icon

Manželova milenka: Ako sa vyrovnať s neverou?

Dnes o 13:01

Manžel má po desiatkach rokoch podviedol. Našiel si inú a požiadal o rozvod. Stále bývame v jednom dome. Stále si píšu, volajú. On u nej aj prespáva. Tvrdí, že plánujú spoločnú budúcnosť.Tá flandra nemá hanbu a dnes prišla autom pre neho až pred dom. A išli na výlet. Ako by ste na to reagovali? My dve sme sa nikdy nestretli. Povedal mi to pred 7 mesiacmi.

anonym_9f58c4
Dnes o 14:23

No už vás vidím ako by ste s otvorenou náručou a upečenou bublaninou privítali milenku doma a samozrejme bez škaredých slov, lebo váš muž vás podviedol , nie ona 😃 rozprávkarky…

gribka1
Dnes o 14:24
@anonym_433a97

@gribka1 asi nemas predstavu co je rozvod, kolko to trva a kedy sa dostanes k peniazom BSM.

@anonym_433a97 A akože čo, veď všetko trvá nejakú dobu, ale je iné riešenie? Akože zachrániť manželstvo? Nie je to ponižujúce v tomto prípade?

anonym_f40328
Dnes o 14:24

Muž so ženou idú do reštaurácie na obed. Ako tak sedia, k mužovi príde atraktívna mladá žena, pobozká ho a povie:
"O chvíľu sa stretneme."
Manželka sa pobúrene opýta:
"Kto je to?"
"To je moja milenka."
"Ak je to tak, požiadam o rozvod!"
"Ako chceš, ale nebudú už žiadne dovolenky na Maledivách, nakupovanie v Paríži, ani Mercedes v garáži. Rozhodni sa sama."
Odrazu uvidia spoločného známeho v sprievode očarujúcej devy.
"To je kto, tá mladá dáma?" pýta sa manželka.
"Jeho milenka."
".... tá naša je krajšia."

anonym_0a532c
Dnes o 14:27

@anonym_autor ze sa s tým.zmier a zameraj sa na seba. Zachovaj si svoju dostojnost

anonym_ada647
Dnes o 14:33
@anonym_28bfa4

@doriiis ak je to spoločný byt/dom tak ani nie. Kľudne dokvitne spat a ona ho bude musieť vpustiť
Skôr by som overila ten termin pojednávania, 7 mesiacov je dosť a tvrdo riešila výživné ak majú deti

Kľudne môže, ja som to tak urobila a odhlásila som ho aj z trvalého pobytu. Prišiel domov, v čiernych vreciach mal handry zabalené.. Vyložené pred vchodom do domu. Ale neodvlikol ich k cundre, lebo tá bývala u rodičov. Odvliekol sa k mamičke. Mamička mi ani nezavolala prečo sa synko ocitol doma s vrecami. Strčila hlavu do piesku.

autor
Dnes o 14:33
@chocolatebox

@anonym_autor a ja som reagovala na teba? Ty vieš na co vôbec reaguješ? A kto tvrdí ze s nim spis? Ty si cela pomýlená.
Co je na tom vrchol drzosti ze pride autom pred dom? Tvoj muž je ti neverný a kláti druhu ale vrchol drzosti je prist pred dom 7 mesiacov po prevalení nevery? 😂 ty sa zobuď prosim ta. Ale tak očividne ti to takto vyhovuje ked za 7 mesiacov nevieš nič urobít tak nerev a trp ďalej 🙂 a chlachol samu seba ze na vine je niekto iný.

@chocolatebox Reagovala si že manželka je teľa. Viem, čo čítam. Vôbec nemusíš reagovať na môj príspevok. Naozaj na toto nie som zvedavá.

anonym_28bfa4
Dnes o 14:35
@anonym_ada647

Kľudne môže, ja som to tak urobila a odhlásila som ho aj z trvalého pobytu. Prišiel domov, v čiernych vreciach mal handry zabalené.. Vyložené pred vchodom do domu. Ale neodvlikol ich k cundre, lebo tá bývala u rodičov. Odvliekol sa k mamičke. Mamička mi ani nezavolala prečo sa synko ocitol doma s vrecami. Strčila hlavu do piesku.

@anonym_ada647 ak je spoluvlastník tak ho neodhlasi z pobytu

maminkadeticiek
Dnes o 14:38

Co by som urobila?Nic.Trvala na tom nech sa k nej OKAMZITE prestahuje,aby som tam ten odpad (rozumej jeho)nemusela mat viac na ociach.V pondelok by som poriadala o vyzivne na deti a okamzite urychlila rozvod.Poslat ho do p... je to najdolezitejsie co musis spravit.Takze zisti kde slecna byva,ked budu na vylete ho pobal do poslednej ponozky do vriec na smeti,odvez to tam alebo na to niekoho zariad a povies mu ze nech sa nevracia.

autor
Dnes o 14:40

Problém je že dom je len jeho. Nemám peniaze navyše na podnájom.

chocolatebox
@anonym_autor

@chocolatebox Reagovala si že manželka je teľa. Viem, čo čítam. Vôbec nemusíš reagovať na môj príspevok. Naozaj na toto nie som zvedavá.

@anonym_autor áno, ta, ktorá si mysli, ze za neveru jej manžela môže niekto iný. Podľa toho co píšeš, ty do tejto kategórie nepatris, takže na teba to neplati. O tom ze s nim spis som nepísala nič 🤷‍♀️ takže naozaj neviem, prečo si na môj príspevok reagovala.
Každopádne držím palce nech situáciu cim skor vyriesis a prebolí to 💪

anonym_a2f4c3
@anonym_autor

@anonym_autor nuz aj tak budes musiet odist,cim skor to pochopis,tym to bude pre teba lepsie.

anonym_a2f4c3
Dnes o 14:43
@anonym_autor

@anonym_autor on si nastuhuje tu zenu domov,a ty budes nutena ist,a mozno aj preto si nasiel inu,samostatnu zenu.Za 7m,si si mohla nasporit na 3m na podnajom.Alebo min.lepsiu pracu najst ak vobec pracujes.

anonym_2db73f
Dnes o 14:46

Tie, co pisete, ze na vine nie je ta milenka. No nie je, ale ja keby som vedela, ze ten moj frajer je zenaty, tak sa hnusim sama sebe, byt s nim...
Toto hovori teda nieco aj o nej, nielen o tom chlapovi.

minenkaa
Dnes o 14:46
@anonym_0a85a9

nechapem sprostym slovam ze ona je slobodna a on stale zenaty.To je co za debilita?Ta milenka akoze nema svoj rozum ked rozbija rodinu a vztah?A co ked je ona slobodna ma mat chochmes a hladat si seberovneho,slobodneho alebo uz rozvedeneho to vacsiu chujovinu ste tu niektore nemohli napisat.Aspon vidno, co za telce sem chodia a asi podobnym stylom ziju aj ony same co to obhajuju

@anonym_0a85a9 ako sa dá rozbiť rodina,kladivom či pištoľou ?

anonym_73d572
Dnes o 14:48
@anonym_autor

@anonym_autor ako sorry, ale milenka prisla pred svojho milenca dom. A mozno ona nadava, ze si este stale nastahovana u neho v baraku. Cize na tvojom mieste bud mam dobreho pravnika, ktory vysporiada vase majetkove vztahy v tvoj prospeh alebo by som sa zacala zmiernovat s tym, ze ta flandra chodi na obhliadky svojho buduceho baraku

gribka1
Dnes o 14:49

Ak sa nasťahujem k mužovi s prázdnymi rukami, tak to je časovaná bomba. Večná láska je ilúzia. Dnes už na to treba myslieť, že čo ak. Nezachytila som, či máte deti. Ak áno, tak tam proste ostaneš, príjemné to však nebude. Ak nemáte, tak je čas postaviť sa na vlastné nohy.

anonym_ada647
Dnes o 14:53
@anonym_autor

@anonym_autor no pekne. Ak je dom jeho, dávno by som tam nebola.

anonym_ada647
Dnes o 14:55
@anonym_28bfa4

@anonym_ada647 ak je spoluvlastník tak ho neodhlasi z pobytu

@anonym_28bfa4 na liste vlastníctva figurovalo iba moje meno. Právne mal mám nárok, ale bol hnilý, aby sme to dali na poriadok. Samozrejme pri rozvode som ho vyplatila...

gabus543
Dnes o 15:05

@anonym_autor tá fľandra ti neprisahala vernosť v kostole 💒

belllinka
Dnes o 15:07
@maminkadeticiek

Co by som urobila?Nic.Trvala na tom nech sa k nej OKAMZITE prestahuje,aby som tam ten odpad (rozumej jeho)nemusela mat viac na ociach.V pondelok by som poriadala o vyzivne na deti a okamzite urychlila rozvod.Poslat ho do p... je to najdolezitejsie co musis spravit.Takze zisti kde slecna byva,ked budu na vylete ho pobal do poslednej ponozky do vriec na smeti,odvez to tam alebo na to niekoho zariad a povies mu ze nech sa nevracia.

@maminkadeticiek on sa ma odstahovat zo svojho domu? 😀

anonym_50ef87
Dnes o 15:09

Chápem, že si nahnevaná (len na ňu?), ale povedat na ženu “flandra”, to je vrchol všetkého 😵‍💫🫣 mne sa to tiež stalo, nezavolala som ju na kávu, ale ani som ju tak hanlivo nikdy nenazvala. Flandra chodí s mužmi za peniaze. Ty máš o nej takú vedomosť, že sa predáva? 🤔

parvinka0001
Dnes o 15:19
@anonym_autor

@anonym_autor ľudia boží a čo tam drží keď je to jeho dom ? Ešte aby sa ta flandra knemu nenastahovala

Nemáš peniaze tak na tvojom mieste som radšej ticho aby si si ty nenašla tašky pred domom hneď .

anonym_523aaa
Dnes o 15:29

Tak si naskrab nejake peniaze na podnajom, ved tvrdis, ze planuju spolocnu buducnost.. urcite nenecha ex byvat v hostovskej

marca12
Dnes o 15:35
@anonym_autor

@chocolatebox To ty odpovedáš ako teľa. Nikde som nenapísala, že muž je bez viny. Ale vrchol drzosti je, že ona sa dotrepe ešte k nám. A netvrdím, že s ním spím. Zhnusil sa mi.

@anonym_autor Ja sa jej cudujem,ze jej nevadi,ze 7 mesiacov vies o nevere a ten hlupak sa este nerozviedol a byva s tebou doma.

marca12
Dnes o 15:36
@anonym_50ef87

Chápem, že si nahnevaná (len na ňu?), ale povedat na ženu “flandra”, to je vrchol všetkého 😵‍💫🫣 mne sa to tiež stalo, nezavolala som ju na kávu, ale ani som ju tak hanlivo nikdy nenazvala. Flandra chodí s mužmi za peniaze. Ty máš o nej takú vedomosť, že sa predáva? 🤔

@anonym_50ef87 Samozrejme,ze vinnik je on,ale ani milenka nemoze byt sudna zena,ked si zacne so zenatym muzom

anonym_31e19e
Dnes o 15:40
@anonym_autor

@chocolatebox To ty odpovedáš ako teľa. Nikde som nenapísala, že muž je bez viny. Ale vrchol drzosti je, že ona sa dotrepe ešte k nám. A netvrdím, že s ním spím. Zhnusil sa mi.

@anonym_autor nezažila som, ťažko súdiť..ale možno si si myslela,že je všetko ok.Poviem ti, že ja mám teraz veľmi zle obdobie s mužom, mám aj nápadníkov ..jednoduché pre mna odist, rozviesť sa..znovu sa zaľúbiť a aspoň na chvíľku žiť ten ideálny život.Ale je to vo mne! Nechcem nič začínať, radšej sama! Cize teraz ti aj závidím🤪, že on to urobil a ty máš ‘klud’.Zacni žiť, on sa zaľúbil.Ty stracas mesiace života.Mozno deti sú vacsie, tak sa to ani nesnažil schovavat.Vychovali ste deti a keď sú samostatne, tak odišiel,zaľúbil sa.Ty sa nicis, on si žije šťastný život!!

anonym_802ca7
Dnes o 15:44

@anonym_autor Za sedem mesiacov si si mala naškrabať aspoň nejaké prachy. Lebo jedného dňa prídeš z práce (teda ak nejakú máš) a budeš mať zbalenú igelitku pred vymeneným zámkom.

maminkadeticiek
Dnes o 15:57
@belllinka

@maminkadeticiek on sa ma odstahovat zo svojho domu? 😀

@belllinka Tak nech je to memento pre vsetky,co sa sami nesnazia zarabat si vlastne pebiaze na majetky.Musela by som mat nakakane v hlave aby som bola v takomyo manzelstve v ktprom mam holu rit,ziadny domov a ziadne peniaze.Nie je jedina a ostatne nech sa poucia.

autor
Dnes o 15:57
@parvinka0001

@anonym_autor ľudia boží a čo tam drží keď je to jeho dom ? Ešte aby sa ta flandra knemu nenastahovala

Nemáš peniaze tak na tvojom mieste som radšej ticho aby si si ty nenašla tašky pred domom hneď .

@parvinka0001 Ja som do toho domu celý život investovala. Nechce ma vyplatiť.

autor
Dnes o 15:59
@maminkadeticiek

@belllinka Tak nech je to memento pre vsetky,co sa sami nesnazia zarabat si vlastne pebiaze na majetky.Musela by som mat nakakane v hlave aby som bola v takomyo manzelstve v ktprom mam holu rit,ziadny domov a ziadne peniaze.Nie je jedina a ostatne nech sa poucia.

@maminkadeticiek Ja celý život zarábam. A viac ako on.