Zostať vo vzťahu bez lásky? Poradíte mi
Ahojte..chcem sa opytat na nazor aj niekoho ineho...
S priatelom sme pomali 4 roky... po 2 rokoch som otehotnela... on dieta nechcel... vravel mi,že na to nemame financie a bla bla...ja som velmi po dietati tužila. A tak som mu povedala,že ja si ho určite necham..a nech on sa rozhodne ako chce..odist ostat je to na nom..ze ja pomoc rodiny mam. On somnou zostall..ponahal minpocas tehotenstva po tehotenstve. Prvy rok sme byvali u nas v nojom byte..potom sme sa prestahovali k nemu... lenze odkedy som bola tehotna prestal somnou spat.... najprv povedal ,ze sa boji o babetko..povrdala som ok . Necham to tak. Lebze potom sa babo natodilo a nic. Ma zdravotne problemy chrtica operacia..vravi,ze je to koli bolesti...v mobile som mu ale nasla ako komentuje ine zeny... posiela smajliky atd .ked som mu nato prisla. Povedal ze nikdy k fyzickemu kontaktu nedoslo..ze to bolo len na internete. Ok odpustila som. Otec je dobry dcera ho miluje on ju tiez. Myslim ,ze to je asi jedina zena ktoru miluje. Ma zmysel ostat v takom vztahu ?? Sme akor na takej kamaratskej urovni...teda lasku svojho zivota som si predstavovala inak...
@anonym_autor to si otehotnela nahodou? Chranili ste sa nejako? V podstate ma zniceny zivot ak ty si dieta planovala za jeho chrbtom a on ho nechcel. Ma dieta ale nie so zenou ktoru lubi.
Ostal s tebou z povinnosti, vyzera ze je ferovy chlap. Asi aj s tebou ostane. To je vsetko.
@anonym_56422c nechranila som sa... ale navrhla som sex s ochranou ktoru on nepozavoval za potrebnu..dokonca na zaciatku vztahu som mu jasne povedala ze sa mi nepaci,ze tak hazarduje. Ale Ako som pisala ja som dieta casom chcela tak som tomu dalej nevenovala pozornost.. neviem preco ale tak som to citila ze ked sa to snim aj stane bude to dobre . Co aj koniec koncom je lebo otec je dobry len nas zvtah to asi znicilo co som necaka a nechcela. Ale prenho to bol sok ..ako keby sa mu take niexo nemohlo stat bolo nepredstavitelne ...
@anonym_autor No toto spravanie a priznaky podla mna presne zodpoveda cloveku, co je zaseknuty vo Fight-or-Flight a uz si na to tak zvykol, ze sam o tom vobec nevie. Jeho vnutorne napatie nervoveho systemu sa prejavuje na tele najcastejsie na chrbtici a je spustacom genetickych predispozicii napr HLA-B27 a mnoho inych. Moze byt, ze jeho strach ako sa postara o rodinu ked pride dieta a celkovo je zacarovanym kruhom. Hovori po anglicky? Mozme spravit taky maly pokus....
@anonym_a7033b po anglicky nie ...po nemecky plynule...
@anonym_autor no a keď budeš sama, bude ti už lepšie?
To ťažko. Keď dcéru miluje, bude chcieť striedačku. Si na to pripravená? Skús si predstaviť, že mu ju dáš vo dverách a týždeň ju neuvidíš, potom on nacupitá, vráti ti ju a ty ju budeš mať týždeň. Pekná groteska, hlavne pre to "chcené". dieťa. A čo, za ten týždeň budeš skúšať tých chudákov zo zoznamky, samí ženáči, alebo inak " narušený". Jeden týždeň bude s otcom a jeho frajerkou, prípadne novou ženou a druhý týždeň s tebou a s tvojim objavom? A keď si nevytvorí vzťah a dcérou, čo asi veľmi nevytvorí, sú tu o tom celé príbehy, tak, čo bude otecko číslo 3? Na veľmi tenký ľad sa púšťaš a nevieš čo to je byť sama na dieťa, alebo lepiť rodinu s novými chlapmi, a ich deťmi a macochami a podobne. Iste, môže prebehnúť všetko hladko, ale to je skôr výnimka, až utopia. Kvôli sexu zničiť rodinu. Tak budeš mať sex, ale už nie rodinu. A iste ti tu budú písať, ako to bude všetko dobré. No, ale ruku na srdce a reálne si predstav všetko, čo ťa môže postrehnúť ako jedno rodiča, či " pozliepanu" rodinu.
@anonym_a7033b po anglicky nie ...po nemecky plynule...
@anonym_autor ok, ak po anglicky nie, tak toto je nieco co si musi precitat: Choroba ako cesta (Thorwald Dethlefsen a Ruediger Dahlke). Staci par kapitol...ak nerad cista zozen mu to ako audoknihu - na audible (tu sa vola krankheit als weg) ti ju daju zdarma ak sa prihlasis dostanes jednu knihu zdarma a potom aj ked hned subscription zrusis oni ti tu knihu nechaju a moze pocuvat na sluchatka. V podstate len par kapitol, mu bude stacit...len musis vymysliet sposob ako mu to dat, tak aby to aj naozaj precital...uvidis tu zmenu...ked pochopi tak som si ista, ze to bude mat obrovsky vplyv na vas vztah a najme na veci ktore spominas
@anonym_autor no a keď budeš sama, bude ti už lepšie?
To ťažko. Keď dcéru miluje, bude chcieť striedačku. Si na to pripravená? Skús si predstaviť, že mu ju dáš vo dverách a týždeň ju neuvidíš, potom on nacupitá, vráti ti ju a ty ju budeš mať týždeň. Pekná groteska, hlavne pre to "chcené". dieťa. A čo, za ten týždeň budeš skúšať tých chudákov zo zoznamky, samí ženáči, alebo inak " narušený". Jeden týždeň bude s otcom a jeho frajerkou, prípadne novou ženou a druhý týždeň s tebou a s tvojim objavom? A keď si nevytvorí vzťah a dcérou, čo asi veľmi nevytvorí, sú tu o tom celé príbehy, tak, čo bude otecko číslo 3? Na veľmi tenký ľad sa púšťaš a nevieš čo to je byť sama na dieťa, alebo lepiť rodinu s novými chlapmi, a ich deťmi a macochami a podobne. Iste, môže prebehnúť všetko hladko, ale to je skôr výnimka, až utopia. Kvôli sexu zničiť rodinu. Tak budeš mať sex, ale už nie rodinu. A iste ti tu budú písať, ako to bude všetko dobré. No, ale ruku na srdce a reálne si predstav všetko, čo ťa môže postrehnúť ako jedno rodiča, či " pozliepanu" rodinu.
@anonym_62f1a6 tak samozrejme by to bolo na dohode. Ja by som skor bola len za vikendy a cez tyden kedykolvek navsteva ..alebo vylet prechdzka... myslim si ,ze tyden sam s dietatom by nezvladal. .mozno keby bola vacsia.. myslim,ze vas komentar je skor zastrasujuci..na ten najhorši možny scenar. Určite by som sa chcela venovat hlavne dcere a svojej kariere..a ak by nejaky chlap vstupil do mojho života casom ok... jedine za predpokladu,ze by to bolo nieco co sa oplati...a co by dalo krasny vzor mojej dcere... ja sa nebojim byt matkou samozivitelkou... som z rodiny kde moja matka s otcom zili spolu 20 rokoch..a zili sme v neustalom strese a priklad lasky bol od krsnych rodicov 🙂
@anonym_60cbf5 prečo by mala ísť na potrat. Sama sa snáď neoplodnila.
@anonym_autor nie, sama sa neoplodnila. Ale čo ma teraz z toho keď ju chlap nechce? Tak teraz by nemala tieto problémy. Však logické
@anonym_a7033b nie anti. Nepouživam..pytala som sa ho na všetko...ci ma stoho sttach,že začnem brať... povedal,že to všetko suvisi len s bolestami.. ok tak si najdime nejake ine intimne chvile..nema zaujem ocividne .. objatie a pusa ano.. ale iniciujem to ja skoro stale... prvy rok ma to trapilo..teraz som lrn skor smutna ze to nejak zahodil a ja som sa odputala uz od neho...uz som si zvykla alr viem ze to tak nema fungovat
@anonym_autor ta chrbtica ho začala bolieť hneď potom ako si zostala tehotná? Lebo spomínaš ze nechce sex kvôli bolesti. A keď ste zarobili dieťa tak ho nebolelo nič?
@anonym_autor môj názor, už keď ti povedal ze dieťa nechce, mala si ísť na upt, a rozísť sa s ním. Toto všetko si vedela hneď na začiatku, tak teraz sa prečo čudujes? Ja takéto ženy proste nikdy nepochopím, nasilu zostávať, porodiť dieťa, aj keď on nechce. Kde zostal zdravý rozum? A potom vyplakavat. Všetko je tvoja chyba, a ty to vieš.
@anonym_60cbf5 na to decko boli dvaja.Nestačí iba povedať,ja decko nechcem,keď už je tehotná
@anonym_autor nie, sama sa neoplodnila. Ale čo ma teraz z toho keď ju chlap nechce? Tak teraz by nemala tieto problémy. Však logické
@anonym_60cbf5 má dieťa ktoré miluje a chce. To z toho má. Vzťahy často zlyhávajú. Potom by každé dieťa z rozvedenej rodiny nemalo existovať? Však majú z toho len problémy ako hovoríš….
@anonym_autor ta chrbtica ho začala bolieť hneď potom ako si zostala tehotná? Lebo spomínaš ze nechce sex kvôli bolesti. A keď ste zarobili dieťa tak ho nebolelo nič?
@anonym_60cbf5 uz vtedy mal problemy...ale casom sa to zhoršilo... vtedy ako keby isiel do toho aj ked ho to mozno bolelo.. ale tie zaciatky zvtahu su burlive...a potom ako keby prestalo mu natom zalezat.on je chory a hotovo... lieči sa berie lieky chodi na fyzio... to ma ale hneva,ze to odtedy ani neskusil. .ok keby som videla ze fuha vazne ho yo boli... ale ja som nevidela ani snahu tu nejak skusit a ze si poviem tak ten chlap ma vazne pravdu... este by som sa mu aj ospravedlnila
@anonym_autor ok, ak po anglicky nie, tak toto je nieco co si musi precitat: Choroba ako cesta (Thorwald Dethlefsen a Ruediger Dahlke). Staci par kapitol...ak nerad cista zozen mu to ako audoknihu - na audible (tu sa vola krankheit als weg) ti ju daju zdarma ak sa prihlasis dostanes jednu knihu zdarma a potom aj ked hned subscription zrusis oni ti tu knihu nechaju a moze pocuvat na sluchatka. V podstate len par kapitol, mu bude stacit...len musis vymysliet sposob ako mu to dat, tak aby to aj naozaj precital...uvidis tu zmenu...ked pochopi tak som si ista, ze to bude mat obrovsky vplyv na vas vztah a najme na veci ktore spominas
@anonym_a7033b dakujeme za radu skusim určite 🥰🥰
S vami poniektorými tu je fakt sranda twl. Očividne chodí zasúvať niekde inde, čo ti poviem. Čím skôr si to priznáš, tým lepšie pre všetkých.
@thirstymonk ja sa dobre sulam na tvojich komentaroch :D

@anonym_a7033b co sa tyka financii ano ..lebo tym ze je chory nemoze vykonavat hociaku pracu a nezijeme tak ako si predstavuje...dokonca chcel ist do zahranicia co som mu povedala ze nech nejde ze proste tu ma aj lekarov a ze nepotrebujeme to nech je radsej snami..
@anonym_autor No toto spravanie a priznaky podla mna presne zodpoveda cloveku, co je zaseknuty vo Fight-or-Flight a uz si na to tak zvykol, ze sam o tom vobec nevie. Jeho vnutorne napatie nervoveho systemu sa prejavuje na tele najcastejsie na chrbtici a je spustacom genetickych predispozicii napr HLA-B27 a mnoho inych. Moze byt, ze jeho strach ako sa postara o rodinu ked pride dieta a celkovo je zacarovanym kruhom. Hovori po anglicky? Mozme spravit taky maly pokus....