Manželova milenka: Ako sa vyrovnať s neverou?
Manžel má po desiatkach rokoch podviedol. Našiel si inú a požiadal o rozvod. Stále bývame v jednom dome. Stále si píšu, volajú. On u nej aj prespáva. Tvrdí, že plánujú spoločnú budúcnosť.Tá flandra nemá hanbu a dnes prišla autom pre neho až pred dom. A išli na výlet. Ako by ste na to reagovali? My dve sme sa nikdy nestretli. Povedal mi to pred 7 mesiacmi.
@anonym_autor no čo už si bola u právnika,je streda z ďalšieho týždňa ,či ďalší týždeň ake si ty chúďatko a muz debil
@minenkaa ...a Ty primitívna chudera!
Baba preber sa do života a neprskaj lebo sa ti jedného dňa stane že nedá kľúčik do zámku doma a potom ešte len bude zle
To teraz čo prežívaš je nič proti tomu keď nebudes mať kde šot ,kde sa umyť a čo si obliecť
Baba preber sa do života a neprskaj lebo sa ti jedného dňa stane že nedá kľúčik do zámku doma a potom ešte len bude zle
To teraz čo prežívaš je nič proti tomu keď nebudes mať kde šot ,kde sa umyť a čo si obliecť
@minenkaa Podľa toho ako reaguješ to rozhodne v hlave v poriadku nemáš!
@bratislava28 ešte raz,nik deti neposiela preč,ak by som aj mala nového partnera,nikdy by som deti neposlala preč,ale keby mali problém akceptovať môjho nového partnera ,už len na ich rozhodnutí by bolo ,či ostanú,alebo si budú hľadať iné bývanie.A stalo sa ,otec sa zamiloval,má právo byť šťastný aj ďalších 20rokov,či radšej viesť paralelný život?veď v každej téme píšu prispievateľ my, najskôr si vyriešiť jedna vzťah,potom začať ďalší,tak rieši,už 7m otom vie,a že sa nasackovala k manželovi do domu,a verila v nebesku lásku,alebo len bola pohodlná si zabezpečiť aj svoje bývanie mnuz...
@anonym_a14a01 chlapovi nikto jeho právo na šťastie neberie. Ale keby bol fakt chlap, tak by ho musela hanba fackovať dotiahnuť si rajdu do baráku a ešte čakať, že deti budú tlieskať... Nezbláznili ste sa tu niektoré?? Alebo ste vy tie nextky, ktoré nemali problém nakýblovať sa do cudzích domovov??? 😖 Keď mu to za to stojí, nech vypadne a ide si budovať to svoje nové šťastie od začiatku. Ale toto, čo predvádza autorkin muž je úbohé a chrapúnske.
@anonym_a14a01 chlapovi nikto jeho právo na šťastie neberie. Ale keby bol fakt chlap, tak by ho musela hanba fackovať dotiahnuť si rajdu do baráku a ešte čakať, že deti budú tlieskať... Nezbláznili ste sa tu niektoré?? Alebo ste vy tie nextky, ktoré nemali problém nakýblovať sa do cudzích domovov??? 😖 Keď mu to za to stojí, nech vypadne a ide si budovať to svoje nové šťastie od začiatku. Ale toto, čo predvádza autorkin muž je úbohé a chrapúnske.
@tiezjedna ale prečo by mal vypadnúť zo SVOJHO domu.autorka je tá ,ktorá tam bude po rozvode "navyše".ak nemá doklad , bločky koľko za tie roky prispela ,kúpila do JEHO domu,maaa,že obrovskú smolu.nacase ako píše autorka ,že dobre zarába,sa načase pozbierať,a zadovážiť si svoje bývanie.Jeho už späť nedostane,je úplne mimo a zamilovaný.ze sa bude ľutovať jej nepomôže.
@tiezjedna a nie nie som nextka,som s MM 22r a keď sa nám naaahodou niečo také stane,majetok máme spoločný,takže ja alebo manžel sa musíme vyplatiť navzájom.Autorka má "holú" r..t.Ale to je len jej chyba.
@tiezjedna ale prečo by mal vypadnúť zo SVOJHO domu.autorka je tá ,ktorá tam bude po rozvode "navyše".ak nemá doklad , bločky koľko za tie roky prispela ,kúpila do JEHO domu,maaa,že obrovskú smolu.nacase ako píše autorka ,že dobre zarába,sa načase pozbierať,a zadovážiť si svoje bývanie.Jeho už späť nedostane,je úplne mimo a zamilovaný.ze sa bude ľutovať jej nepomôže.
@anonym_a14a01 ty si môj príspevok zjavne vôbec nepochopila... Tak skúsim ešte raz a jasnejšie - po 30 rokoch spoločného života to nie je len o tom, čo je na papieri. Ale predovšetkým o morálke. O vzorcoch, ktoré odovzdávame deťom. Tu pán morálne dno preráža silou vola a deťom odovzdáva jediný, úbohý, "vzorec", a to, že keď sa k*k*t postaví, rozum sa zastaví.
@tiezjedna ale veď on to robi cele manželstvo ,tu to nie je žiadna novinka ,sama autorka píše,že jeho nezaujímala rodina ,tu spravila ona chybu ,že bola s človekom,ktorý ju nechce a ani deti
@tiezjedna ale veď on to robi cele manželstvo ,tu to nie je žiadna novinka ,sama autorka píše,že jeho nezaujímala rodina ,tu spravila ona chybu ,že bola s človekom,ktorý ju nechce a ani deti
@minenkaa to je druhá vec, samozrejme. Mala to riešiť dávno. Ale bez ohľadu na to, čo mala/nemala urobiť, on nemá žiadne právo rozkopnúť život žene a deťom na trosky, aby on bol spokojný. Je to hovado, nie chlap. Ja byť na mieste autorky, vezmem si advokáta a vyzametám s ním tak, že ani bezzubá bezdomovkyňa by o neho nezakopla. Zneužil jej dôveru a lásku (a naivitu)...
@minenkaa to je druhá vec, samozrejme. Mala to riešiť dávno. Ale bez ohľadu na to, čo mala/nemala urobiť, on nemá žiadne právo rozkopnúť život žene a deťom na trosky, aby on bol spokojný. Je to hovado, nie chlap. Ja byť na mieste autorky, vezmem si advokáta a vyzametám s ním tak, že ani bezzubá bezdomovkyňa by o neho nezakopla. Zneužil jej dôveru a lásku (a naivitu)...
@tiezjedna co by urobil advokát ked nema žiadne blocky ani dôkaz o investovaní do jeho domu? Maximálne co môže dostať je polovica splátok na hypo a to neviem kolko by bolo
Mas pravdu len bohuzial súd neberie do úvahy ako jej ublizil
@tiezjedna Presne preto sa nechcem len tak rýchlo odpratať a uvoľniť im dom.
@tiezjedna ale veď on jej nerozkopal zivot ,ale predstavu o živote a ako s ním vyzametas
@tiezjedna Presne preto sa nechcem len tak rýchlo odpratať a uvoľniť im dom.
@anonym_autor baba ale ty nič neriešiš,len sedíš v tom dome,jemu staci papier,že ste rozvedeni a do toho domu sa už nedostaneš a preto to uz rieš ,kým máš ešte ake také pravo byt v tom dome a bude jedno ,že di do toho domu niečo dala ,majetok sa bude riesit až po rozvode
Chlap si tam môže ešte aj tu svoju bábiku nasťahovať a to zo dňa na deň a nebudes môcť nič povedať
@anonym_autor baba ale ty nič neriešiš,len sedíš v tom dome,jemu staci papier,že ste rozvedeni a do toho domu sa už nedostaneš a preto to uz rieš ,kým máš ešte ake také pravo byt v tom dome a bude jedno ,že di do toho domu niečo dala ,majetok sa bude riesit až po rozvode
Chlap si tam môže ešte aj tu svoju bábiku nasťahovať a to zo dňa na deň a nebudes môcť nič povedať
@minenkaa Môžem sa opýtať koľko máš rokov?
@minenkaa Samozrejme, že si chystám bývanie. Veď nie som úplne blbá 😅. Ale nechcem odísť pokiaľ nemusím. Hlavne kvôli tomu, aby som.im.len tak jednoducho neuvoľnila dom.
@minenkaa Môžem sa opýtať koľko máš rokov?
@anonym_autor nie ,ale som podobne stara ako ty a prešla som si kadečím ,ale ešte ani raz som nevedela nemo a čakala na nič
Dokonca som kúsok pred štyridsiatkou odišla s jednou taškou do zahraničia lebo som musela odísť ,odtiaľ kde som zila
@anonym_autor nie ,ale som podobne stara ako ty a prešla som si kadečím ,ale ešte ani raz som nevedela nemo a čakala na nič
Dokonca som kúsok pred štyridsiatkou odišla s jednou taškou do zahraničia lebo som musela odísť ,odtiaľ kde som zila
@minenkaa Bez detí?
@minenkaa Samozrejme, že si chystám bývanie. Veď nie som úplne blbá 😅. Ale nechcem odísť pokiaľ nemusím. Hlavne kvôli tomu, aby som.im.len tak jednoducho neuvoľnila dom.
@anonym_autor pockaj ty si v tom dome trpena a nie,že si si obsadila dom ,fakt daj si povedať ,rieš to
Raz možno zajtra prides domov a budú tam
@anonym_autor pockaj ty si v tom dome trpena a nie,že si si obsadila dom ,fakt daj si povedať ,rieš to
Raz možno zajtra prides domov a budú tam
@minenkaa Nemôže si ju sem nasťahovať pokiaľ sme manželia. A áno naše deti sú študenti a majú tu trvalý pobyt. A keď sa vrátia, netúžia tu žiť s tatovou kurvou.
@minenkaa Nemôže si ju sem nasťahovať pokiaľ sme manželia. A áno naše deti sú študenti a majú tu trvalý pobyt. A keď sa vrátia, netúžia tu žiť s tatovou kurvou.
@anonym_autor ale môže si ju tam nasťahovať a kedy chce a ešte jej tam aj dá trvalý pobyt
Tak sa vratianinde keď nechcú ist tam
@anonym_autor ale môže si ju tam nasťahovať a kedy chce a ešte jej tam aj dá trvalý pobyt
Tak sa vratianinde keď nechcú ist tam
@minenkaa No nemôže.
@anonym_autor a kto mu to zákaze?
@minenkaa Najprv si nastuduj zákon a potom niečo tvrď ako pravdu. Mám to overené aj u právnika. Proste nemôže. Keby mohol, už je tu. Proste nemáš pravdu.

@anonym_2e07e0 no moja krásna,nik nevyskakuje,bolo by dobre ,keby začala v živote vyskakovať radšej autorka
Čo je dobre na tom,že je ľutuješ ,sama si posrala život,nikdy nemali pekne manželstvo a autorka sa len a len ľutuje a nič nechce spraviť preto ,aby jej bolo lepšie
Zakaždým čo pridá príspevok je to stále to iste ,ako potrebuje poradiť a nic z toho a dni,týždne idú a ona sa len váľa vo vlastných srackach a hádže vinu sa svoj podesty život na iných
Ale ostatní sú na vine a vyskakuju a ešte sú aj nepríjemní na ňu a ona si to nemá všímať,ja viem čo bude zajtra ,aj zajtra budem ja ,čo si váži seba samu a vybrala som si ba rozdiely od nej normálneho chlapa lebo nie je chyba začať si s nesprávnym človekom ale zostávat roky s ním a ešte sa sťažovať
Sťažovať na iných ako mi kazia život ,sa aj ty spamätaj a čítaj čo píše ,veď čo príspevok to iné info
@minenkaa No zrejme vieš viac ako ja...