Manželova milenka: Ako sa vyrovnať s neverou?
Manžel má po desiatkach rokoch podviedol. Našiel si inú a požiadal o rozvod. Stále bývame v jednom dome. Stále si píšu, volajú. On u nej aj prespáva. Tvrdí, že plánujú spoločnú budúcnosť.Tá flandra nemá hanbu a dnes prišla autom pre neho až pred dom. A išli na výlet. Ako by ste na to reagovali? My dve sme sa nikdy nestretli. Povedal mi to pred 7 mesiacmi.
@anonym_autor flandra hnusna prisla az pred dom pre chudacika muza.... Asi mala pistol v ruke a donutila ho nasilim.....
ona je slobodna, tvoj muz je ten, ktory je stale zenaty, zase jedna z tych, co utocia na zenu, ako keby toho muza zhypnotizovala, ries si muza
To tu uz bolo, vsak?
Reagovala by som tak ze by som sa rozviedla a vyrovnala majetok. Ci si cakala ze si mala spravit scenu a on ta mal odprosit alebo na co vlastne cakas. 7 mesiacov to uz vies,ktovie ako dlho predtym uz spolu boli. Oni su uz par, nie ty a tvoj muz ale ona a on. Po takej dobe neni nic poburujuce na tom ze prisla po neho. Ani keby u vas v obyvacke pila kavu ak je to aj jeho dom..
@anonym_autor skazím ti ilúzie, ale tvoj muž ťa podviedol a zradil, nie tá žena. V praxi to málokedy je tak, že by ženy chodili za tými mužmi, ale opačne. Mňa nie raz balil ženatý muž a ako sa vyjadroval o svojej žene je hnus.. a niektorí mi aj sami po tom povedali, že oni svoju ženu podvádzajú x rokov.. čiže keby to nebola ona, bola by to pravdepodobne iná..
Dufam,ze nemate deti.Zas len oni budu trpiet,lebo rodicia budu kydat jedn na druheho.
Počítala by som dni do rozvodu. Nechcela by som ho ani vidieť
Flandra….a on je čo? On tá podviedol, nie ona .
A závolaj si na Súd v akom stave je návrh na rozvod. Ak teda ešte nevieš termin pojednávania
Za 7m,ste mali byt uz rozvedeny.Ci naozaj su sudy take pomale??
Dufam,ze nemate deti.Zas len oni budu trpiet,lebo rodicia budu kydat jedn na druheho.
@anonym_a2f4c3 Podla mna maju 2 deti a autorka sa nechce rozviest, lebo dcere treba platit nejaku skolu. Ak je to ta, co si myslim. Ale mozno ich je viac takychto...ehm...naivnych.
No veď fajn. A kým sú na výlete, môžeš mužovi pobaliť veci do igelitiek a keď flandra príde nabudúce, tak jej hod tašky do kufra a hotovo.
Koľko ma rokov muž a koľko ta jeho milenka a či mate deti alebo nie.Nikdy by som nežila s nevernikom hned by som riešila rozvod. Deti ak mate tam už sa postupuje ináč.O čosi horšie ak su deti ale všetko sa da ked sa chce a musi.Nikdy by som nespala s chlapom hoci mužom ktorý ma milenku a spi aj s ňou.Och brrr.Rozviesť sa vybaviť výživne cez súd a zbohom.
No veď fajn. A kým sú na výlete, môžeš mužovi pobaliť veci do igelitiek a keď flandra príde nabudúce, tak jej hod tašky do kufra a hotovo.
@doriiis ak je to spoločný byt/dom tak ani nie. Kľudne dokvitne spat a ona ho bude musieť vpustiť
Skôr by som overila ten termin pojednávania, 7 mesiacov je dosť a tvrdo riešila výživné ak majú deti
Tak ak sú manželmi už desiatky rokov tak tam už budú dospelé deti. Možno sa starý zbláznil na staré kolená 🤔
nechapem sprostym slovam ze ona je slobodna a on stale zenaty.To je co za debilita?Ta milenka akoze nema svoj rozum ked rozbija rodinu a vztah?A co ked je ona slobodna ma mat chochmes a hladat si seberovneho,slobodneho alebo uz rozvedeneho to vacsiu chujovinu ste tu niektore nemohli napisat.Aspon vidno, co za telce sem chodia a asi podobnym stylom ziju aj ony same co to obhajuju
Juuuj ona flandra a on chudáčik bol znásilnený, uvedomuješ si vôbec, že jediny kto je na chybe je tvoj muž, nie jeho milenka, choré, že ešte to riešiš po 7 mich mesiacoch, no tak našiel niečo lepšie treba sa s tým zmieriť
nechapem sprostym slovam ze ona je slobodna a on stale zenaty.To je co za debilita?Ta milenka akoze nema svoj rozum ked rozbija rodinu a vztah?A co ked je ona slobodna ma mat chochmes a hladat si seberovneho,slobodneho alebo uz rozvedeneho to vacsiu chujovinu ste tu niektore nemohli napisat.Aspon vidno, co za telce sem chodia a asi podobnym stylom ziju aj ony same co to obhajuju
@anonym_0a85a9 No pravda to je, on je ženatý, on je problém. Tá milenka je iná kapitola, no riešiť by to mala s manželom a nie s ňou.
@anonym_autor zatvor túto kapitolu života, odpusť mu a začni život bez neho... Nestojí ti ani za zvýšený tlak.... aj ja som podobné zažila...
@anonym_0a85a9 tela je blba manželka ktorá si nevie uvedomiť ze na vine je jej manžel ;) ale chapem, treba to zvaliť na niekoho iného … fuj zla zlá milenka flandra, donútila manželika chudacika k nevere 🥺
Kedy požiadal o rozvod, 7 mesiacov je dlhá doba už aj na slovenské súdy. Keďže to vieš už 7 mesiacov, už asi žiadno Buď rada že len pred dom a nie až do domu. Už aj také som tu čítala, že si nasťahoval milenku do domu
@anonym_autor nenatahuj to, nema to s nim vyznam, vysporiadaj majetok aby si ho nemala na ociach, lebo ti bude dlhsie trvat kym sa s tym zmieris.
@anonym_0a85a9 tela je blba manželka ktorá si nevie uvedomiť ze na vine je jej manžel ;) ale chapem, treba to zvaliť na niekoho iného … fuj zla zlá milenka flandra, donútila manželika chudacika k nevere 🥺
@chocolatebox To ty odpovedáš ako teľa. Nikde som nenapísala, že muž je bez viny. Ale vrchol drzosti je, že ona sa dotrepe ešte k nám. A netvrdím, že s ním spím. Zhnusil sa mi.
@chocolatebox To ty odpovedáš ako teľa. Nikde som nenapísala, že muž je bez viny. Ale vrchol drzosti je, že ona sa dotrepe ešte k nám. A netvrdím, že s ním spím. Zhnusil sa mi.
@anonym_autor a ja som reagovala na teba? Ty vieš na co vôbec reaguješ? A kto tvrdí ze s nim spis? Ty si cela pomýlená.
Co je na tom vrchol drzosti ze pride autom pred dom? Tvoj muž je ti neverný a kláti druhu ale vrchol drzosti je prist pred dom 7 mesiacov po prevalení nevery? 😂 ty sa zobuď prosim ta. Ale tak očividne ti to takto vyhovuje ked za 7 mesiacov nevieš nič urobít tak nerev a trp ďalej 🙂 a chlachol samu seba ze na vine je niekto iný.
Čo by sme robili, no klasika rozvod, prečo riešiš ju?
@gribka1 asi nemas predstavu co je rozvod, kolko to trva a kedy sa dostanes k peniazom BSM.
Tak ja zas úplne chápem rozhorčenie autorky a oslovenie flandra. Ruku na srdce, asi by som takej tiez nepovedala inak..ale ani exovi…a veľmi sa mi páčil nápad to využiť a rovno jej nabalit do kufra aj vysluzku zbalených tašiek 🤣
@anonym_autor tato faza bola pre mna najhorsia, a trvala rok a pol kym sme sa mohli od seba odstahovat lebo som nemala volnych 800 eur mesacne na najomne. najlepsie by bolo nebyvat spolu to by ti velmi pomohlo. Tu sa obrnit neda ked to mas stale na ociach...snad si mu v domacnosti dala pocitit kde je jeho miesto a neperies mu nevaris a neprehltas horke sliny aby deti....nevideli...fakt bacha z tohto dusenia a pretvarovania su rakoviny.

A ty ako čo čakáš ? Už ste podali na rozvod ? Buď rada že len pred dom a nie dovnútra.