Má zmysel dať druhú šancu po rozchode?
Rozchod - ziarlivost z jeho strany , velmi setriaci chlap
Komunikacia moje dieta + on / nic moc
Po X tyzdnoch sa ozval ze nas chce naspät , s pojde k Psychologovi .len aby sme boli stastny vsetci .
Dali by ste sancu ?
Pisala som sem to je ten co mal tu blbu hlasku na otca dietata .
Kto si pamata .
@anonym_autor kolko ste.boli spolu? Ked to bol len krátky vzťah, určite by som nad tým nerozmýšľala..ale ked to boli roky,mozno by som porozmýšľala,ale az ked by som u neho videla nejaké pozitívne výsledky. Píšeš ze bol veľmi šetrný, napríklad 70e vstupné na kúpiko, tiež sa mne osobne zdá veľa, (samozrejme ked to nie nie 2-3x do týždňa),plus k tomu este nejaký obedik, zmrzlina, benzín atď to sa nazbiera...aj v Mekáči sa dá na dennej báze nechať pekných pár eur .. Takže o tej jeho šetrení by sa dalo polemizovať.Ty musíš vedieť ci je to extrémne alebo pre inú by to bolo ešte normál.
@anonym_autor ja si pamätám na diskusiu, on mal v bazéne nejakú poznámku, či sa aj otec dieťaťa tak hrá s dieťaťom ako on. Tak nejako to bolo. Nejako tak to bolo, že si si neželáš poznámky na bio otca od partnera pred dieťaťom. Potom si sa s ním kvôli tomu rozišla, a on nemal nič proti rozchodu.
Ako celkovo blbosť bola, kvôli takej poznámke sa rozchádzat, ak to boli iné príčiny ako píšeš, že lakomosť a podobne, tak chápem. Ale tak otca už dieťa má, tak podľa mňa bol nasratý, že a bio otcom by sa malo dieťa viac hrať.

Daj tu tvoju predošlú diskusiu, nie všetky sme to čítali
Nie zena čo si váži sama seba, nebude strácať cas v neperspektivnym vztahu a dávať 2-he sance.Ten dovod rozchodu zrazu nezmizne, ten tam bude naďalej.A chlap cca v 50-tke už ma zaužívané svoje správanie, zvyky, charakter sa nemení.
Tou terapiou ta chcel len zmanipulovať aby ta opäť vtiahol do vztahu.Strategia.
On je slobodný, bezdetný?