na stavbu, niekde mimo mesto.

petronelag
28. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_f04e9f on ide rano pomahat kamaratovi na stavbu, niekde mimo mesto.

@anonym_autor A ona vás pozná? Lebo ak nie, tak by som išla skôr a pozerala by som sa kto príde, príp.by som si ju odfotila a išla by som preč.

tilly
28. aug 2026

Toto tu už bolo, ake zo strany milenky pár týždňov dozadu.