icon

Nevera partnera. Ako sa vyrovnať so zradou?

31. mar 2026

Cítim sa ako hlupák, podvedená a to nechutným spôsobom. Keď som prišla domov z práce, našla som milenku v našej posteli a viete čo povedala? Že je fotografka a čakala na môj výraz tváre, aby ma mohla odfotiť, keď ma bude môj partner žiadať o ruku. Dal mi prsteň. Jej, ktorý nosí každý deň. Prišla som na to až po týždni, taká som blbá a je mi z toho zle.

Strana
z2
anonym_f9b8fe
31. mar 2026
@anonym_274cd5

🍿🍿🍿🥤🥤🥤 nech sa paci ponuknite sa

@anonym_274cd5 dakujem,dam si.
Hm,keby sa divam na to v tv aj sa zasmejem,aka je autorka fakt blba,dobra komedia by z toho bola.
Ucis sa pisat???
@anonym_autor

ivett1
31. mar 2026

Žeby už mal niekto veľkonočné prázdniny?😊

anonym_690a97
31. mar 2026
@moonlight1210

@anonym_690a97 a jej muz bol kde?

@moonlight1210 doma ale čo mna napadlo zavolag segrinmu muzovi ze ako sa maju na dovolenke ona odpisovala ze soletelj a maju sa dobre 🤣

anonym_690a97
31. mar 2026
@dennissa16

@anonym_690a97 😬 moj ty boh. A kto je s kým po tom vsetkom vlastne 😆 ale asi nikto s nikým

@dennissa16 tak ja som mala vtedy letenku az o dva tyzdne tak som tam ostala u kamaratky ktora bola z ceska ale dlhodobo pracovala v Anglicku a kopacky dostal samozrejme hned a segra ta sa snazila aby som nikomu nic nepovedala a jej muz ju opustil....je to 10 rokov ale nebavime sa

anonym_690a97
31. mar 2026
@katkazatka

@anonym_690a97 preboha😬 Ako to dopadlo? Bola aj krv? Tvoj svagor co?🤪

@katkazatka nie ja som.odisla odtial ku kamoske lebo letenku spiatocnu som mala az o dva tyzdne a svagor aa rozviedol ...so sestrou sa nebavim a je tomu skoro 10 rokov

enmery
31. mar 2026
@anonym_690a97

@katkazatka nie ja som.odisla odtial ku kamoske lebo letenku spiatocnu som mala az o dva tyzdne a svagor aa rozviedol ...so sestrou sa nebavim a je tomu skoro 10 rokov

@anonym_690a97 Sestra to"vyhrala" kvôli jednému kktovie, sorry, inak to nazvať neviem. Ty sa máš určite lepšie, prajem Ti už len to pekné v živote, tieto nuly Ti nachvíľu ukázali síce dno, ale od dňna sa najlepšie odráža😉 ❤️‍🩹💝

anonym_bd7513
31. mar 2026

Aký nudný život musí mať človek, aby vymýšľal tieto stupídne témy? 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ To Vám toto robí naozaj dobre? 🤨

anonym_f9b8fe
31. mar 2026
@ivett1

Žeby už mal niekto veľkonočné prázdniny?😊

@ivett1 este zajtra idu deti do skoly.

anonym_90f661
31. mar 2026
@moonlight1210

@anonym_690a97 a jej muz bol kde?

@moonlight1210 Na dovolenke s autorkou príspevku 😅😅😅

ankare
31. mar 2026

@anonym_autor trapne

autor
1. apr 2026
@sisa_s

Takze ona hola v posteli, teba poziadal o ruku, dal ti prsten a o tyzden si zistila, ze patri jej? Nehanbis sa takto rano pit?

@sisa_s kde som písala, že bola holá? Obaja boli oblečení, ona ležala a on sedel. Prišla som o dve hodiny skôr z práce, čo je na Tom smiešne?

autor
1. apr 2026
@martinkatinka

Ale ona nikde nepise, ze bola naha 🤭 mozno bola v tej posteli oblecena 🤷 ale teda, celkom uletena story 🫣

@martinkatinka ďakujem 🙏🏻

sisa_s
1. apr 2026

Vsetko je smiesne 😀 fakt si povedala ano, ked si ho nasla hoci aj oblecenych s inou zenou v posteli 😀

anonym_690a97
1. apr 2026
@enmery

@anonym_690a97 Sestra to"vyhrala" kvôli jednému kktovie, sorry, inak to nazvať neviem. Ty sa máš určite lepšie, prajem Ti už len to pekné v živote, tieto nuly Ti nachvíľu ukázali síce dno, ale od dňna sa najlepšie odráža😉 ❤️‍🩹💝

@enmery si naozaj zlatá no nebude sa klamať ale dva roky som z toho bola tak povediac na dne

anonym_b1c64d
2. apr 2026

@anonym_autor takto zohráne video som už na nete videla, vymysli lepšiu story toto je slabé

autor
2. apr 2026
@anonym_b1c64d

@anonym_autor takto zohráne video som už na nete videla, vymysli lepšiu story toto je slabé

@anonym_b1c64d tak asi sa inšpiroval 🤔

Strana
z2