icon

Objavila som partnera na sexzoznamke. Čo teraz?

7. júl 2026

Ahojte. Partnerovi som nasla na fb ze bol na sexzoznamke a potom nejake nieco nezbedna.com ci co. Povedal ze to len otvoril zo zaujimavosti a vypol. Lenze on to tam mal asi 10 x po sebe otvorene.. reagoval agresivne zvalil to na mna a odisiel s vecami prec.

Strana
z2
patrike
7. júl 2026

To bude ten typ, ktory ked lezi pod autom a opravuje motor, nahodne mu vietor sfukne dole nohavice a potom mu na penis padaju nahe zeny.

anonym_84680b
7. júl 2026

Podĺa reakcie nemal čisté úmysly a vie, čo urobil.Ak ťa nepodvádzal, tak sa k tomu schyĺovalo -čo je to isté prakticky. Hnevá sa, lebo si myslel, že bude z teba robiť sprostú hus celé roky a ty si mu to pokazila svojou konfrontáciou. Bolo by mi jedno na tvojom mieste , čo urobil. Odpad sa vyniesol sám. Ak si nechceš posrať život, zatvor za tým celým dvere.Je to chuj.

anonym_3b3a02
7. júl 2026

Dakujeme za oznamenie ale co my s tym? Ak si sa znizils natolko, ze dospelemu cloveku si prehladavala fb a este vies kolko krat mal zoznamku otvorenu tak zarucene toto nebol prvy problem vo vasom vztahu. Alebo toto s uvedenim danej zoznamky ma byt nejaka forma neplatenej reklamy? 😂

autor
7. júl 2026
@anonym_3b3a02

Dakujeme za oznamenie ale co my s tym? Ak si sa znizils natolko, ze dospelemu cloveku si prehladavala fb a este vies kolko krat mal zoznamku otvorenu tak zarucene toto nebol prvy problem vo vasom vztahu. Alebo toto s uvedenim danej zoznamky ma byt nejaka forma neplatenej reklamy? 😂

@anonym_3b3a02 dovera bola narusena tym ze pocas vztahu si na insta pozeral polonahe zeny. A ze predomnou bol ten typ chlapa co zenam na zoznamke posielal svoj penis a pisal uchylne veci.

anonym_84680b
7. júl 2026
@anonym_3b3a02

@anonym_3b3a02 Keby mu nesnorila v mobile, mohla žiť v sladkej nevedomosti a jej milovaný mohol spokojne trtkať štetky. V tomto prípade účel svätil prostriedky. Ženská intuícia ju nesklamala a potvrdila jej tušenie.

anonym_84680b
7. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_3b3a02 dovera bola narusena tym ze pocas vztahu si na insta pozeral polonahe zeny. A ze predomnou bol ten typ chlapa co zenam na zoznamke posielal svoj penis a pisal uchylne veci.

@anonym_autor Keď si s ním začala, zdal sa ti normálny , alebo ťa priťahoval, lebo bol vždy tak trochu zlý chlapec?

anonym_3b3a02
7. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ale co je pointa tejto temy? V vom chces poradit alebo o com diskutovat zatial len oznamujes.

anonym_3b3a02
7. júl 2026
@anonym_84680b

@anonym_3b3a02 Keby mu nesnorila v mobile, mohla žiť v sladkej nevedomosti a jej milovaný mohol spokojne trtkať štetky. V tomto prípade účel svätil prostriedky. Ženská intuícia ju nesklamala a potvrdila jej tušenie.

@anonym_84680b pise, ze uz mali problemy s doverou takze nemali predtym zamilovany bezproblemovy vztah takze o slsfkej nevedomosti sa neda hovorit. Skor o naivite, ze raz sa taky chlap zmeni aj ked uz mu 100% neverim ale nadalej stracam s nim cas.

rozculena
7. júl 2026

@anonym_autor ďakujeme za oznam.A čo chceš od nás?

anonym_84680b
7. júl 2026
@anonym_3b3a02

@anonym_84680b pise, ze uz mali problemy s doverou takze nemali predtym zamilovany bezproblemovy vztah takze o slsfkej nevedomosti sa neda hovorit. Skor o naivite, ze raz sa taky chlap zmeni aj ked uz mu 100% neverim ale nadalej stracam s nim cas.

@anonym_3b3a02 Toto som prehliadla.Tak potom je hlupaňa a naivka ona, že s takým dilinom bola aj keď vedela čo je zač.

anonym_08d3d8
7. júl 2026

Mam otazku: Chces ho hadam spat, ci co vlasne riesis?
Mam este jednu nevyziadanu radu: Buchaj sampus a bud rada, ze sa zbalil a odisiel.

patrike
7. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Jaj, to si zase ty s tym posielanim penisov ?

anonym_273bed
7. júl 2026

@anonym_autor Je to len partner? Tak to skončite. Dôvera narušená na oboch stranách, budete sa v budúcnosti len kontrolovať. On nemá byť hajzel, keď má partnerku tak nemá čo pozerať po iných a ty by si mu nemala liezť do mobilu, je to jeho osobné vlastníctvo. Dôvera je fuč... Budúcnosť 0b.

autor
7. júl 2026
@patrike

@anonym_autor Jaj, to si zase ty s tym posielanim penisov ?

@patrike ano...

enmery
7. júl 2026

Preboha, nech sa už nikdy nevráti. Raz pochopíš. Už tvoja prvá téma o ňom bola hrozná. Tu sa chlapi chofia pýtať, či ma zlatú vicious, veď to je chodiaca červená húkačka.

rozculena
7. júl 2026
@anonym_autor

@patrike ano...

@anonym_autor znova sa ťa pýtam,čo chceš od nás? Máme ti ho priviesť naspäť alebo čo?

autor
7. júl 2026
@rozculena

@anonym_autor znova sa ťa pýtam,čo chceš od nás? Máme ti ho priviesť naspäť alebo čo?

@rozculena nie chcela som sa vyrozpravat a podporu.. alebo ze co dalej.

rozculena
7. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ako už niekto napísal,otvor si šampanské

enmery
7. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Ty asi dúfaš, že sa zmení a bude ten tvoj vydnívaný domček, no on sa nezmení, robil by Ti to celý život za chrbtom. Tak si vyber, či chceš mať po boku chlapa na mieste alebo domček s úchylom a klamárom.

patrike
7. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Ako co dalej ? Bud rada, je prec, zbavila si sa ho a bolo to jednoduche. Hlavne mu nedovol vratit sa a nedaj sa zblbnut slubmi.

anonym_1350fe
7. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Zavolaj zamocnika a vymen zamok vo vstupnych dverach.

anonym_48be51
7. júl 2026

Úprimne?
Rovnakého manžela som si zobrala..
Nevedela som však o tom. Zozanmky. Sex zoznamký posiela dic Pics kazdej na ne že
Myslela som že sa troska zmenil. Ale nie. Reakcia tiež rovnaká. Agresia.
Prosím tu tému o peniase čo autorka niekedy založila
Rada by som si to prečítala . Buď rada že odisiel aj keď to boli. Títo internetovi uchylaci sa nikdy nemenia

domkakvet
7. júl 2026

@anonym_autor bud rada, ze si sa ho zbavila, dufam ze ho nechces naspat.

anonym_1350fe
7. júl 2026
@anonym_48be51

Úprimne?
Rovnakého manžela som si zobrala..
Nevedela som však o tom. Zozanmky. Sex zoznamký posiela dic Pics kazdej na ne že
Myslela som že sa troska zmenil. Ale nie. Reakcia tiež rovnaká. Agresia.
Prosím tu tému o peniase čo autorka niekedy založila
Rada by som si to prečítala . Buď rada že odisiel aj keď to boli. Títo internetovi uchylaci sa nikdy nemenia

@anonym_48be51 Som zúfalá zo vzťahu s partnerom: Ako ďalej?

anonym_9496b5
7. júl 2026

Pozrel to videl že sú tam holé ženy tak sa zľakol že čo to je a vypol to ......🤦🤦🤦🤦mojmu som našla sexzoznamky,zoznamky,nahé fotky v mobile asi 20 tich žien počas nášho vzťahu a tiež za to mozem ja ako som si dovolila nájsť to 🤷🤷🤷🤷🤷

anonym_48be51
7. júl 2026
@anonym_9496b5

Pozrel to videl že sú tam holé ženy tak sa zľakol že čo to je a vypol to ......🤦🤦🤦🤦mojmu som našla sexzoznamky,zoznamky,nahé fotky v mobile asi 20 tich žien počas nášho vzťahu a tiež za to mozem ja ako som si dovolila nájsť to 🤷🤷🤷🤷🤷

@anonym_9496b5 presne. Netovi uchylaci by si honílií aj na podrazke z tenisky

anonym_9496b5
7. júl 2026
@anonym_48be51

@anonym_9496b5 presne. Netovi uchylaci by si honílií aj na podrazke z tenisky

Bohužiaľ je to smutné ale je to tak .Ja neviem či je to choroba, porucha alebo čo to je ale je to zvratene a hnusi sa mi to neskutočne

anonym_ca06ba
7. júl 2026

preciaj si kolki muzi to robia svojim zenam a oni o tom nevedia, normalneho a svateho bude tazko najst, ale skus, kym nie si vydata stale mozes zmenit svoj zivot, toto zisenie ta znici ak ostanes, on to ma ako hobby, musel by ta velmi milovat aby sa vzoprel sebe a prestal s tym

anonym_67aba3
8. júl 2026

Dufam,ze si pobalil vsetky veci,nech nema dovod sa vracat.

anonym_378ab7
8. júl 2026

Otvor šampanske a oslavuj.A porozmyslaj o testoch ma pohlavne choroby.

Strana
z2