Opustil vás manžel? Alebo vy jeho
Dobre rano. Najde sa tu realne zena, ktoru opustil manzel? Alebo kazda jedna opustila manzela? . Zaujima ma hlavne ta prva cast. Ze ktore si to priznaju. Dakujem za uprimnost.
@anonym_autor mňa opustil,aj keď to už bolo dávno,a našťastie sme nemali deti
@anonym_3ff84e a myslis ze sa najde este aspon jedna, ktora si to prizna? alebo vsetky budu tvrdit ze manzela opustili ?
Mna neopustil. Nasiel si milenku, ale neopustil. Ja som jeho neopustila, ale ani neodpustila. Zijeme vedla seba. Plati mi za vsetko zle, co mi urobil.
Mna neopustil. Nasiel si milenku, ale neopustil. Ja som jeho neopustila, ale ani neodpustila. Zijeme vedla seba. Plati mi za vsetko zle, co mi urobil.
@anonym_5dc985 že platí to si len ty namýšlaš 🙈
Si myslis ze sa ti tu pod svojim nickom priznaju tie, ktorych nechal muz? Vsak aj to, ze klati inu, tu anonymky opisuju, ze ich muz neopustil, ale oni jeho 😂
@anonym_5dc985 že platí to si len ty namýšlaš 🙈
@zuzubb007 Určite si nenamýšľam. Viem koľko peňazí dáva na domácnosť on. A koľko ja.
Si myslis ze sa ti tu pod svojim nickom priznaju tie, ktorych nechal muz? Vsak aj to, ze klati inu, tu anonymky opisuju, ze ich muz neopustil, ale oni jeho 😂
@cyberk ale ved z ich pohladu to tak je, ony sa rozhodli odist od takeho muza. Ti zahybaci by spokojne v takom manzelstve zostali, ved to je pre nich idealna situacia.
@cyberk a co myslis , preco je asi tato tena? ved prave preto aby si mnohe uvedomili realitu.
@cyberk a co myslis , preco je asi tato tena? ved prave preto aby si mnohe uvedomili realitu.
@anonym_autor a načo im ty potrebuješ otvárať oči? prečo ich chceš ešte viac zraňovať? ako im to pomôže? ako to pomôže tebe? si vždy takáto zlá či len máš pocit že si dobrá? 😀
@anonym_autor podľa mňa je realita skôr taká že žena opustí muža. Mužovi vyhovuje mať Ženu ktorá sa postará o rodinu, deti, domácnosť, je samostatná a on zatiaľ môže na pokeci naháňať iné ženy a dohadovať si stretnutia tretieho druhu.
Ale opustiť ju nechce. Opustí až žena jeho keď na to príde. Alebo odpustí lebo hypotéka, majetky, deti, veľa spoločného.
@anonym_autor a načo im ty potrebuješ otvárať oči? prečo ich chceš ešte viac zraňovať? ako im to pomôže? ako to pomôže tebe? si vždy takáto zlá či len máš pocit že si dobrá? 😀
@zuzanka.zuzu ak ides do banky, a povedia ti ze na ucte nemas peniaze ze si vybrat nemozes, znamena to ze ti chcu ublizit? alebo ti iba povedia realitu?
@anonym_5dc985 To musi byt krasny zivot pre oboch🫣😬
ja som odisla, lebo ma vztah nenaplnal ani nebavil
@anonym_5dc985 To musi byt krasny zivot pre oboch🫣😬
@luccys Preniesla som sa cez to. Zijem si svoj zivot. Iba v spolocnej domacnosti s nim.
@anonym_autor neodpovedala si načo im potrebuješ otvoriť oči? o čo ti ide? akože sa hráš na spravodlivú? 😀 načo sa staráš? ako im to pomôže? pomáhaš? nie, ty len rýpeš 😜
@anonym_autor nepis blbosti, klatit niekeho, to je nevera, nie, ze ju opustil. Mylis si pojmy s dojmami.
Opustili sme sa navzájom. Ani jeden v tej chvíli nechcel uz pokračovať.
Mňa opustil.Neplanovane tehotenstvo.Svadba.Boli sme mladý.On si chcel uživať ešte slobodu.Ja som sa starala o dieťa.Aj keď som bola mladšia ale v tomto zodpovednejšia od neho.(Boli sme spolu 5,5 rokov z toho 4 v manželstve)
@anonym_5dc985 jaj, keď si ten typ, že ide len o love, dosť blbé, a tváriť sa, že muž nebol neverný, milujem tieto ženy čo zatvorené oči a držia pestičky dobre je 🙈
@zuzubb007 Ja sa netvárim, že mi nebol neverný. Neviem kde si na to prišla. Vravím, že žijeme v jednej domácnosti, ale svoje životy. Nežijeme ako manželia. Ani ako milenci. Len máme spoločnú domácnosť. A ani o peniaze mi nejde. Ide mi o pohodlie. V podstate.
@anonym_autor co ty komu ides otvarat oci? koho zivot ty zijes? komu ucty ty platis? komu s deckom budes na ocr, ked bude chore? ty si zi svoj zivot a nehraj sa na samaritanku. kazda zena vie, co zije, vie, ake ma moznosti a schopnosti. ked vidim tie matky samozivitelky v skolke, vzdy mi je tazko. od rana nervozne, nic nestihajuce, unavene, zrobene, vyzerajuce o 10 rokov starsie. v pondelok cakaju na piatok. potom cakaju, kedy budu mat dovolenku. a cakaju, kedy dieta vyrastie. toto nie je zivot, len prezivanie. ked toto denne vidim,dokazem pochopit zeny, ktore su hluche a slepe vo vztahu s debilom, lebo minimalne sa nemusia triast o strechu nad hlavou a ci decku budu mat za co zaplatit obedy v skolke. bud rada, ze to nezijes. ja tiez nie a kazdy vecer pred spanim za to dakujem.
@anonym_autor co ty komu ides otvarat oci? koho zivot ty zijes? komu ucty ty platis? komu s deckom budes na ocr, ked bude chore? ty si zi svoj zivot a nehraj sa na samaritanku. kazda zena vie, co zije, vie, ake ma moznosti a schopnosti. ked vidim tie matky samozivitelky v skolke, vzdy mi je tazko. od rana nervozne, nic nestihajuce, unavene, zrobene, vyzerajuce o 10 rokov starsie. v pondelok cakaju na piatok. potom cakaju, kedy budu mat dovolenku. a cakaju, kedy dieta vyrastie. toto nie je zivot, len prezivanie. ked toto denne vidim,dokazem pochopit zeny, ktore su hluche a slepe vo vztahu s debilom, lebo minimalne sa nemusia triast o strechu nad hlavou a ci decku budu mat za co zaplatit obedy v skolke. bud rada, ze to nezijes. ja tiez nie a kazdy vecer pred spanim za to dakujem.
@matkahelka Krute, ale nieco pravdy na tom bude.
@zuzubb007 Ja sa netvárim, že mi nebol neverný. Neviem kde si na to prišla. Vravím, že žijeme v jednej domácnosti, ale svoje životy. Nežijeme ako manželia. Ani ako milenci. Len máme spoločnú domácnosť. A ani o peniaze mi nejde. Ide mi o pohodlie. V podstate.
@anonym_5dc985 lebo píšeš, že trpí tak to ma pobavilo
@anonym_5dc985 lebo píšeš, že trpí tak to ma pobavilo
@zuzubb007 Nič o trpení som nepísala. Písala som o platení. Ak on platí domácnosť, neznamená to automaticky, že mi ide o peniaze. Nehľadaj v tom niečo, čo tam nie je. Podviedol ma, nechcel odísť. Ja som neodišla, lebo som mala pohodlie. Neodišla som, ale nie je medzi nami žiaden citový vzťah. Teraz sa staráme o spoločnú domácnosť. To je všetko. Náš rozvod by bol iba formalita. A kopec problémov s delením majetku. O to nikto z nás nestojí. My sme vlastne takí Mr. & Mrs. Ficovi.
Ano, mna opustil. Inak sa to povedat neda...
@anonym_5dc985 inak toto som videla jeden film, neviem ako sa volal, nejaký španielsky hovoriaci ... a tam si ženích zavolal na svadbu milenku. nevesta na to prišla, vyspala sa tam s čašníkom, keď to tam ženích začal riešiť, že rozvod a podobne - tak ona mu že ani náhodou, žiaden rozvod nebude! a že ona mu ako jeho žena zničí život 😂 hrozne som sa smiala vtedy, v podstate mala pravdu ... dobre na to idete 😂😂

@anonym_autor mňa opustil,aj keď to už bolo dávno,a našťastie sme nemali deti