Zostať vo vzťahu bez lásky? Poradíte mi
Ahojte..chcem sa opytat na nazor aj niekoho ineho...
S priatelom sme pomali 4 roky... po 2 rokoch som otehotnela... on dieta nechcel... vravel mi,že na to nemame financie a bla bla...ja som velmi po dietati tužila. A tak som mu povedala,že ja si ho určite necham..a nech on sa rozhodne ako chce..odist ostat je to na nom..ze ja pomoc rodiny mam. On somnou zostall..ponahal minpocas tehotenstva po tehotenstve. Prvy rok sme byvali u nas v nojom byte..potom sme sa prestahovali k nemu... lenze odkedy som bola tehotna prestal somnou spat.... najprv povedal ,ze sa boji o babetko..povrdala som ok . Necham to tak. Lebze potom sa babo natodilo a nic. Ma zdravotne problemy chrtica operacia..vravi,ze je to koli bolesti...v mobile som mu ale nasla ako komentuje ine zeny... posiela smajliky atd .ked som mu nato prisla. Povedal ze nikdy k fyzickemu kontaktu nedoslo..ze to bolo len na internete. Ok odpustila som. Otec je dobry dcera ho miluje on ju tiez. Myslim ,ze to je asi jedina zena ktoru miluje. Ma zmysel ostat v takom vztahu ?? Sme akor na takej kamaratskej urovni...teda lasku svojho zivota som si predstavovala inak...
Súhlasím s @martinmmartin dieťa nechcel, ani teba už nechce, čo ti dáva najavo tým, že sa ťa ani nedotkne 😔
Pre pokoj duše, skús navrhnúť poradňu. Ak odmietne, dajte si zbohom.
Ja ti len poradím,ak ukončiť,tak čím skôr pokiaľ dieťa je malé
Bude to dieťa lepšie zvládat a brať prirodzenejšie, že nieste spolu
@anonym_autor Mysli aj na to dieťa, akým nemáš nikoho iného a ani on nie, nerozchádzajte sa a nevystavuj dieťa stresu z rozchodu a striedavky.
Možno že fakt má zdravotné problémy + impotenciu zo stresu. Pomáhaj mu, možno je mu tiež trápne a hanbí sa
S vami poniektorými tu je fakt sranda twl. Očividne chodí zasúvať niekde inde, čo ti poviem. Čím skôr si to priznáš, tým lepšie pre všetkých.
Podľa mňa sa bojí druhého neplánovaného dieťaťa, lebo berieš jeho obavy o financie iba ako výhovorku. Ak sa neviete o tom otvorene porozprávať, skúste poradňu.
@anonym_autor V tvojom opise mi chyba co i len naznak ako to citis ty. Si rada, ze je tam, alebo nie? Uzivas antikoncepciu, alebo nie...lebo do moze s tym tiez suvisiet (jeho strach) 🙂
@anonym_autor môj názor, už keď ti povedal ze dieťa nechce, mala si ísť na upt, a rozísť sa s ním. Toto všetko si vedela hneď na začiatku, tak teraz sa prečo čudujes? Ja takéto ženy proste nikdy nepochopím, nasilu zostávať, porodiť dieťa, aj keď on nechce. Kde zostal zdravý rozum? A potom vyplakavat. Všetko je tvoja chyba, a ty to vieš.
@anonym_autor on dieťa nechcel a ty si po ňom túžila 👀
Uz to mas slusne skomplikovane. ok, rozidete sa. Co potom, budes sa starat sama? Ked niekoho najdes, on bude chciet dieta, tak dve deti s dvoma otcami? Bude sa chciet novy partner starat aj o cudzie dieta, lebo zeny tu v diskusiach sa nechcu starat o ine deti, chcu len vlastne atd. Vsetko ma riesenie, len sa pozri na vsetky aspekty, kym urobis dalsi krok. Ci ma vyznam zostavat vo vztahu, kde nespite? Nie, nema. Otazka je, ci dalsi krok, rozchod urobis zajtra, nikoho este nemas, na nikoho nebudes mat par rokov ani cas kvoli dietatu, alebo o 2-3 roky, ked si niekoho medzitym najdes a dieta bude vacsie. Medzitym dozicis dietatu viac casu s otcom ... Vsetko ma pre a proti.
@anonym_autor môj názor, už keď ti povedal ze dieťa nechce, mala si ísť na upt, a rozísť sa s ním. Toto všetko si vedela hneď na začiatku, tak teraz sa prečo čudujes? Ja takéto ženy proste nikdy nepochopím, nasilu zostávať, porodiť dieťa, aj keď on nechce. Kde zostal zdravý rozum? A potom vyplakavat. Všetko je tvoja chyba, a ty to vieš.
@anonym_60cbf5 Ja som síce zástanca potratov, ale jasne mu povedala že ona to dieťa chce a on sa nemusí podielať, ak nechce. Že si ho vychová aj sama. Nikto nasilu nezostával a dieťa si porodila sebe. Ona v tomto nepochybila, ale on sa rozhodol tak na pol rite. Zo svojej vlastnej vôle ostal, ale iba tak že to je úplne k ničomu. To nie je jej vina.
Žena je tá, čo je tehotná, rodí, kojí a síce by to malo byť viac pól na pól, ale povedzme si úprimne... je tá, čo sa viac menej stará o dieťa. A v prípade potratu je tá, čo musí urobiť to rozhodnutie a musí to podstúpiť. Nemôžeš ženu nútiť ani do pôrodu ani do upt. Ten chlap tam oxidovať nemusel, už mohol byť dávno preč. Možnosť mu dala.
@anonym_60cbf5 prečo upt keď dieťa chcela aj za predpokladu, že by naň zostala sama? Navyše on sa o dcéru zaujíma. Ona sa nečuduje tomu, aký je alebo nie je otec. Tak nerozumiem úplne prečo mala ísť na upt. Mal možnosť nebyť prítomný. On zostal. Nie je to celé jej vina.
@anonym_autor On si to cele toez predstavoval inak. Rozchod, ulavi sa obom
@anonym_164750
@martinmmartin keď som sponenula rozchod keď som mu prišla na tie spravy bol veľmi rozrušeny ,že nechce stratiť rodinu...citil iba vinu ? Nechce byt on ten zly ? No na druhej strane ma nejak aj tak pripravuje že by som si mala šporiť a atd ..a ked som rozchod spomenula pri nejakej inej situacii ze to uz nezvladam povedal,že to rešpektuje .. nerozuniem...
Uz to mas slusne skomplikovane. ok, rozidete sa. Co potom, budes sa starat sama? Ked niekoho najdes, on bude chciet dieta, tak dve deti s dvoma otcami? Bude sa chciet novy partner starat aj o cudzie dieta, lebo zeny tu v diskusiach sa nechcu starat o ine deti, chcu len vlastne atd. Vsetko ma riesenie, len sa pozri na vsetky aspekty, kym urobis dalsi krok. Ci ma vyznam zostavat vo vztahu, kde nespite? Nie, nema. Otazka je, ci dalsi krok, rozchod urobis zajtra, nikoho este nemas, na nikoho nebudes mat par rokov ani cas kvoli dietatu, alebo o 2-3 roky, ked si niekoho medzitym najdes a dieta bude vacsie. Medzitym dozicis dietatu viac casu s otcom ... Vsetko ma pre a proti.
@anonym_46cdaf dakujem 🙂
@anonym_autor V tvojom opise mi chyba co i len naznak ako to citis ty. Si rada, ze je tam, alebo nie? Uzivas antikoncepciu, alebo nie...lebo do moze s tym tiez suvisiet (jeho strach) 🙂
@anonym_a7033b nie anti. Nepouživam..pytala som sa ho na všetko...ci ma stoho sttach,že začnem brať... povedal,že to všetko suvisi len s bolestami.. ok tak si najdime nejake ine intimne chvile..nema zaujem ocividne .. objatie a pusa ano.. ale iniciujem to ja skoro stale... prvy rok ma to trapilo..teraz som lrn skor smutna ze to nejak zahodil a ja som sa odputala uz od neho...uz som si zvykla alr viem ze to tak nema fungovat
@anonym_60cbf5 prečo by mala ísť na potrat. Sama sa snáď neoplodnila.
@anonym_60cbf5 tak to ani nahodou 😃 ja som bola dokonca nazoru predtym ako som bola tehotna,že nech je viac opatrni a nech sa chranime.. iked som po dietati tuzila ale vedela som,ze on teraz nie..ked to prislo bolo mi uplne jasne co urobim..ani na sekundu som nevahala..je to moje najlepsie rozhodnutie v zivote 🙂 a co sa tyka mojho partnera len to este mam zaujem opravit a ked to nepojde no co uz..niesom ani prva a ani posledna slobodna matka 🙂
Toto nebude fungovat.Otec môže byt ukážkový, aj ostane.Ale ako partneri ste skončili.Bude ta to psychicky ničiť ako po tebe netuzi, nemiluje ta, zijete len ako kamaráti.Psychicky budes chradnúť a z toho vznikajú psychosomaticke choroby.
Skúsila by som posledný rozhovor, ci tam je ešte nejaká šanca pre zachranu, pripadne poradnu, ak nie neostala by som.Zasluzis si muza čo ta bude milovať a tuzit po tebe, zivot máš jeden
Toto nebude fungovat.Otec môže byt ukážkový, aj ostane.Ale ako partneri ste skončili.Bude ta to psychicky ničiť ako po tebe netuzi, nemiluje ta, zijete len ako kamaráti.Psychicky budes chradnúť a z toho vznikajú psychosomaticke choroby.
Skúsila by som posledný rozhovor, ci tam je ešte nejaká šanca pre zachranu, pripadne poradnu, ak nie neostala by som.Zasluzis si muza čo ta bude milovať a tuzit po tebe, zivot máš jeden
@anonym_4ba8c8 ďakujem krasne ...mate pravdu..❤️
Ja na jeho mieste sa zachovam uplne rovnako. Rozhodla si sa sama, ze si dieta nechas. Ok. Ale je to jeho dieta a ked uz je na svete, mozno chce byt v jeho zivote. No to neznamena, ze ta miluje. Ak by som ako muz vedela, ze zena v tomto moje rozhodnutie neakceptovala a dieta si nechala, hoci vedela o mojom jasnom nesuhlase, tiez by moje city voci nej ochladli. Ano, dieťa urobil aj on, ale aj ty. Mal sa chranit, no mala si sa aj ty. Na jeho mieste s tebou nespim uz nikdy a riesim si sex mimo. Ale kebyze mi na dietati zalezi (napriek tomu ako vzniklo), tiez by som nechcela rozbit rodinu, aby som sa s nim mohla nadalej bez problemov stretavat. Ak by ta opustil, mozno by sa sam pres sebou hanbil za to, ze ta nechal na dieta samu a zdupkal zo zodpovednosti, bez ohladu na tvoje vyhlasenia. Teda.. ako si si urobila, tak mas.
@anonym_a7033b nie anti. Nepouživam..pytala som sa ho na všetko...ci ma stoho sttach,že začnem brať... povedal,že to všetko suvisi len s bolestami.. ok tak si najdime nejake ine intimne chvile..nema zaujem ocividne .. objatie a pusa ano.. ale iniciujem to ja skoro stale... prvy rok ma to trapilo..teraz som lrn skor smutna ze to nejak zahodil a ja som sa odputala uz od neho...uz som si zvykla alr viem ze to tak nema fungovat
@anonym_autor musim ist opat proti streamu a spytat sa, co ak je to naozaj koli jeho zdravotnym problemom. Ak ma zena zdravotny problem a nemoze spavat s manzelom tak je on vzy oznacny na bezcitnu svinu co to nevie pochopit. Ma naozaj viditelne problemi, alebo si myslis, ze si to vymysla? Inak moze byt ze sa on stale o nieco stracha a stersuje a vsetko berie prehnane vazne?
Ja na jeho mieste sa zachovam uplne rovnako. Rozhodla si sa sama, ze si dieta nechas. Ok. Ale je to jeho dieta a ked uz je na svete, mozno chce byt v jeho zivote. No to neznamena, ze ta miluje. Ak by som ako muz vedela, ze zena v tomto moje rozhodnutie neakceptovala a dieta si nechala, hoci vedela o mojom jasnom nesuhlase, tiez by moje city voci nej ochladli. Ano, dieťa urobil aj on, ale aj ty. Mal sa chranit, no mala si sa aj ty. Na jeho mieste s tebou nespim uz nikdy a riesim si sex mimo. Ale kebyze mi na dietati zalezi (napriek tomu ako vzniklo), tiez by som nechcela rozbit rodinu, aby som sa s nim mohla nadalej bez problemov stretavat. Ak by ta opustil, mozno by sa sam pres sebou hanbil za to, ze ta nechal na dieta samu a zdupkal zo zodpovednosti, bez ohladu na tvoje vyhlasenia. Teda.. ako si si urobila, tak mas.
@anonym_c5dba6 suhlasim. Aj ja nad tym takto rozmyšlam casto .. a co by ste teraz robila na mojem mieste ako to riesila Dalej ? Aj pre jeho dobro aj moje
@anonym_autor musim ist opat proti streamu a spytat sa, co ak je to naozaj koli jeho zdravotnym problemom. Ak ma zena zdravotny problem a nemoze spavat s manzelom tak je on vzy oznacny na bezcitnu svinu co to nevie pochopit. Ma naozaj viditelne problemi, alebo si myslis, ze si to vymysla? Inak moze byt ze sa on stale o nieco stracha a stersuje a vsetko berie prehnane vazne?
@anonym_a7033b ma viditelne problemy ano... lenze mam pocit,ze sa mu to len tak hodi to povedat ze mu to zahralo do karat.. nejak tak to citim..lebo to bol obrat velky naraz z jednrho dna na druhy. Od momentu ako som povedala ze som tehotna..najpr strach o dieta...potom zdravitne problemy
@anonym_a7033b ma viditelne problemy ano... lenze mam pocit,ze sa mu to len tak hodi to povedat ze mu to zahralo do karat.. nejak tak to citim..lebo to bol obrat velky naraz z jednrho dna na druhy. Od momentu ako som povedala ze som tehotna..najpr strach o dieta...potom zdravitne problemy
@anonym_autor zijem snim bez sexu 2 roky bude mat dcera plus 9 mesiacov tehotenstva... niesom urcite bezcitna ..lrn som clovek
@anonym_autor ok...ale vo vseobecnosti povedala by si o nom toto: moze byt ze sa on stale o nieco stracha a stersuje a vsetko berie prehnane vazne? podla toho mozem odhadnut co je vo veci...
@anonym_autor ok...ale vo vseobecnosti povedala by si o nom toto: moze byt ze sa on stale o nieco stracha a stersuje a vsetko berie prehnane vazne? podla toho mozem odhadnut co je vo veci...
@anonym_a7033b co sa tyka financii ano ..lebo tym ze je chory nemoze vykonavat hociaku pracu a nezijeme tak ako si predstavuje...dokonca chcel ist do zahranicia co som mu povedala ze nech nejde ze proste tu ma aj lekarov a ze nepotrebujeme to nech je radsej snami..
Takmer 3 roky bez sexu, bez akýchkoľvek intímnych chvíľ, objatí (tie, ktoré si iniciovala ty, nerátam) to nie je láskyplný partnerský vzťah. A ešte aj komentuje a lajkuje cudzie ženy 😓
To musí byť mega frustrujúce.
Podľa mňa tu nje je šanca na záchranu.
@anonym_autor to si otehotnela nahodou? Chranili ste sa nejako? V podstate ma zniceny zivot ak ty si dieta planovala za jeho chrbtom a on ho nechcel. Ma dieta ale nie so zenou ktoru lubi.
Ostal s tebou z povinnosti, vyzera ze je ferovy chlap. Asi aj s tebou ostane. To je vsetko.
@anonym_c5dba6 suhlasim. Aj ja nad tym takto rozmyšlam casto .. a co by ste teraz robila na mojem mieste ako to riesila Dalej ? Aj pre jeho dobro aj moje
@anonym_autor ostala by som v manzelstve (ak sa znasate) a sexovala inde. Teda ak sa viete dohodnut, ze si nebudete zasahovat do tychto veci a nebudete na seba ziarlit. Ale domov by som si nikoho nevodila.

@anonym_autor On si to cele toez predstavoval inak. Rozchod, ulavi sa obom