icon

Meškajúce výživné: Ako postupovať s exekútorom?

15. máj 2026

Prosím vás, keď ex pravidelne meska s výživným... Viem že môžem ísť za exekútorom už na druhý deň omeškania... Ale čo keď to ex zaplatí, kým to exekútor vôbec začne riešiť? Kto potom platí toho exekútora? Mešká pravidelne tak do týždňa... A čo keď ma oficiálne nižší príjem ako je výživné? Jeho príjem je údajne 200€. Má exekútor možnosť to riešiť v takom prípade?

Strana
z2
anonym_f1e742
16. máj 2026

Strašné je to, že o takého podvodníka majú záujem až dve ženy a dokonca s ním majú aj deti.

autor
16. máj 2026
@anonym_f1e742

Strašné je to, že o takého podvodníka majú záujem až dve ženy a dokonca s ním majú aj deti.

@anonym_f1e742 nie som s ním už 13 rokov

autor
16. máj 2026
@minenkaa

@anonym_autor tak a presne toto použi na žiadosti zvýšenie výživného ,to že niekto nepracuje nie je dôvod na nezvysenie výživného

@minenkaa myslíš, že každý sudca na to prihliada? Ja byť sudcom, posielam pri takýchto prípadoch inšpektorát práce k tomu zamestnávateľovi... Vtedy by sa báli robiť takéto podvody aj oni...

bielasovicka
16. máj 2026
@anonym_autor

@bielasovicka to výživné bolo určené pred 13 rokmi

@anonym_autor a stretáva sa vôbec s deťmi? Ci ani to nie.?
Ináč, dobrý magor to je. A že robí na čierno, však nech robí aj na zeleno, len nech posiela výživné tak ako má. Nepochopím takýchto chlapov, že vyslovene nechcú dávať svojim vlastným deťom to co im patrí. A budú sa vyhovárať donekonečna. Sú to hajzli.

anonym_4aabeb
16. máj 2026
@anonym_autor

@minenkaa aké sku to na význam? Asi ani exekútor by nič nepotešil nieto ešte vyššie výživné. On robí na dohodu akože na tri dohody a príjem 200€. Určite zarobí viac

@anonym_autor ty prestan stale riesit jeho a jeho cernotu na pracovnom trhu. Opakujem, ti sudcovia nie su debilni. Ale z Tvojich reakcii mam pocit ze sa chces len stazovat. Ziadne realne a efektivne riesenia Ti nie su dobre, lebo "neda sa". Nuz tak nedavaj ho exekutorovi, nedavaj ziadost na zvysenie, ale kazdy mesiac mu pis a domahaj sa vyzivneho.

autor
16. máj 2026
@anonym_4aabeb

@anonym_autor ty prestan stale riesit jeho a jeho cernotu na pracovnom trhu. Opakujem, ti sudcovia nie su debilni. Ale z Tvojich reakcii mam pocit ze sa chces len stazovat. Ziadne realne a efektivne riesenia Ti nie su dobre, lebo "neda sa". Nuz tak nedavaj ho exekutorovi, nedavaj ziadost na zvysenie, ale kazdy mesiac mu pis a domahaj sa vyzivneho.

@anonym_4aabeb ja sa preto bojím, lebo teraz platí ako tsk. A keď dám exekútorovi, čo zmôže, keďže nemá ani minimum? Potom môžem dať na zvýšenie ako ti radia, ale je istota, že mu ho zvýšia keď nemá ani minimum? Som rada , že platí aspoň tých 240€, nie že dám zvýšenie a natrafíme na sudcu, ktorý to výživné ešte zníži...potom čo...preto som si nie istá, či je to dobré riešenie...

autor
16. máj 2026
@bielasovicka

@anonym_autor a stretáva sa vôbec s deťmi? Ci ani to nie.?
Ináč, dobrý magor to je. A že robí na čierno, však nech robí aj na zeleno, len nech posiela výživné tak ako má. Nepochopím takýchto chlapov, že vyslovene nechcú dávať svojim vlastným deťom to co im patrí. A budú sa vyhovárať donekonečna. Sú to hajzli.

@bielasovicka nestretáva sa.

anonym_ac357f
16. máj 2026

@anonym_autor zijes z jedneho platu, s jeho peniazmi teda sudom k urcenemu datumu pocitas, jasne ze to daj riesit, ani v obchode ti nedaju na sekeru a rovnako svojmu hladnemu dietatu nevysvetlis ze proste v chladnicke a na panvici nic nemas, inak zaujimal by mal ten dôvod preco si si urobila dieta s debilom, kondom nebol po ruke?

anonym_08117d
16. máj 2026
@anonym_autor

@minenkaa aké sku to na význam? Asi ani exekútor by nič nepotešil nieto ešte vyššie výživné. On robí na dohodu akože na tri dohody a príjem 200€. Určite zarobí viac

@anonym_autor menej ako 230e mu platiť nedajú, väčšinou sa už len zvyšuje, to on by musel veľmi veľa dokazovať, prečo zarobí len 200e a z čoho platiť všetko to, čo potrebuje, čo je, a prečo vlastne robí zo seba debila, ktorému stačí 200e . Takže sa nedaj zastrašiť. Podaj na súd o zvýšenie výživného po 13r, zvýšili sa nároky, atď...

autor
16. máj 2026
@anonym_08117d

@anonym_autor menej ako 230e mu platiť nedajú, väčšinou sa už len zvyšuje, to on by musel veľmi veľa dokazovať, prečo zarobí len 200e a z čoho platiť všetko to, čo potrebuje, čo je, a prečo vlastne robí zo seba debila, ktorému stačí 200e . Takže sa nedaj zastrašiť. Podaj na súd o zvýšenie výživného po 13r, zvýšili sa nároky, atď...

@anonym_ac357f
@anonym_08117d chcela som počkať ešte rok, keď pôjde dcéra na strednú, chcela som skúsiť vyššie výživné... Mimochodom má VŠ, čiže robotu by si našiel alebo teda môže ísť aj kanály kopať... Len fakt sa bojím, či všetci sudcovia na to tak pozerajú, že proste ti robí naschvál... Lebo fakt možno som blba, ale dom rada, že môžem aspoň s tými 200€ počítať

Strana
z2