Skončila to so mnou. Vymenila ma ako nič
Veľa z Vás si určite pamätá moje príbehy, kde som sa trápil s priateľkou. Vzťah bol ako na horskej dráhe, hore a dole, rozchody a udobrovania. Podviedla ma a ja jej odpustil.
Pred pár dňami mi v noci oznámila že chce byť s niekým iným a že ma opúšťa, ale vyhrážala sa že sa zabije ak má stratí ako človeka. Ešte dva dni so mnou bola v byte v noci a spali sme spolu v posteli.
Dva dni tu už ale nie je, všetky veci tu ešte má ale už spí inde. Predpokladám, že pôjde bývať tam keďže takto to bolo aj v našom vzťahu, že hneď spolu bývať.
Tak nakoniec som opäť sám. Poviem pravdu aj keď bola aká bola ešte mi chýba. Bývali sme spolu od začiatku, a veľmi ťažko mi je teraz samému. Bola aká bola, hysterická, manipulatívna egoistická .... to je jedno ale dávali mi to čo som potreboval, a čo mi chýbalo. Tie hodiny strávené mazlením, masážami hladkaním, túlením. Pekné výlety na horách a plno somarín čo sme navystrájali.
Poviem to rovno, dala mi to najkrajšie čo mi kto v živote dal a tým ma dostala, stal som sa na nej závislý a zároveň mi ublížila najviac ako ktokoľvek na svete a dala mi aj to najhoršie a najhoršie utrpenie.
Mám z toho stále zmätok, lebo skutočne to bolo niekedy peklo a niekedy raj na zemi,
Nikdy som nebol šťastnejší ako s ňou, ani keď som stal v Alpách na vrchole hory, a nikdy som nebol nešťastnejší ako s ňou, keď ma podviedla a zaútočila na najbolestivejšie miesto vo mne. Presne vedela čo ma najviac zraní na svete. A teraz má úplne opustila a odišla k inému chlapcovi.
Tiež ho zmanipulovala, hrala chudinku, lebo on o ňu nejavil záujem.
On ani netušil že ona žije so mnou, a ja netušil že ona si s ním stavia vzťah,
Klamstvo na klamstvo.
Ostal som sám, síce mám späť svoju slobodu ale necítim sa šťastný. Neviem či ešte dokážem byť ako pred tým. Môžem opäť ísť kde chcem a s kým chcem, nemám zakázaných priateľov, mal by som sa cítiť úžasne ale necítim. Akoby odišla časť mňa.
Moje podvedomie po tom túžilo, nech si nájde niekoho iného, nech už ma netrápi, prišiel som z práce a tešil sa že tam nie je
, že prišla v noci až. Pretože som sa bál čo zas bude, či zle niečo urobím pri varení a rozbije kuchyňu, alebo niečo iné pokazím a začne peklo. Ale tak isto mi chýbalo, ako prišla a bola ako anjel celý večer, pozreli sme tv, navarili, milovali sa hodiny. Vždy to boli len tie varianty.
Nikdy som nevedel čo príde, či bude doma anjel alebo diabol.
Podvedomie mi hovorí, vyhral si teš sa raduj, píš kamarátom, choď na hory, všade, nový život úžasné. Ale poviem pravdu veľmi mi chýba ta jej dobrá časť. Aj keď asi bola len hraná aby ma namotala, ale bolo to tak skutočné, tak reálne a ja ju preto tak miloval. Dala mi presne to čo mi v živote chýbalo. Presne cítila čo mi chýba a dávkovala mi to ako drogu.
No bude to ešte asi na dlhšie, sú to 4 dni a mám striedavo stavy radosti a smútku.
Ona už na plno pracuje na svojom novom vzťahu, toľko offline na internete ako je teraz nebola snáď od našich začiatkov :D
Život je zaujímavý a tieto skoro 2 roky boli pre mňa najväčšia skúška a škola. Len ešte zvládnuť toto. Zažívať striedavo najväčšie šťastie a najväčší smútok to ma riadne vyšťavilo.
A ten stres to ani nespomínam.
Do 24 som nemal partnerku, ženy o mňa záujem nemali. Potom naraz prišla kráska z čista jasna ktorá ma chce, miluje a chce so mnou byť navždy, Po týždni som už u nej býval :D Aký sen že? A čoskoro prišlo peklo. Ale vždy ho vystriedalo nebo a takto dookola.
@amelie2017 čo znamená 4 cm vyrasty?
@amelie2017 farbu menila každú chvilu a ak myslíš odrasty vlasy tak nechápem ale potom si toto trafila no presne
@peter244 prepáč, chápem, ze je to čerstvé, ale moc sa v tom vŕtaš, ( cim skor prestanes, tým skor sa budeš cítiť lepšie) určite nebola to najlepšie v tvojom živote a lutujem jej sučasneho chlapa.
Ja som to zažila opačne. Tiez bol pre mňa ex stred vesmíru, aj keď , klamal každemu vo svojom okolí, mne najviac. Nemala som nikdy istotu či na týždeň dva nezmizne nevedno kam, občas zmizli prachy. roky som čakala, ze sa zmení. Ten rozchod bol najlepšia vec v mojom živote, aj ked ma "stal cele uspory."
Skus robit v živote postupné zmeny, kazda aj drobna zmena bude dobrá. A rob ich pre seba. Je jedno, či začneš behať, cvičiť, necháš si narasť bradu, alebo sa nechás ostrihat, kludne premaluj v byte steny, len aby ti ju nepripomínal. ( ja som sa prestahovala úplne) čím viac zmien urobíš, tým menej sa bude do tvojho "nového života" hodiť ona. Hlavne nezostávaj v kontakte, iba by si sa trápil.. možno aj dúfal. Byvaly ma tiež volal na kávu ako "kamarátku." Mozno si ta chce mat v zálohe, ak by jej tento novy objav nevyšiel. Ty si zaslužiš viac po tom vsetkom čo ti spravila a myslím, ze si sa trápil uz pred tým rozchodom.
@moonlight1210 ešte raz som si to prečítal a pravda keď som ju vyhodil tak skutočne sa išla pokrájať za mnou. Prosila, nariekala sľubovala. Takže postup by bol, za ňou každý týžden buchnúť dvere a bola by ako tak na uzde ano? :D
@ivca88 aleeee, ved takým ako túto autor, stačí len aby sa s ním pohrajkala sem tam jak so šteňatom a úplne super keď vie dobre trt***, to že nie len s frajerom ale rada si odbehne aj pomimo, je už maly detail, ako aj to že je psychiky asi narušená... Ale inak je to žena, bez ktorej sa nedá žiť.. 😁
@peter244 Tak toto je fakt nadherna predstava spolocneho zivota s blaznivou zenou......laska na cely zivot 😂
Mne to pripomina story pumpara Miska a tej Dominiky z Mama, ozen ma 🤣
Uz si s tymito pribehmi trapny
Toto nebola laska, ona manipulator, ty zavislak. Dufam, ze jej uz neotvoris. Ona sa rozhodla odist, ty sa mozes rozhodnut zit konecne bez nej.
Ty sa raz nepoučíč na vlastnej chybe... prepáč strašne naivný si... dávno si jej mal zbaliť veci a maj sa asi to láska nebola keď ťa tak odvážne vpodvádzala... otvor šampus a oslavuj že taká ľahko dostupna ženská konečne zmizla z tvojho života
@peter244 tvoje pribehy som citavala,aj som ti odpisala. ale dnes mi je z tohto vylevu na grc. co si nejaka namotana baba? chlape pozbieraj sa,si uplne dopleteny,chyba ti zenska,od ktorej si nevedel co mas cakat,spavala kade tade, teba vyuzivala a manipulovala? mas nejaku nechutnu odrodu stokholmskeho syndromu. daj sa poriadne dokopy,nez budes hladat dalsiu babu,lebo sa z teba stala ruzova pavucinka vo vetre. bud zas chlap,maj pevne slovo,charakter a zasa zacni rozmyslat rozumom a nie zenskymi hormonmi,ktore sa ti zacali vo velkom tvorit.
co vlastne od zivota cakas? tebe staci mat nejaku narusenu zensku,co ti vymyje mozog,ale hlavne je,ze sa k tebe tuli a chodi s tebou na hory? to su akoze tvoje zivotne ambicie? a do takeho naruseneho vztahu nebodaj este privediete dieta?
zajdi si s chlapmi vonku, najdi si chlapske zaujmy, kup si poriadne naradie, chod do fitka, na strelnicu, kup si zazitkovu jazdu na okruhu, zacni hrat futbal (samozrejme v ramci sucasnych opatreni),ale pointa je BUD CHLAP!
ty ma vzdy tak pobavis 🙂 naozaj ziadna zena netuzi po chlapovi vlastne to ani nie je chlap co vyplackava na mamickovskom portaly ,toto keby veddela si ani neskrtnes uz
@janetinka27 Dnes už sa cítim ešte lepšie, asi preto že už spala asi u neho a určite sa v noci nemodlili. Stačí predstava čo spolu asi robili a je mi z nej na vracanie. Rozmýšľam či jej dosť tvrdo napísať nech si s novým priateľom okamžite vystahuju môj byt alebo nechať tak nech sa to nejak v pokoji urobí že mám aj ja pokoj. V podstate mi ostane holo byt :D všetko je jej ale čo už. Ide zima môžem mať na okne veci z chladničky.
@peter244 pri citani tvojho prispevku si uvedomujem ze som stara, pretoze namiesto sucitnych slz, previacam ocami, co je to za strasny vylev. Nazov temy by som kludne prepisala - rozchod psychicky nestabilneho paru 🙄
Nech si vezme veci a dovi,dopo.....bud rad a ziadne ťuťuťu uz viac s nou....je to kur.a je.nuta😉
............boh nas zlomenym srdcom chrani pred zlymi ludmi.....
@peter244 kup si chladnicku🙂 aj to moze byt znamka noveho zaciatku 👍
Niekto nejaký výcuc? Stále je ufňukaný simp, čo si nevie nájsť inú vagínu?
@acrobaleno furt to iste ale v ružovom tieto nareky už čitam dva roky
1.sťažnosti na partnerku
2.neochota niečo zmenit
3.odmieta sa rozísť
4.plače za tým, ake to bolo krásne
5.rady druhých nechce počuť
@peter244 čítala som iba jednu tvoju diskusiu.Bud rad, že ste to ukončili je to manipulatívna psychopatka a ty buď úplne bez sebaúcty či masochista.Sam píšeš, že si mal stres, keď prídeš domov aká bude a čo sa bude diat.Stale v napätí...
Len si daj veľký pozor, aby si si nenašiel podobnú ďalšiu frajerku nemôžeš byť tak zakriknutý a všetko tolerovať.Neboj sa ozvať a dať nejaké hranice, lebo si každá spraví z teba šaša.
Nebola aj tvoja mama direktivna panovacna a otec submisivní?väčšinou sú to odpozorovane vzorce z rodiny
Akokoľvek Ti je ťažko nelutuj toto by bolo trápenie a aj už bolo a to prave tie prvé roky by mali byť najkrajšie.Bola nevyrovnana
@katkati Tak teraz nie lebo som nabral úvery na naše bývanie a náš život keďže som všetko ťahal sám. Ona ma vymenila za bohatšieho, no ... :D jak inak mňa vyťahala a keď už nebolo čo ideme o dum dál. Nevadí. Dnes tu bola, som jej jasne povedal čo a ako, chcel som aby okamžite všetko, preč ale nakoniec som jej dal čas. Nebudem si tu robiť s ňou ďalší stres, býva už pri ňom, bola si len po veci. Opäť začala plakať, lebo som jej povedal, že sa ani kamarátiť nechcem a mala hlúpe reči tak som jej troška povedal na rozum. Som jej jasne povedal že ma vymenila ako nič a čo čakala teraz že bude mať oboch. Nech si pekne žije so svojím objavom, ale aj tak si to vystavala na klamstvách takže to tak aj dopadne. Mne to už jedno, ja mám šťastie že získam späť kamarátov, keďže všetci vedeli ako sa chová tak v pohode ma príjmu aj keď som sa na nich vykašlal lebo ich nenávidela pre nič, a mám veľa koníčkov ja sa budem mať dobre aj bez nej.
@eliska13 toto su rady ako hrach na stenu. on si ide svoje Bolo to krasne bla bla bla.Jeho mama je panovačna niči otca Namiesto aby otcovi pomahal sa vyslobodiť z put tuto ztraca čas nehynucou laskou k nejakej tyranke
Zivot mame jeden on sa ho snaži premarnit.Nukala som mu lepšiy cestu nema zaujem.
Všetko voda velka voda.On na taketo reči nepočuje
Peter a daj teraz fotku ako zlaty klinec programu
Je ti jasne Peter že dokial sa duševne nedaš do poriadku budeš mať vždy a vzdy taketo partnerky? Lebo ty inak fungovať nevieš a toto som ti 2 roky dozadu písala a ty si ideš svoje ty maš svoj rozum svoj kompas.Uplne že zle nastavený ale nevadí

@ivca88 aj jeho aj jej.
Ale uprimne, asi 4. cenova, ona peroxidom odfarbena, 4 cm vyrasty su samozrejmost.
Ale nechcem urazat