Skončila to so mnou. Vymenila ma ako nič

peter244
19. okt 2020

Veľa z Vás si určite pamätá moje príbehy, kde som sa trápil s priateľkou. Vzťah bol ako na horskej dráhe, hore a dole, rozchody a udobrovania. Podviedla ma a ja jej odpustil.
Pred pár dňami mi v noci oznámila že chce byť s niekým iným a že ma opúšťa, ale vyhrážala sa že sa zabije ak má stratí ako človeka. Ešte dva dni so mnou bola v byte v noci a spali sme spolu v posteli.
Dva dni tu už ale nie je, všetky veci tu ešte má ale už spí inde. Predpokladám, že pôjde bývať tam keďže takto to bolo aj v našom vzťahu, že hneď spolu bývať.

Tak nakoniec som opäť sám. Poviem pravdu aj keď bola aká bola ešte mi chýba. Bývali sme spolu od začiatku, a veľmi ťažko mi je teraz samému. Bola aká bola, hysterická, manipulatívna egoistická .... to je jedno ale dávali mi to čo som potreboval, a čo mi chýbalo. Tie hodiny strávené mazlením, masážami hladkaním, túlením. Pekné výlety na horách a plno somarín čo sme navystrájali.

Poviem to rovno, dala mi to najkrajšie čo mi kto v živote dal a tým ma dostala, stal som sa na nej závislý a zároveň mi ublížila najviac ako ktokoľvek na svete a dala mi aj to najhoršie a najhoršie utrpenie.

Mám z toho stále zmätok, lebo skutočne to bolo niekedy peklo a niekedy raj na zemi,
Nikdy som nebol šťastnejší ako s ňou, ani keď som stal v Alpách na vrchole hory, a nikdy som nebol nešťastnejší ako s ňou, keď ma podviedla a zaútočila na najbolestivejšie miesto vo mne. Presne vedela čo ma najviac zraní na svete. A teraz má úplne opustila a odišla k inému chlapcovi.
Tiež ho zmanipulovala, hrala chudinku, lebo on o ňu nejavil záujem.
On ani netušil že ona žije so mnou, a ja netušil že ona si s ním stavia vzťah,
Klamstvo na klamstvo.

Ostal som sám, síce mám späť svoju slobodu ale necítim sa šťastný. Neviem či ešte dokážem byť ako pred tým. Môžem opäť ísť kde chcem a s kým chcem, nemám zakázaných priateľov, mal by som sa cítiť úžasne ale necítim. Akoby odišla časť mňa.

Moje podvedomie po tom túžilo, nech si nájde niekoho iného, nech už ma netrápi, prišiel som z práce a tešil sa že tam nie je
, že prišla v noci až. Pretože som sa bál čo zas bude, či zle niečo urobím pri varení a rozbije kuchyňu, alebo niečo iné pokazím a začne peklo. Ale tak isto mi chýbalo, ako prišla a bola ako anjel celý večer, pozreli sme tv, navarili, milovali sa hodiny. Vždy to boli len tie varianty.
Nikdy som nevedel čo príde, či bude doma anjel alebo diabol.

Podvedomie mi hovorí, vyhral si teš sa raduj, píš kamarátom, choď na hory, všade, nový život úžasné. Ale poviem pravdu veľmi mi chýba ta jej dobrá časť. Aj keď asi bola len hraná aby ma namotala, ale bolo to tak skutočné, tak reálne a ja ju preto tak miloval. Dala mi presne to čo mi v živote chýbalo. Presne cítila čo mi chýba a dávkovala mi to ako drogu.

No bude to ešte asi na dlhšie, sú to 4 dni a mám striedavo stavy radosti a smútku.
Ona už na plno pracuje na svojom novom vzťahu, toľko offline na internete ako je teraz nebola snáď od našich začiatkov :D

Život je zaujímavý a tieto skoro 2 roky boli pre mňa najväčšia skúška a škola. Len ešte zvládnuť toto. Zažívať striedavo najväčšie šťastie a najväčší smútok to ma riadne vyšťavilo.
A ten stres to ani nespomínam.

Do 24 som nemal partnerku, ženy o mňa záujem nemali. Potom naraz prišla kráska z čista jasna ktorá ma chce, miluje a chce so mnou byť navždy, Po týždni som už u nej býval :D Aký sen že? A čoskoro prišlo peklo. Ale vždy ho vystriedalo nebo a takto dookola.

leuchtturm
19. okt 2020

mozes sa stat spisovatelom 😉

h2
19. okt 2020

Ani som to nedočítala, ako ani Tvoje predošlé príspevky, ale spomínam si, o čom zhruba boli. Môžeš byť rád, že si sa jej zbavil.

hipuska
19. okt 2020

Najlepšie čo ti život dal? To su silné slová..ešte ta toho čaká

peter244
autor
19. okt 2020

@leuchtturm Je mi jasné že tomu sa skoro nedá veriť čo som zažil za tie dva roky, sama psychologička mi povedala že toto ešte nepočula. Ale je to tak všetko čo som sem písal, sa mi dialo v živote, Neviem prečo som taký, prečo som o tom musel písať, ale proste mi to nejako odľahčilo trápenie a cítim sa lepšie keď to dám takto von. Aj teraz sa cítim už o dosť lepšie.

peter244
autor
19. okt 2020

@hipuska Díky, vo vnútri viem že máš pravdu 🙂

leniel
19. okt 2020

maj trošku hrdosť. Zbaľ jej veci, vyhoď ich z bytu a vymeň zámky. Nemáš dôvod jej odpúšťať, nemáte spolu žiadne záväzky, pre ktoré by si mal robiť ústupky alebo udržiavať komunikáciu. Čím skôr sa jej zbavíš, tým skôr sa z toho dostaneš.

hlubik
19. okt 2020

@peter244 citis to tak teraz lebo je to čerstve. Verím že ťa čakajú ešte krajšie chvíle ako tie na ktoré máš spomienky. Prajem moc zo srdca.

peter244
autor
19. okt 2020

@leniel V podstate keď si vezme veci tak mi tu ostane skoro holobyt, len telka a madrac a oblečenie :D ale to nevadí postupne si dokúpim

stary_ujco
19. okt 2020

Neboj nič, ona sa ešte vráti... Keď nebude mať kde prespať po odchode od ďalšieho truhlika.

peter244
autor
19. okt 2020

@stary_ujco Pochybujem, on je z nej hotový jak ja na začiatku, leje do nej peniaze na výlety ako sa len dá a robí pre ňu všetko čo sa len dá.

pribinak
19. okt 2020

Bože chlape, ty si kde nechal gule? Však tá tvoja krásavica s tebou zametala až hrôza
Ty si otvor šampanské a oslavuj

goodidea
19. okt 2020
suzitok
19. okt 2020

Den jej odchodu bol tvojím šťastným dňom! Zelam ti z celého srdca dievca, ktoré si ta bude vazit a uprimne ľúbiť...drzim palce 🍀
Hlavne ju neber naspäť keď ju dalsi omrzi...

anuss
19. okt 2020

Sloboda je kraásna vec a želám ti niekoho, kto ťa bude mať skutočne rád, hlavu hore a pozeraj okolo seba 😉

lienkashoppingqueen
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pbra40
19. okt 2020

ani som to nedokazala docitat 😅
nechapem, ako sa niekto takto dokaze polozit, neuvedomovat si svoju hodnotu a este sa lutovat na nejakom verejnom fore. ale aspon mam ciel pred sebou, vychovat svojho syna tak, by si vedel vazit svoj zivot, nenechal sa vyuzivat a nestracal cas s osobami, ktore o to ocividne nestoja.

lolazmola
19. okt 2020

Preboha, nefnukaj tu! Daj si zmrzlinu, pivo, opi sa, zapni si hudbu...... Co len chceš, ale nefnukaj tu na stránke pre matky 🤦‍♀️

peter244
autor
19. okt 2020

@lienkashoppingqueen Čo sa stalo tebe ak môžem ? 🙂 Držím palce

77daniela77
19. okt 2020

Posahana osoba ta takto oblbla?Ved ona je nenormalna,bud rad ze odisla a ked aj teraz este dufas ze sa k tebe vrati,tak ju uz nazd nevezmi.Nechala si otvorene zadne vratka a manipuluje tebou ako sa jej zachce.Nebud chudak v rukach blazna,nechaj to preboliet a poobzeraj sa po normalnej zene,nie takejto pre psychiatra.....

amelie2017
19. okt 2020

Snad bude od teba konecne pokoj. To sa ani docitat nedalo. Pohladaj si v gatoch gule a obcas ich aj pouzi.

amelie2017
19. okt 2020

Ako nehnevaj sa, ale ty budes z tych chlapov, ktoremu zena povie chod do p a uz mi nevolaj a rano jej aj tak donesie ranajky a kyticu ruzi. Podla mna si si tie 2 roky leb vykresloval v hlave a ona sa snazila podat trestne oznamenie na obtazujuceho cloveka.

lienkashoppingqueen
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
peter244
autor
19. okt 2020

@lienkashoppingqueen Diky napodobne 🙂 , ano ten začiatok prvé dni hrozné, ale je to už lepšie

peter244
autor
19. okt 2020

@amelie2017 Tak asi keby tak sa ma chcela zbaviť tak by sa nevyhrážala že sa zabije ak s nou skončím

leskovael
19. okt 2020

Ale neboooooj, toto najlepšie čo ťa v živote stretlo sa ti raz dva vráti... Nie každý chlap je taky debil a bude u seba tolerovať flandru ktorá ho podvedie a ešte sa chová akurát tak na prefackanie.. A nie každý chlap bude trpieť roky vo vzťahu a popri tom sa sťažovať na fóre, ale kopne ju do prdele... Takže ochvilu ju jej nový objav vyrazí z domu a keď nebude mať kam ísť tak ti ten tvoj anjel zaklope na dvere... No a potom môžete pokračovať vo vzťahu akoby sa nič nestalo😂

moonlight1210
19. okt 2020

@peter244 ako ti vysvetlit, ze vsetko to, co vynasas do neba o nej, bola v jej ociach tvoja ubohost.
Milovala na tom svoje pocity, nie teba. Bavilo ju, ako jej zvlacnies v rukach. Hrala sa so slovami.
Rovnako by pomaznala vankus, keby vedel dychat a mal teply krvny obeh.
Pacilo sa jej, ako ta dostane presne, kde chce.

Bol, si a budes vzdy iba jej zaloha. Nikdy nie prva volba.
Ktokolvek zaujimavejsi, vzdy ti utecie si aspon vrznut.
Chvilu sa s tebou zabavi, ked zatuzi po naivnej prostoduchosti, a potom ju zas nudis.
Kombinuje ta ako kombinujeme potrebu si po chlebe so salamou dat zakusok a po zakusku cipsy.

Je sposob, ako si taku, ako ona udrzat. Ale nestoji za to.
Lebo najvacsia vyhra v zivote, je sa takej ako ona zbavit.
Ukazat jej dvere a zavriet za nou (co mmch je jedno z afrodiziak, pre ktore sa pojde za tebou pokrajat. Ak ti to nikdy nedoslo.)

moonlight1210
19. okt 2020

@peter244 talafatky. Neurobila by si nikdy nic. Na to sa prilis miluje.

Pojedla by lieky a zavolala ti, ze ich pojedla.
Keby si ju poslal do prdele, zavola si sanitku sama. Isto sa jej nechce umierat.
Ak by sa zadarilo, tak preto, ze to nedomyslela a presvihla.

A odchadzala by riadne nasr***, ze kvoli tebe.

77daniela77
19. okt 2020

@peter244 Ved to je jasna manipulacia....nechava si otvorene zadne dvierka aby sa mohla k tebe kedykolvek vratit ak jej nieco nevyjde.....a ty sa potom od radosti ze ju mas zase pri sebe zblaznis....a ona tie vykyvy bude stupnovat,ty budes rad trpiet a takto to pojde naveky,ze ona si zase vybehne k niekomu zatr.kat a vrati sa cukor a bic....no a stale dookola....nadherna predstava prezitrho zivota,ona ss nezmeni....s takouto psycho si chces znicit zivot?Ked budes stary budes si buchat hlavu o stenu ze kde si mal vtedy rozum.....

ivca88
19. okt 2020

Boha... Postni nám sem jej fotku. Fakt by ma strašne zaujímalo, ako vyzerá.... Či je celá zo zlata a miesto bradaviek diamanty... Alebo ja neviem 🤷

peter244
autor
19. okt 2020

@moonlight1210 presne to si uvedomujem, že to bolo len divadlo, ktoré ma malo dostať tam kam chcela, ale tak či onak aj keď to nebolo skutočné efekt to malo. Tak ja som skúšal všetko ako ju udržať, bol som na ňu zlý, vysťahoval som ju raz, bol som na ňu dobrý a dával jej všetku pozornosť, aj tak keď som šiel do práce urobila si po svojom. Neviem čo na takého človeka by platilo, to by ma fakt zaujímalo či to vôbec niečo také existuje. Lebo za mňa je to asi nemožné.