Môžu mi zobrať dieťa za vypitie piva?
Môžu mi zobrat dieťa ak ma vsetko je dobre zabezbecene atd?
Minule som bola v meste a trosku som si vypila (pivo) a nejaky idiot namna zavolal ? ..:/ naozaj sa bojim pretoze milujem svoje deti, stale je o nich postarane atd.. ako sa hovori aj matka niekedy si chce trosku sem tam vyhodit z kopytka.. ale zjavne to bola chyba ..
dieťa bolo s dozorom predpokladám - teda áno, aj matka si môže sem tam vyhodiť z kopýtka ...
Asi to nebolo iba kvôli pivu a určite to nebolo cudzí človek.
A áno,kvôli alkoholu môžu zobrať deti.
@biba_18 toto je veľmi diskutabilné čo si napísala, lebo pre niekoho je sem-tam raz za týždeň a pre niekoho raz za pol roka
A keď dieťa vidí matku sem - tam (raz za týždeň) spitu pod obraz tak to je problém
Lebo nechce sa mi veriť že by niekto volal socialku pre 1 pivo raz za uhorský rok
“zodpovedná "matka" nemá čo chlastať a vyhadzovať si z kopýtka...”
Ta-daaaaaa!! Minule tu pani pisala, ze jej muz sa spil tak ze lezal niekde a grcal a zaspal nad misou. Zeny ho tu obranovali, ze mal asi stres…no a tu mame priklad opacny. Nepozname detaily a akosi sa zmenil uhol pohladu…. 🙂 zena nesmie, muz ma stres, treba ho nehat. 🙈
@pribinak tak ver- vo vojne o dieta su rodicia schopny zavolat na socialku aj s vymyslenym dovodom npr- ze je dieta zanedbane / spinave - a to prave vtedy ked idete z ihriska.
Hm, asi to nebolo jedno pivo. Dúfam, že ťa deti nevidia vyhodenú z kopýtka a sú s niekým, kto je zodpovedný, kým sa bavíš. Inak je opitá "matka" pre mňa ešte väčšia hrôza, ako opitý otec, našťastie moja mama nepila a ani si nevyhadzovala z kopýtka. Môj otec pil, zničil mi tým spomienky na detstvo.
@zuzinka888 autorka neposkytla žiadne ďalšie info
K tomu čo píšeš, žiadna pricetna kurátorka toto rieist nebude
Nebol to nejaký idiot ale niekto kto vedel, že práve piješ a máš v starostlivosti deti.
Tak neviem no, ja cez leto chodim na pivo aj s detmi, jedno male, a este na mna socialku nevolali. Malo informacii.
Ak si si vyhodila z kopytka aj spolu s dietatom a nie prvykrat,tak sa necuduj. Keby si mala svedomie ciste,tak nepolozis tuto otazku.
@micusa2222 to fakt? A co moze a nemoze robit zodpovedny “otec”? Pouc nas, lebo nam unika pointa tvojho prispevku
Zodpovedná matka si môže vyhodit raz začas “z kopýtka “, pokial je o dieťa náležite postarané . Ak chodíš s deckom do krčmy a hadzes do seba jedno cez druhé , tak to pruser je. A veľký.
Áno, môžu, dokonca nemusíš ani piť, môžeš žiť slušný život, mať bývanie, prácu, všetko. A deti súd priklepne otcovi. Mali sme taký prípad.

Za trochu piva by na teba nikto sociálku nevolal. Asi to nebolo trochu, že ?