icon

Ako riešiť kritiku partnera a zdravotné problémy?

Dnes o 08:19

Dobry den. Mam priatela pol roka a povedal mi ze som leniva vša, prizivnicka na rodicoch a ze mam zdravotnr problemy. Tym ze mam zdravotne problemy tak nevladzem vela veci urobit. Potom mi povedal ze ako by mohol mat somnou dieta ze este horsie by to bolo. Ja ho aj chapem ale takto mi to splechnut do tvare? A ze chce ma ale nepotrebuje ma. Tak ja neviem ako sa k tomu postavit.

janinah
Dnes o 08:22

Ake zdr.problemy?

anonym_7863fc
Dnes o 08:22

@anonym_autor akože nevieš? Akú inú možnosť okrem rozchodu tu vidíš?? To ma fakt zaujíma

stellarstar
Dnes o 08:25

Bez rozmýšľania a pýtania sa tu by som ho poslala tam skade prišiel

anonym_ccb6f3
Dnes o 08:27

Vies, preco nevladzes. Robis, co mozes. Obavam sa, ze ta priatel opusti hned, ako bude tuzit po rodine, dietati, alebo si najde inu. Ex mi tiez vravel, ze ma nepotrebuje. Az som povedala, ze ho nepotrebujem ja.

luciass99
Dnes o 08:28

@anonym_autor keď je schopný ti toto povedať po pól roku vzťahu tak UTEKAJ PREČ.

anonym_1f3077
Dnes o 08:30

Aj keby na jeho tvrdeniach bolo trochu pravdy, potrebuješ v živote človeka, ktorý miesto pomoci a podpore kritizuje???

ivik4
Dnes o 09:17

Ty nevies co robit ? A si svojpravna ? Nakopat taketo teľa sproste do zadku

zuzanaete
Dnes o 09:23

Chce ta, kym nepride do cesty lepsia. Prosim, co ta vedie k tomu, ze rozmyslas na nejakymi variantami? Tu je jedina volba a to rozchod. Vobec si ta nevazi. A jeho tiez nechapem, preco to neukonci. Ale asi si potrebuje chlapec (toto nie je muz) dvihat ego a tak uraza. Cele zle toto.

anonym_350f98
Dnes o 09:26

ake zdravotne problemy, co nevladzes? ved ked chce aktivnu zenu nech hlada dalej aj ty budes

zuzubb007
Dnes o 09:27

Aké zdravotne problémy, prečo nepracuješ, koľko máš rokov atď.??? To sú základné odpovede na otázky aby sme zistili kto má pravdu

anonym_5ab06c
Dnes o 09:29

A čo sa čudujete ze sa mu nepáči ze je lenivá? Vy by ste chceli takého chlapa? To naozaj?
Aši ťažko. Zase tieto silné reči o ničom.

anonym_c41c3a
Dnes o 09:39

@anonym_autor to ako ti to partner povedal je surové,ale aj ja mam kopec zdravotnych problemov vaznu chorobu a pozbierala somsa.....zena schopsa

anonym_0442bf
Dnes o 09:44

@anonym_autor a si?

anonym_f81f7d
Dnes o 09:48
@zuzubb007

Aké zdravotne problémy, prečo nepracuješ, koľko máš rokov atď.??? To sú základné odpovede na otázky aby sme zistili kto má pravdu

@zuzubb007 tu nejde o pravdu. Aj ženy na vozíku mávajú manzela a deti. Ak nájdu chlapa ktorý je v pohode a hľadá ako sa to dá spolu zvládnuť. Tento chlap to nie je. Po pol roku sa aspoň prejavila jeho povaha a autorka sa moze podľa toho zariadit. Ak sa boji že ju nikto nebude chcieť a vyhovuje jej takýto človek je to jej život. Mne by skôr vyhovovala samota ako guľa na nohe ale to som ja

sevrin
Dnes o 09:48

@anonym_autor 😂😂😂

sevrin
Dnes o 09:51

Sorry, ale inak som zareagovať nemohol. Prečo len tu na MK stretávam ženy, ktoré robia zo seba handry, ale v reálnom živote som toľko "šťastia" nikdy nemal? Len RAZ by som povedal nejakej mojej ex, že je lenivá vša, letel by som cez zatvorené dvere rovno na ulicu 😅

anonym_84312f
Dnes o 09:57

🍿🍿

anonym_7ce897
Dnes o 09:59

Ako mozes brat vazne niekoho, kto ani nevie vysklonovat slovo vos?
Alebo je to tvoj patvar? 🙂

motylik2559
Dnes o 10:06

@anonym_autor Mam len 1 otazku: Preco si este s nim?

anonym_84312f
Dnes o 10:14
@anonym_7ce897

Ako mozes brat vazne niekoho, kto ani nevie vysklonovat slovo vos?
Alebo je to tvoj patvar? 🙂

@anonym_7ce897 Toto bude u autorky asi ten najmensi problem🙃

anonym_0838ab
Dnes o 10:20

Všetky jej radíte rozchod, ale predpokladám, ze to je tzv. ženský parazit. Nemá prácu, nemá vzdelanie, nemá peniaze, nemá vlastné bývanie, ani žiadny plán ako sa zaradiť do života. Možno plánuje dieťa, aby si ním chlapa uviazala natrvalo. Rodina je určite rada, ze sa jej konečne zbaví. Ona nič nerobí, ken sa sťažuje, ze nevládze, pestuje si svoje mentálne a duševné poruchy a hľadá dôvody, prečo nič nejde.
Chlap jej povedal tvrdú pravdu a to sa tu nenosí. Tu treba každú neschopnú trosku podporiť, písať jej hlúposti, aká je úžasná a cenná a že muži sa o ňu pobijú.
Rozchod bude, ked tento parazit nájde nového hostiteľa, ideálne takého, čo bude ochotne pracovať za dvoch, všetko platiť a držať hubu. Na oplátku dostane neschopnú a lenivú ženu. Kto sa hlási?