icon

Na čo sa pripraviť pri rozchode s manipulátorom?

12. jún 2026

Uz som si toho co to precitala, ale este mam otazky, tak prosim podelte sa o skusenosti. Kludne aj anonymne.
1. Po akom case od rozchodu zacne robit peklo?
2. Je lepsie pri rozchode povedat pravdu o tom ake su dovody rozchodu, alebo pre pokoj to vysvetlit, tak ze si jednoducho nesadnete a laska sa stratila?
3. Ak sa rozide on, tak neocakavat peklo, alebo bude aj tak pokracovat peklo?
4. Ake prieky sa daju ocakavat pri spolocnej nehnutelnosti?

amonet
12. jún 2026

1.hned aj pred, pocas po kym si nenajdes ineho partnera
mate deti? ak nie zablokuj a nech pri nehnutelnosti komunikuje s pravnikom a za mna je uplne jedno co pri rozchode povies nepovere to 😂

anonym_7417b0
12. jún 2026

Dalo by sa povedat, ze priprav sa na vsetko co si vies predstavit, ze by sa mohlo diat a aj tak ta prekvapi co dokaze spravit. O majetku komunikovat len cez pravnika, k nemu si nedovoli tolko co k tebe a pravnik bude na tvojej strane.
A nezdovodnovat nic, jednoducho to ukonci a hotovo.

anonym_dc09cc
12. jún 2026

Ja mám plán. Odložený na neurčito. Nemáme chválabohu žiaden spoločný majetok ani deti, nie sme manželia, iba spolu žijeme v jeho dome mimo SR. Môj plán je odísť zo dňa na deň bez vysvetlenia. S takými ľuďmi sa nedá diskutovať, nevieš vysvetliť, vždy budeš na vine ty. A to počúvať nemienim.

anonym_303b43
12. jún 2026

@anonym_autor nič mu nehovor, nevysvetluj, zober sa a odid, nehovor kde a s kým. Keby sa pýtal, tak mu povedz, že do toho mu nič. Spoločnú nehnuteľnosť rieš cez súdne konanie, tam presne určia co komu a koľko. Môžeš mať aj svojho právnika, aby si mala istotu, že dostaneš to co ti právom patrí. Veľa šťastia.