icon

Verili by ste ešte niekedy po milosrdnej lži?

5. apr 2026

Ahojte, z čístého zúfalstva si idem po radu. S priateľom sme spolu viac ako rok a pol, minulý týždeň sme sa ocitli v náročnej hádke po už niekoľkotýždňových nezhodách, ktorá vyústila do toho, že sme sa dohodli na rozchode. Bohužiaľ bývame spolu v nájme a obaja máme rodiny ďaleko, tie dni po rozchode zavretí spolu v byte boli pre mňa ako peklo, počas ktorého som si uvedomila, že dajme si ešte jednu šancu a skúsme to znova, lebo mi to prišlo, že ešte je o čo bojovať. S čím on súhlasil a teda sme sa uzmierili.

Ďalší deň v práci som si všimla, že priateľovi pribudla v priateľoch na FB nejaká mladá baba (on má priateľov skrytých, vyhodilo mi to úplne náhodne na ploche). Neviem prečo ale nedalo mi to, spýtala som sa ho len tak medzi rečou, kto tá baba je. Hneď po jeho reakcii som videla, že nie je normálna, vyplašil sa, nevedel čo povedať. Tak som do neho "podrypovala" ďalej, nech sa prizná, či ju pozná odniekiaľ z fitka alebo z mesta. Nech mi to normálne povie. Nebol to nejaký žiarlivostný výstup, len som cítila, že to nemôže byť tak ako dookola tvrdí - že ona si ho náhodne kedysi pridala a ani nevie, koho tam má, nevie prečo ju potvrdil bla bla bla, nikdy s ňou nebol v kontakte. Ďalší deň som mu aj povedala, že ak je niekde zo zoznamky, nech mi to prosím povie, chcem iba pravdu. No stále to bolo to isté - zapieranie a že sa nepoznajú, nevie kto je. Povedala som mu aj, že viem že klame a že musí sám vedieť, že jeho vysvetlenia sú absolútne nelogické.

Aby som sa dostala k veci, o 2 dni nato som našla jeho dosť premakaný profil na Badoo. S fotkami, ktoré som mu urobila ja počas našich výletov a popisom, že hľadá plnohodnotný vzťah. Samozrejme hneď mi už bolo jasné, odkiaľ je tá baba. Za tie 3 dni, čo sme boli rozídení si stihol vytvoriť profil na Badoo. On tvrdí že z totálneho zúfalstva a skratu, potreboval sa niekomu vyrozprávať, bolo mu hrozne, bol tam len jeden večer a potom celú appku vymazal, ešte predtým ako sme sa uzmierili. O tej babe vedel, že sa mi v žiadnom prípade nemôže priznať, lebo hneď by som ho pre tú zoznamku poslala niekam. Samozrejme neskutočne ma to ranilo, no dokázala by som možno ako-tak ešte aj tú zoznamku prekusnúť - boli sme rozídení, veľmi osamotení, asi tomu nedával šancu, že sa nám to podarí znova utriasť. Ale to, ako mi dokázal 3 dni klamať do očí opakovane a zapierať a zapierať aj keď som prosila o pravdu, nepochopím. Teraz sú to z jeho strany len nekonečné prosby o odpustenie, o nápravu dôvery, že urobí všetko čo je v jeho silách, že to ľutuje, proste texty na jednu stranu ako o mňa kvôli tomu, že mal skrat nechce prísť.

Ja mám 31 a cítim, že tá bolesť z rozchodu, ktorá príde a znova začínať odznova ma úplne položia. Zároveň však pocity z celej tej situácie a že nemala by som to odpustiť, aby som sa v budúcnosti nepopálila ešte viac na iných klamstvách, keď už viem, že to takto dokáže.

domkakvet
5. apr 2026

@anonym_autor ked si este mlada, mozes si vyberat, tento vztah uz zrejme nefungoval pred zoznamkou a neostavat spolu iba preto, ze nemate kde byvat, mozete sa dohodnut na byvani do casu, aj ked to pred tym nefungovalo.

dzulli1980
5. apr 2026

Ja ho neobhajujem, no myslím, že konal skratovo, krátko po rozchodoch podľa mňa mozog funguje mimo tela ... proste muži to majú inak ako ženy - to sprosté mužské ego jednoducho žiadna z nás nepochopí ... či odpustíť/neodpustíť Ti nejdem radiť, Ty vieš, aké to medzi vami bolo, aký bol dôvod rozchodu atď. ...

anonym_e52bdf
5. apr 2026

Po rozchode bol "osamoteny" spolu s tebou v 1 byte😄

anonym_f6bd5f
5. apr 2026

No šikovný to chlapec, za tri dni už mal aj profil na Badoo.Ked bol osamotený, sice v byte s tebou 😀mal ist s kamosom na kávu, do prírody, vybiť sa do fitka, prišiel by na iné myšlienky.Mozno sa s ňou aj stretol, ja by som mu už neverila, keď dokázal klamať do oči, určite to nebol prvý raz a v budúcnosti môžeš ratat s tým, že nebude mat problem opäť klamať.Si mladá môžeš si este vyberať, toto už nebude fungovat

abbey1
5. apr 2026

Sladké reči na uchlácholenie. Taký bol chudák zničený z toho rozchodu, že musel okamžite hľadať inú ženu. Fakt super muž do života.
Máš 31, ešte s nim stratíš ďalšie roky života a potom sa ti bude začínať oveľa ťažšie.

anonym_1f8d35
5. apr 2026

ty si ta co zaraba 3x tolko a on chce byt kupi kt budes platit len ty? par dni dozadu si tu napisalaako si happy,ze ste sa rozisli a cil zas tema o nom? holka dospej ...

anonym_1f8d35
5. apr 2026

https://www.modrykonik.sk/forum/financie-a-rodinny-rozpocet/ako-mate-podelene-financie-vo-vztahu-ked-zarabate-viac-ako-muz/?page=4#post-90180947 sice si zmazala odpoved ale presne tie slova-vymakany profil na badoo a lnohodnotny vztah - nik tie slova nepouziva - takze si to ty

anonym_e52bdf
5. apr 2026
@anonym_1f8d35

sice si zmazala odpoved ale presne tie slova-vymakany profil na badoo a lnohodnotny vztah - nik tie slova nepouziva - takze si to ty

@anonym_1f8d35 Dik. Sa mi zdalo, ze ten vymakany profil so spolocnymi fotkami uz som tu dakde citala.

anonym_8e0aca
5. apr 2026

@anonym_autor ak ho poznas na tolko, ze to bolo naozaj skratove jednanie... a klamal, lebo nechcel priznat prave tu zoznamku... sancu by som dala... navyse prosi, lutuje, kaja sa... vymakany profil ale clovek nestvori v zufalstve... tak ty musis najlepsie vediet, do akej miery klame

rozculena
5. apr 2026

@anonym_autor váš vzťah bol nanič už vtedy,keď si písala o hypotéke,že ju nechce platiť na polovicu.
Prosím ťa,vyser sa na neho,on ťa nemiluje.Ak by ťa miloval,po vašom rozchode by si nerobil okamžite účet na badoo.Klame ti do očí.

enmery
Včera o 01:19

Buď to skončíš dnes, toto láska nikdy nebola a nie je. Toto riešiť po roku?Alebo si tento rozchod na Teba počká ešte bolestivejší o pár rokov aj s deckami na krku. Proste niektorých osôb už človeku nemôže byt ľúto, keď robia chybu za chybou, cielene, chcene sa rútia do záhuby a ignorujú každý jeden životom daný varovný signál.

anonym_f73bea
Včera o 04:20

@anonym_autor tak sa sama seba opytaj, kolko.s nim este chces stracat cas? Po roku a pol ides bojovat o vztah? Strateny cas.

anonym_facd90
Včera o 04:36

@anonym_autor na tvojom mieste by som s nim uz dalsie roky nestracala, ten vztaj nefungoval ani predtym nebude ani teraz
Odisla by som
Zacni si viac vazit samu seba
On nieje ten pravy a len splieta recicky

anonym_918f92
Včera o 04:43

Po niekolkotyzdnovych nezhodach si zalozil profil na Badoo. Keby si si ty niekoho nasla rychlejsie, ani by si ho neriesila. Len naopak, ked ta predbehne ten druhy, to nastve. 🙂 Pisat si s niekym nic neznamena, od pisania je este daleko do chodenia.
Vacsi problem je, ci to stoji za to, aby ste zostali dalej spolu.

lindusss2016
Včera o 05:16

Ja nerozumiem, tak ako si mu ten profil nasla, ked si ho zmazal este skor, ako ste za uzmierili? Nic si skor nezmazal, ty si ho donutila. A tiez je otazne, kedy si ho vytvoril. Mohol ho mat davno. A tiez mi nejde do hlavy, ze pri tvojom krasnom príjme z podnikania musis ostavat v jednom byte s expriatelom. To su take dristy.este v ten den by som sa zbalila, odisla do prveho volneho najmu, hotelu, kamkolvek. A hypoteku by som riesila uplna sama. Na co hypo s priatelom?

anonym_cb5ddf
Včera o 05:20

@anonym_autor Ty si sa a nim rozisla tak hladal inu, uplne normalne.

michaela220419
Včera o 09:21

@anonym_autor ako Ross a Rachel🙂