Manželova milenka: Ako sa vyrovnať s neverou?
Manžel má po desiatkach rokoch podviedol. Našiel si inú a požiadal o rozvod. Stále bývame v jednom dome. Stále si píšu, volajú. On u nej aj prespáva. Tvrdí, že plánujú spoločnú budúcnosť.Tá flandra nemá hanbu a dnes prišla autom pre neho až pred dom. A išli na výlet. Ako by ste na to reagovali? My dve sme sa nikdy nestretli. Povedal mi to pred 7 mesiacmi.
@bratislava28 ešte raz,nik deti neposiela preč,ak by som aj mala nového partnera,nikdy by som deti neposlala preč,ale keby mali problém akceptovať môjho nového partnera ,už len na ich rozhodnutí by bolo ,či ostanú,alebo si budú hľadať iné bývanie.A stalo sa ,otec sa zamiloval,má právo byť šťastný aj ďalších 20rokov,či radšej viesť paralelný život?veď v každej téme píšu prispievateľ my, najskôr si vyriešiť jedna vzťah,potom začať ďalší,tak rieši,už 7m otom vie,a že sa nasackovala k manželovi do domu,a verila v nebesku lásku,alebo len bola pohodlná si zabezpečiť aj svoje bývanie mnuz...
@anonym_a14a01 Bodaj by si raz zažila čo ja. Potom som zvedavá aká budeš empatická k jeho milenke a k nemu. A ako im s deťmi s radosťou po 30 rokoch im vytvoríte priestor v dome, kde ste žili ako rodina a celý život si sa staral s vierou že spolu dožijete a spoločne vlsa postarate aj o vnúčence.
@anonym_a14a01 Bodaj by si raz zažila čo ja. Potom som zvedavá aká budeš empatická k jeho milenke a k nemu. A ako im s deťmi s radosťou po 30 rokoch im vytvoríte priestor v dome, kde ste žili ako rodina a celý život si sa staral s vierou že spolu dožijete a spoločne vlsa postarate aj o vnúčence.
@anonym_autor nie si prvá, ani posledná, ktorej sa toto stalo. A niektoré tu zažili omnoho horšie... Preto hlavu hore, chápem nervy robia svoje, ale ty tu musíš byť pre deti aj keď sú veľké. Raz sa budeš smiať, ako si sa zbytočne takto rozčuľovala. Proste je to fakt, našiel si novú partnerku a to proste nezmeníš. Asi doma to nebolo OK....
@anonym_autor Toto je taky konikovsky paradox. Ked sem napise milenka, vsetky ju idu roztrhat v zuboch, ale ked sem pise podvadzana manzelka, vsetci sa zastavaju milenky. Naozaj neviem, cim je to sposobene.
Objektivne, voci tebe sa previnil tvoj muz, ale ty mas pravo byt nahnevana aj na zenu, ktora isla do vztahu s vedomim, ze vstupuje medzi manzelov. Ja som odmietla niekolko muzov, ktori mali doma zeny, hovori sa tomu moralka.
@nataliamikolajova0 však baba nech sa rozvedie nájde si bývanie ,prečo by mal on odísť z vlastného domu ,by bol pekne bkby
Aký servis doma prosím tá?
Ja si žijem s mužom dobre a neužívam si žiadny servis,ty kde žiješ,že servis
7mesiacov baba vie,že chlap ju nechce a ma bokovku
No je protiprávne ho vyhadzovať že jeho domu a aj keby bol spoločný ,je to protiprávne
@minenkaa Právo na neveru neexistuje. A nemyslím si že ako ženatý manžel má právo ubližovať svojej ešte stále zene. Zamysli sa, čo týmito rečami podporujes. Skazena doba.
@anonym_autor nie si prvá, ani posledná, ktorej sa toto stalo. A niektoré tu zažili omnoho horšie... Preto hlavu hore, chápem nervy robia svoje, ale ty tu musíš byť pre deti aj keď sú veľké. Raz sa budeš smiať, ako si sa zbytočne takto rozčuľovala. Proste je to fakt, našiel si novú partnerku a to proste nezmeníš. Asi doma to nebolo OK....
@anonym_727fae No nebolo. Ale kvôli nemu. Lebo namiesto žitia s rodinou sa doma spíjal sám do nemoty. Nezaujímal sa o nás. O nič sa nestaral. A takto to zavŕšil.
@anonym_autor zlo sa nepraje,karma vie byť hnusná.A áno môže sa to stať aj mne,22r sme s MM,deti pubertiaci.Ale na rozdiel od Teba náš majetok máme spoločný,dokonca ja nejaký nadobudnuty pred manželstvom.Takze ak by mne siblo na staré kolená,musela by som manžela vyplatiť,rovnako ako aj on mňa,ale rozhodne by som neostavala v nefunkčnom vztahu,len preto ,že má viaže nostalgia,a 30r vzťah.nmeohla by som ostať s niekým ,kto už ma nemiluje a spáva a miluje inú ženu.
@minenkaa Právo na neveru neexistuje. A nemyslím si že ako ženatý manžel má právo ubližovať svojej ešte stále zene. Zamysli sa, čo týmito rečami podporujes. Skazena doba.
@nataliamikolajova0 ale existuje právo na to ,sa rozviesť a začať si žiť svoj život
Čo podporujem týmito rečami ,že ho nemôže odtiaľ vyhodiť je jednoducho tak,nemá na to ani právo a ani žiadnu šancu to dosiahnuť
7mesiscov to trvá a baba sa nikde nepohla ,nechce si dať poradiť,na všetko ma výhovorku v myslím,že ešte nebola ani za právnikom a len sa ľutuje a netuším prečo ,v podstate sa jej nič tak strašne nestali,len ona sa váľa v sebaľútosti a ak človek nechce so situáciou, ktorá sa mu nepáči nič robiť ,je potom len a len jeho chyba ak mu je ťažko
7 mesiacov to je čas za ktorý sa plod dostatočne vyvinie, aby žil bez matkynho tela a jedna dospela žena,ktorá ma dospelé samostatne deti s dobrým príjmom ,si nevie zariadiť svoj živiť
Kde je vlastne tá chyba ?
Chyba ,nie je niečo zle spraviť ,chyba je v tej chybe pokračovať
Tak potom kto jej kazí život ,ona sama ,jej ešte muž alebo mužova bokovka?
@anonym_727fae No nebolo. Ale kvôli nemu. Lebo namiesto žitia s rodinou sa doma spíjal sám do nemoty. Nezaujímal sa o nás. O nič sa nestaral. A takto to zavŕšil.
@anonym_autor tak ty žiješ s ožranom,chlapom čo tá celý život nechce a teraz tá toto prekvapilo
Baba skús prestať tu vypisovať každých pár týždňov a zariad si život,kto ti káže v tom dome sedieť
Baba skús prestať tu vypisovať každých pár týždňov a zariad si život,kto ti káže v tom dome sedieť
@minenkaa A tebe kto káže tu mudrovať? Ak nemáš čo povedať, nerieš.
@nataliamikolajova0 ale existuje právo na to ,sa rozviesť a začať si žiť svoj život
Čo podporujem týmito rečami ,že ho nemôže odtiaľ vyhodiť je jednoducho tak,nemá na to ani právo a ani žiadnu šancu to dosiahnuť
7mesiscov to trvá a baba sa nikde nepohla ,nechce si dať poradiť,na všetko ma výhovorku v myslím,že ešte nebola ani za právnikom a len sa ľutuje a netuším prečo ,v podstate sa jej nič tak strašne nestali,len ona sa váľa v sebaľútosti a ak človek nechce so situáciou, ktorá sa mu nepáči nič robiť ,je potom len a len jeho chyba ak mu je ťažko
7 mesiacov to je čas za ktorý sa plod dostatočne vyvinie, aby žil bez matkynho tela a jedna dospela žena,ktorá ma dospelé samostatne deti s dobrým príjmom ,si nevie zariadiť svoj živiť
Kde je vlastne tá chyba ?
Chyba ,nie je niečo zle spraviť ,chyba je v tej chybe pokračovať
Tak potom kto jej kazí život ,ona sama ,jej ešte muž alebo mužova bokovka?
@minenkaa Netrep od veci.
citam...citam a drzim palce, vydrz este par rokov..cca 2 roky..o 2 roky koncime cely rocnik pravo, na takych zenickach ako ty si zgustneme a radi zarobime co najviac :D :D Bude radost sledovat ako sa budete na sude sklbat
@minenkaa Netrep od veci.
@anonym_autor v čom blbosti ,že si sama ničiš život a niesi schopná nič spraviť?Ci myslíš ,že kto to za teba spraví,či príde dedko večerníček alebo nejaká vila a sa na teba usmeje a zariadia ti život tak ,ako si ty predstavuješ
No hovno ,nik ti nepomôže ,nik to nie je povinný to spraviť a ani to nik neurobí
@anonym_autor a prečo by som nemohla,ja mám kľud ,mám čas,nemusím nič dôležité riešiť
Keď si taká frajerka tu ,prečo niesli aj v živote
@minenkaa Ak nemáš čo normálne povedať tak sa starj o seba.
@anonym_autor Uplny muz roka. A o toto bojujes, ostat s takymto k....m? No gratulujem🤦♀️
@anonym_autor a prečo by som nemohla,ja mám kľud ,mám čas,nemusím nič dôležité riešiť
Keď si taká frajerka tu ,prečo niesli aj v živote
@minenkaa Myslíš si, že som na tvoje drísty zvedavá...
@minenkaa Ak nemáš čo normálne povedať tak sa starj o seba.
@anonym_autor prečo sa ti nepáči čo ti píšem
Ty si prvá, čo si tu nič normálne, za posledných pár mesiacov nenapísala
Už ako dlho ti tu pusu čo máš robiť a čo si spravila ,nič,nadavaš tu na ženu,čo s tvojimi srackami nemá nič spoločne ,nemali ste nikdy normálne manželstvo a vypisuješ tu o vnucatach ako si si predstavovala ako sa budete o je starať
@anonym_autor Uplny muz roka. A o toto bojujes, ostat s takymto k....m? No gratulujem🤦♀️
@anonym_983de3 To som povedala, že bojuje o to žiť a ním?? Preboha žena a podobné očividne nechápete nič. Tak sa nevyjadrujte. Naozaj som není na vás zvedavá.
@anonym_autor prečo sa ti nepáči čo ti píšem
Ty si prvá, čo si tu nič normálne, za posledných pár mesiacov nenapísala
Už ako dlho ti tu pusu čo máš robiť a čo si spravila ,nič,nadavaš tu na ženu,čo s tvojimi srackami nemá nič spoločne ,nemali ste nikdy normálne manželstvo a vypisuješ tu o vnucatach ako si si predstavovala ako sa budete o je starať
@minenkaa Ty nechápeš že má nezaujimaš?
@anonym_983de3 To som povedala, že bojuje o to žiť a ním?? Preboha žena a podobné očividne nechápete nič. Tak sa nevyjadrujte. Naozaj som není na vás zvedavá.
@anonym_autor Vsak tu cely cas places, ze ma milenku, a ze si s nim chcela zostarnut atd., a teraz zrazu uz to nie je pravda😆 toto je ina tragikomedia
@anonym_autor Vsak tu cely cas places, ze ma milenku, a ze si s nim chcela zostarnut atd., a teraz zrazu uz to nie je pravda😆 toto je ina tragikomedia
@anonym_983de3 veď aj roky sa nejako pomenili ich spoločného života
@anonym_983de3 veď aj roky sa nejako pomenili ich spoločného života
@minenkaa Pochop už že mňa názor primitívnych ženských nezaujíma. Si trápna.
@minenkaa Pochop už že mňa názor primitívnych ženských nezaujíma. Si trápna.
@anonym_autor už som ti písala že aby si ma ignorovala
Ja som trápna?
Áno ja som tá či celý život žije s niekým čo ma nechce,čo chlasta a ja som ta ktorú rozčuľuje ,ze mužova milenka chodí pred dom
Čo ty vlastne chceš ,ale tak naozaj od srdca,že čo aby sa tvoj muž vrátil ,aj keď bude chlastat a ignorovať tá?
Vieš o tom,že ty si môžeš ešte nájsť chlapa čo tá bude chcieť ,len sa treba postaviť zo svojho vymysleného ,pohodlného miesta, zaťať zuby a riešiť situáciu
To je ale nepríjemne ,vieš ale že je to menej nepríjemne ako toto čo robíš?
Jediný človek čo ti ničí život si ty sama
@minenkaa To ty sa nevyjadruje pod môj príspevok. Ja si môžem písať čo chcem. Nepodarila si mi nič.
@anonym_autor
A koľko máte rokov 50+?
Je to hrozne čo spravil po 30 rokoch ale ty už nemôžeš strácať cas.Este máš sancu začať novy zivot , no čím dlhšie budes čakať bude to ťažšie.Deti ostanú v zahraničí a ty ostaneš uplne sama.Budes frustrovana zo zivota.Nema význam čakať na tvojho muza, či sa vráti či nie, aj tak by si ho hádam už nechcela, po takej zrade.
Nevšímaj si niektore komentare, to su vždy tie iste hrdinky v každej téme.Ziadna nevie, čo sa stane zajtra….dnes vyskakuju a zajtra sa moze ich zivot od základov zmeniť…
@anonym_autor
A koľko máte rokov 50+?
Je to hrozne čo spravil po 30 rokoch ale ty už nemôžeš strácať cas.Este máš sancu začať novy zivot , no čím dlhšie budes čakať bude to ťažšie.Deti ostanú v zahraničí a ty ostaneš uplne sama.Budes frustrovana zo zivota.Nema význam čakať na tvojho muza, či sa vráti či nie, aj tak by si ho hádam už nechcela, po takej zrade.
Nevšímaj si niektore komentare, to su vždy tie iste hrdinky v každej téme.Ziadna nevie, čo sa stane zajtra….dnes vyskakuju a zajtra sa moze ich zivot od základov zmeniť…
@anonym_2e07e0 Sice neviem, co sa stane zajtra, ale ucite sa nebudem doprosovat muzovi, co ma nechce. Asi tolko k tomu.
@anonym_autor
A koľko máte rokov 50+?
@anonym_2e07e0 no moja krásna,nik nevyskakuje,bolo by dobre ,keby začala v živote vyskakovať radšej autorka
Čo je dobre na tom,že je ľutuješ ,sama si posrala život,nikdy nemali pekne manželstvo a autorka sa len a len ľutuje a nič nechce spraviť preto ,aby jej bolo lepšie
Zakaždým čo pridá príspevok je to stále to iste ,ako potrebuje poradiť a nic z toho a dni,týždne idú a ona sa len váľa vo vlastných srackach a hádže vinu sa svoj podesty život na iných
Ale ostatní sú na vine a vyskakuju a ešte sú aj nepríjemní na ňu a ona si to nemá všímať,ja viem čo bude zajtra ,aj zajtra budem ja ,čo si váži seba samu a vybrala som si ba rozdiely od nej normálneho chlapa lebo nie je chyba začať si s nesprávnym človekom ale zostávat roky s ním a ešte sa sťažovať
Sťažovať na iných ako mi kazia život ,sa aj ty spamätaj a čítaj čo píše ,veď čo príspevok to iné info

@anonym_a14a01 áno, študent VŠ sa ma popri stúdiu osamostaniť.. Vám šibe ženy? Zjavne máte ešte malé decká, keď toto "radíte". Ja mám dcéru budúcu vysokoškoláčku a nedokážem si predstaviť, aby popri všetkom mala riešiť ešte, že nemá kde bývať, lebo otecko a jeho nová madam sa nasťahujú do domu, kde žije decko celý život... fakt neverím, že dokáť'žete vy matky roka toto napísať 😠
@bratislava28 ešte raz,nik deti neposiela preč,ak by som aj mala nového partnera,nikdy by som deti neposlala preč,ale keby mali problém akceptovať môjho nového partnera ,už len na ich rozhodnutí by bolo ,či ostanú,alebo si budú hľadať iné bývanie.A stalo sa ,otec sa zamiloval,má právo byť šťastný aj ďalších 20rokov,či radšej viesť paralelný život?veď v každej téme píšu prispievateľ my, najskôr si vyriešiť jedna vzťah,potom začať ďalší,tak rieši,už 7m otom vie,a že sa nasackovala k manželovi do domu,a verila v nebesku lásku,alebo len bola pohodlná si zabezpečiť aj svoje bývanie mnuz...