Odchod od manžela po 25 rokoch. Čo robiť?
Zaujíma ma váš názor. Chcem odísť od manžela po 25 rokoch spoločného života. Máme 2 deti 13,15.manzela už nemilujem a neviem ci vôbec to bola niekedy láska. Deťom keď som povedala ze chcem odísť tak reakcia bola že so mnou oni nechcú ísť. Manžel má nikdy neudrel a ani nijak neublizil len cítim ze nie som šťastná a možno ešte budem s niekym iným cítiť tu skutočnú lásku. Mám 43 a zevraj nevyzerám zle počúvam to často. Nechvalím sa. chcem ešte žiť. V poslednej dobe sme sa často hádali ale musím priznať ze koli mne lebo muž videl ako si píšem s viacero mužmi. Len som písala. Samozrejme chlapi písali láska, zlato atď a on to videl. Som blbá ze chcem odísť alebo mam ísť
@beata_k syn sa so mnou vôbec nerozpráva. Raz počul telefonát s jedným mužom ako som mu povedala ahoj láska. Cca 3 mesiace dozadu. Viem bola to chyba. A dcéra nato koľko má rokov si ma asi dosť všimala co som netušila ako píšem a otacam telefón pred ňou. Tiež sa so mnou nechce baviť a nechcú ani počuť ze pôjdu so mnou bývať
@anonym_autor deti sú veeeeľmi vnímavé 🙈 môj 6r. syn vyrozpráva všetko, nemá problém osloviť cudzích, odpovedať na otázky, doma stále rozpráva a pýta sa, no a raz ma videl pobozkať sa s mojím "kamarátom", myslela som že to doma povie otcovi ale doteraz to nepovedal, mal kopec príležitostí, boli aj dlhšie spolu len oni dvaja, bola reč aj o tom kamarátovi, nikdy to nespomenul, ani keď sme boli len my dvaja 🤷 čiže pri deťoch to ber tak že vedia a chápu všetko a možno si namýšľajú aj viac než si reálne zažila
Ja sa rozvádzam ... medzi nami už pár rokov žiadny sex ani bozky, dotyky nie sú ... Proste ako spolubývajúci ... Vzájomne sa vyhýbame a nemáme sa o čom bavit ... Našla som si na zoznamke skvelého muža, síce bolo ťažké ho nájsť, to ako ihla v kope sena ... Nie je divný, 7 rokov bol vo vzťahu až dokiaľ nezistil že ho podvádza, má správne hodnoty a názory, super prácu, je múdry a šikovný, fešák a plánujeme spoločne bývať ... On si nedovolil ma osloviť inak ako menom v začiatkoch (čiže žiadne zlatko, láska) a na prvý bozk si pýtal odo mňa dovolenie, na prvom rande bol neistý lebo ho mal po 7 rokoch ... Viem, mala som šťastie ... Takže sa da nájsť aj normálny muž, ale je to o šťastí a na zoznamke je to možno 1 zo 100 🤔
@anonym_autor ja podľa seba môžem povedať, že mňa by ani nenapadlo si vypisovať s inými mužmi, keď mám doma svojho manžela, ktorého som si slobodne vybrala a mám presne to, čo som chcela. K čomu sú dobre také vypisovacky. Poznám takú, čo vypisovala aj odišla od manžela a troch detí. No zistila, že to, čo písali bolo iné, ako skutočnosť mimo jej rodiny. Už nemal chlap taký záujem, už nebola taká zaujímavá a lichôtky skončili. Pani sa po troch mesiacoch vrátila domov. Tak len, aby si aj ty tak nedopadla. Ja fakt nechápem ľudí, ktorý žijú s niekým, že si hľadajú ešte inú či iného. To fakt stojí za to prísť o rodinu? Ja by som svojho manžela neopustila nikdy, aj keby ten druhý okolo mňa tancoval šamansky tanec 🤣.
@beata_k syn sa so mnou vôbec nerozpráva. Raz počul telefonát s jedným mužom ako som mu povedala ahoj láska. Cca 3 mesiace dozadu. Viem bola to chyba. A dcéra nato koľko má rokov si ma asi dosť všimala co som netušila ako píšem a otacam telefón pred ňou. Tiež sa so mnou nechce baviť a nechcú ani počuť ze pôjdu so mnou bývať
@anonym_autor a čo si čakala? ...,že ťa ocenia, že si im našla nejakého nového ocká? Nie, oni radsej ostanú doma a tebe povedia, že môžeš ísť. Keď píše žena, že muž si našiel nejakú inú, všetci držia s ňou, no tu držíme s tvojim manželom a deťmi ako tak čítam. Môj muž je pre mna všetkým, aj kamarátom, priateľom, manželom, butlavou vŕbou, láskou....nikdy ma nenapadlo, že by som ho nechala a verím, že ani jeho, aby nechal mňa. Važ si to, čo máš 👍.
@minenkaa nepotrebujem nič len ma zaujímal názor nezaujatych ľudí. Ci robím dobre alebo som blba
@anonym_autor no prepáč, ale si blbá... A asi sa nudíš. Predstav si seba na mieste svojho muža a on si bude vypisovať
@anonym_autor a ja preco tak vela deti ma psychicke problemy. V sucasnej rodine je dolezite stastie rodica, nie deti.
@anonym_autor a ja preco tak vela deti ma psychicke problemy. V sucasnej rodine je dolezite stastie rodica, nie deti.
@roja01 tak toto je v skutočnosti úplne naopak. Alebo si už videla šťastné dieťa nešťastnej matky? Psychické problémy sú dané hlavne tým, že rodičia z dieťaťa spravili etalón - stred rodiny, pozornosti a objekt vlastných nenaplnených snov, prípadne ich existenciu začali ignorovať a nahradili ju peniazmi. Čo samozrejme neznamená, že autorka by nemala zapojiť trochu empatie na kompenzáciu primitívnej túžby po sexe než rozbije deckám existenčnú istotu.

@anonym_autor odíď. Ty si nezaslúžiš svojho manžela ani vaše deti.