icon

Potrebujem mužský názor na správanie po rozchode

Včera o 09:42

Dobrý deň, veľmi si vážim všetkých, ale v tomto kroku by som chcela názor mužského osadenstva. Rozišli sme sa pred mesiacom s priateľom, teda ja s ním. Prvý týždeň mi intenzívne písal a volal ma na kávu sa porozprávať. Vždy som mu slušne odpísala, že nie, že potrebujem odstup a keď budem chcieť, ozvem sa. Druhý týždeň písanie pokračovalo každý druhý - tretí deň, že mu chýbam apd. Jeho posledná správa bola z min. víkendu, kde ma opäť chcel vidieť, dala som mu info, že nie, že sa ozvem, keď ustúpia emócie. Včera som mu napísala, teda skôr poslala obrázok, bolo to niečo, čo som si myslela, že ho bude zaujímať. Čakala som, že keď sa tentokrát ozve s otázkou stretnutia, budem tomu naklonená. On poslal smajlíka. Beriem to tým pádom, že je to za neho uzavreté už. Snažím sa čítať mužské správanie.. občas sa v tom strácam.

Strana
z2
katkazatka
Včera o 12:26

Ked to mas uzavrete, tak naco ho natahujes o potencionalnom stretnuti? Načo mu to sľubuješ? On uz po mesiaci zrejme vychladol a uz ma najhorsie obdobie za sebou, nema potrebu ta kontaktovat. Uz ho neblazni vymyslenymi obrazkami. Tato otazka nie je len na chlapov, ale aj na zeny. Vidis, že všetci máme rovnaký názor na to. Rozišli ste sa, nekomunikuj s ním, zablokuj ho.

bielasovicka
Včera o 12:40

@anonym_autor ten obrázok pre nho zrejme nebol až tak dôležitý keď ti poslal len smajlík, a nič nato neodpísal.

anonym_f488ef
Včera o 12:57

@anonym_autor co je to za hru? Ked si chcela debatu mala si byt priama. Chudak on sa dal.kludu a ty ho zase stiahnes dolu. Daj mu pokoj.

anonym_f2870f
Včera o 13:20

@anonym_autor cize ty mu posles navnadu (obrazok) a teraz nevies ci to nepochopil alebo nechce? 😃 tieto tanecky 😁

motylik2559
Včera o 13:49

@anonym_autor Ako autorka, nehnevaj sa, ale ani nepotrebujea muzske osadenstvo na to, aby ti mohlo byt jasne, ze po tolkom odmietani po rozchode sa konecne stiahol. Mimochodom, co si cakala,ze ti on bude na vsetko reagovat? Ja byt nim, tak uz ani toho smajla nedam. Co si kralovna, ze az ked ty sa rozhodnes tak sa ozves? A on co? On nema city,ze sa s nim takto hras ako macka s mysou? Dufam,ze sa ti chlap viac neozve uz vobec nikdy. On moze mat kludne svoj program a nebude ti reagovat po tolkom co si ho odpalkovala zakazdym co si ty zmyslis a kedy si zmyslis. Sa spamätaj a daj mu pokoj. Viac ho nekontaktuj, spravis najlepsie.

anonym_0d02a0
Včera o 13:55

@anonym_autor co si dokazala?? keby ti napise skocis s nim na kavu do postele a si tam kde si bola.. mala si len stastie,ze neodpisal a tvoje ego dostalo ranu - preto tato diskusia... zablokovat neodpisovat ignorovat ... nechaj ho zit jeho zivot a ty si zi ten svoj ... bez kontaktu ...

chrobak7
Včera o 15:39

@anonym_autor Jednoducho, má ťa už v prdeli. Však sa ti vnucoval, skúšal to nejako napraviť. Keď pochopil, že je naozaj koniec, tak tú kapitolu života s tebou uzatvoril. A potom ty mu niečo pošleš. On už od teba nič nečakal ani nečaká. Buď rada, že to skončilo a nie je to nejaký úchyl, ktorý by ťa po nociach sledoval.

On už nepotrebuje sa s tebou porozprávať, ako nejaká klebetná ženská. Nechaj to aj ty tak. Uzatvor tú knihu a odlož do police. Nesnaž sa ho kontaktovať.

anonym_129395
Včera o 15:39

@anonym_autor ano, je to uzavrete. On uz na Teba nemysli, nepise Ti sam od seba a nema zaujem Ti nic odpisovat, ani sa s Tebou stretnut uz nechce.

Strana
z2