icon

Je môj partner flegmatik alebo iba ignorant?

7. jún 2026

Ahojte,
mam znamost. On uz ma davno po 30 tke. Ide o to, ze mam zmiesane pocity ci je to totalny flegmatik alebo ignorant. Mozno si poviete, ze je to super, ze sa nehada ani neni agresivny, lenze napr. Po vcerajsku od 17 tej sa mi ozval az dnes pred obedom. Vety typu: mne je to jedno, uzivaj si, rob co chces su u neho caste. Povedala som mu, aby mi prejavoval , ze mu na mne viac zalezi. Cenim si ze neziarli. Minuly tyzden som bola posediet s kamaratkou a ked som sa vratila, ani sa neopytal ako bolo, kde sme boli nic. Keby som odisla na 3 dni prec a sa neozvala , tak zacinam mat pocit , zeby mu to ani nevadilo.

Strana
z3
zuzana76
7. jún 2026

Je to flegmatik, ktoremu na tebe nezalezi a nema ta rad, si spestrenie, ked mu to vyhovuje

anonym_f1879c
7. jún 2026

@anonym_autor mam takého muža, je to peklo. Radsej vycuvaj, mozno si to ani nevšimne.

zuzubb007
7. jún 2026

Žiadny flegmatik, len ťa má za nič a totálne na háku, ber nohy na plecia a utekaj, takýto ti je ozaj k ničomu

autor
7. jún 2026
@anonym_f1879c

@anonym_autor mam takého muža, je to peklo. Radsej vycuvaj, mozno si to ani nevšimne.

@anonym_f1879c tiez mam ten pocit , zeby si to nevsimol

anonym_534f39
7. jún 2026

dalsi zo zlatou cicinou?

anonym_f7dddc
7. jún 2026

Mne to jeho spravanie pride ako pasivna agresivita z tvojho popisu, neozyva sa a odpoveda mne je jedno, uzivaj si, rob co chces a pod. Flegamtik vie normalne komunikovat nie je to asocial. Skus ako pises sa mu neozvat a uvidis, kedy si na teba spomenie a co ti napise. Ked sa neozve budes mat aspon odpoved, ze mu na tebe vobec nezalezi.

anonym_f1879c
7. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_f1879c tiez mam ten pocit , zeby si to nevsimol

@anonym_autor tak nepokúšaj osud. S detmi sa ťažko odchadza

muchotrafka298
7. jún 2026

Ja som tiez hovorila pri vztahu co som mala dlhe roky, ze ved je v pohode, nepije, nie je agresivny. Ze som ho nezaujimala som brala tak, ze kazdy ma nieco. Ze ved je to dobry clovek. To som si myslela. Dnes uz viem, ze to je na vztah proste malo, ze nie je agresivny a nepije.

citronove_koliesko
7. jún 2026

@anonym_autor kym na tie 3 dni neodides a neozves sa tak to nezistis. Su taki ludia "muchy, zjedzte si ma". Nudni, bez chuti, nemastni, neslani. Proste len su a vaetko ostatne maju v pazi.

autor
7. jún 2026
@anonym_534f39

dalsi zo zlatou cicinou?

@anonym_534f39 nie 🤣

domkakvet
7. jún 2026

@anonym_autor nezalezi mu na tebe.

anonym_325529
7. jún 2026

@anonym_autor preboha, to máš koľko rokov ? Nestrácaj čas

anonym_325529
7. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_534f39 nie 🤣

@anonym_autor ani zlatú cicinu nemá ? Čo ťa pri nemu drží vlastne.

zuzana76
7. jún 2026
@citronove_koliesko

@anonym_autor kym na tie 3 dni neodides a neozves sa tak to nezistis. Su taki ludia "muchy, zjedzte si ma". Nudni, bez chuti, nemastni, neslani. Proste len su a vaetko ostatne maju v pazi.

@citronove_koliesko u nas sa hovori: dajte slamu, padnem na ňu

anonym_0bf072
7. jún 2026

@anonym_autor je absolútne neproduktívne nakazovať partnerovi, aby si ťa viac všímal. To samozrejme nemá žiaden účinok. Nemôžeš druhému určovat aký má byť a ako sa má voči tebe prejavovať. Buď akceptuješ, čo ponúka, alebo ideš preč

anonym_96e19d
7. jún 2026

Už teraz si mu ukradnuta, čo bude za 20 rockov. Takýto chlap si nič nevšimne ani keby si umrela
Ukonči to celé a nekaz si život

richard_polak
7. jún 2026

utekaaaj :D

anonym_5e5dca
7. jún 2026

@anonym_autor Ja mam muza, ktory je uplne rovnaky a vdaka bohu zanho! Ja potrebujem vela slobody, volnosti, stretavat sa s kamaratmi, jazdit na dovolenky aj s inymi ludmi, mat aj iny socialny zivot... Zaroven vsak viem, ze je tu vzdy pre mna ked ho potrebujem a spravil by pre mna cokolvek. Ak ale potrebujes kazdodenne uistovania svojich uzkosti, tak to nebude muz pre teba a nechaj ho niekomu, kto tieto jeho vlastnosti oceni.

simona_racz
7. jún 2026

@anonym_autor presne tak, mnohé ženy by boli rady. Nevymeníš?

kirin95
7. jún 2026

Mozno len nie si taka zaujimava ako si myslis ze si 😀

marca12
7. jún 2026

Z toho,co pises neviem posudit,aky je. Akym tonom ti to hovori ako sa k tebe sprava atd. Ale moj muz je v tomto flegmatik alebo ako to nazvat. Sme spoku dlhe roky a nikdy neriesil kam idem, s kym idem, kde som bola. Nevypocuva ma, nezakazuje. Ja to beriem ako znak dovery a slobody. Vobec mi nevadi,ze sa nezaujima o kazdy prd. Ked idem niekam idem, poviem,ze idem s kamoskou. Ked som aj dlho prec,nevyvolava mi. Mne to vyhovuje,ze mam pri sebe vyrovnaneho cloveka,ktory mi dopraje slobodu. Citim sa pri nom milovana, respektovana,takze tento jeho prejav neberiem ako nezaujem. Ja som zazila v minulosti ziarliveho priatela,takze takeho nikdy viac. Preto si vazim,ze mam muza,ktory nezmyselne neziarli a neobmedzuje ma otazkami.

mondolina
7. jún 2026

mne táto vlastnosť dokonca imponuje. nemám rada keď sa ma stále niekto niečo vypytuje🙈

anonym_0370f5
7. jún 2026

Ja mam velkeho flegmatika a introverta, sme spolu cez 20 rokov, ale toto, co robi Tvoj, to nie je ani prejav flegmatika, ani introverta, ale ignoranta a manipulatora.
Jasne, do detailov ho veci nezaujimaju, o com sme s kamoskou hovorili, tiez neziarli, ani nema dovod, ale staci napriklad, ze spomeniem, ze zajtra by som potrebovala ist tam a tam, tak hned sa opyta, ze kedy tam potrebujem byt, ze ma tam odvezie, alebo ze pride po mna, ked si veci vybavim. Ja nesoferujem, napriklad. Ze ma miluje, viem skor z cinov, ako reci, ale toto? Ze je mu jedno? 🫣. No ma Ta na haku.

januska12323
7. jún 2026

Vie, že máte vzťah alebo si to len ty namýšľaš?

anonym_5e5dca
7. jún 2026
@anonym_0370f5

Ja mam velkeho flegmatika a introverta, sme spolu cez 20 rokov, ale toto, co robi Tvoj, to nie je ani prejav flegmatika, ani introverta, ale ignoranta a manipulatora.
Jasne, do detailov ho veci nezaujimaju, o com sme s kamoskou hovorili, tiez neziarli, ani nema dovod, ale staci napriklad, ze spomeniem, ze zajtra by som potrebovala ist tam a tam, tak hned sa opyta, ze kedy tam potrebujem byt, ze ma tam odvezie, alebo ze pride po mna, ked si veci vybavim. Ja nesoferujem, napriklad. Ze ma miluje, viem skor z cinov, ako reci, ale toto? Ze je mu jedno? 🫣. No ma Ta na haku.

@anonym_0370f5 A co konkretne sa ti zda manipulativne? "Uzivaj si, rob si co chces?" Ja neviem, mne to teda nijak manipulativne nepripada. Ci myslis nieco ine? Ved to je uplne normalna vec, ze sa partneri povzbudzuju do toho co im robi radost. Aj moj mi to hocikedy povie, aj ja jemu. Rovnako ako sa ponukne prist pre mna do mesta autom. Ja stale nevidim nijaku manipulaciu. A autorka tiez nenapisala ci sa vcera o tej 17tej o niecom bavili a on jej odpisal az dnes(to by bolo cudne) alebo len boli spolu, vtedy sa rozlucili a on sa jej znova ozval az dnes doobeda.

anonym_ecfeea
7. jún 2026
@anonym_5e5dca

@anonym_0370f5 A co konkretne sa ti zda manipulativne? "Uzivaj si, rob si co chces?" Ja neviem, mne to teda nijak manipulativne nepripada. Ci myslis nieco ine? Ved to je uplne normalna vec, ze sa partneri povzbudzuju do toho co im robi radost. Aj moj mi to hocikedy povie, aj ja jemu. Rovnako ako sa ponukne prist pre mna do mesta autom. Ja stale nevidim nijaku manipulaciu. A autorka tiez nenapisala ci sa vcera o tej 17tej o niecom bavili a on jej odpisal az dnes(to by bolo cudne) alebo len boli spolu, vtedy sa rozlucili a on sa jej znova ozval az dnes doobeda.

@anonym_5e5dca no ja neviem, ale "rob si čo chceš" mi znie, akoby to niekto povedal v návale zlosti svojmu partnerovi po nejakej hádke. Určite to neznie ako podpora v nejakej činnosti, koníčku. To sa dá povedať úplne inak
Alebo to znie aj ako prejav nezáujmu 🤷

anonym_5e5dca
7. jún 2026
@anonym_ecfeea

@anonym_5e5dca no ja neviem, ale "rob si čo chceš" mi znie, akoby to niekto povedal v návale zlosti svojmu partnerovi po nejakej hádke. Určite to neznie ako podpora v nejakej činnosti, koníčku. To sa dá povedať úplne inak
Alebo to znie aj ako prejav nezáujmu 🤷

@anonym_ecfeea
Moj drahy minuly tyzden: "Rozmyslam, ze by som isiel v lete na tyzden na turistiku do Norska s kamosom ako minuly rok"
Ja: "Jasne laska, kludne, rob si co chces."

Nijaka zlost ani nic podobne 😀 Manipulujem ho?

zuzana76
7. jún 2026
@anonym_5e5dca

@anonym_ecfeea
Moj drahy minuly tyzden: "Rozmyslam, ze by som isiel v lete na tyzden na turistiku do Norska s kamosom ako minuly rok"
Ja: "Jasne laska, kludne, rob si co chces."

Nijaka zlost ani nic podobne 😀 Manipulujem ho?

@anonym_5e5dca toto urcite nie je ok, citala som o tom a takato formulacia medzi partnermi nie je ok, ak ti nevadi, ze pojde, treba to urcite formulovat inak

anonym_5e5dca
7. jún 2026
@zuzana76

@anonym_5e5dca toto urcite nie je ok, citala som o tom a takato formulacia medzi partnermi nie je ok, ak ti nevadi, ze pojde, treba to urcite formulovat inak

@zuzana76 Preco by nebola ok? Lebo si predstavujes, ze to hovorim ironicky a s nezaujmom? Ja ho lubim, chcem aby sa mal dobre, bol stastny a robil veci, ktore mu robia radost, co sa da formulovat presne ako som napisala vyssie. Ked chce ist do Norska nech ide, ked chce sushi na veceru, nech si da, ked chce ist v nedelu rano cvicit, nech sa paci. Fakt nechapem ako toto moze niekto vnimat negativne 😀

anonym_0ca981
7. jún 2026

Robí to preto aby si pochopila, že ťa nechce.Je to zbabelec, miesto rozchodu, ta tresta nezáujmom a ignorovaním
Utekaj, už väčšie červené 🚩🚩🚩🚩sa ani nedajú vidiet
Utrapil by ťa.
Nechce ťa, neľubi ťa, čaká až pochopíš, a rozideš sa TY s nim

Strana
z3