Skončila to so mnou. Vymenila ma ako nič
Veľa z Vás si určite pamätá moje príbehy, kde som sa trápil s priateľkou. Vzťah bol ako na horskej dráhe, hore a dole, rozchody a udobrovania. Podviedla ma a ja jej odpustil.
Pred pár dňami mi v noci oznámila že chce byť s niekým iným a že ma opúšťa, ale vyhrážala sa že sa zabije ak má stratí ako človeka. Ešte dva dni so mnou bola v byte v noci a spali sme spolu v posteli.
Dva dni tu už ale nie je, všetky veci tu ešte má ale už spí inde. Predpokladám, že pôjde bývať tam keďže takto to bolo aj v našom vzťahu, že hneď spolu bývať.
Tak nakoniec som opäť sám. Poviem pravdu aj keď bola aká bola ešte mi chýba. Bývali sme spolu od začiatku, a veľmi ťažko mi je teraz samému. Bola aká bola, hysterická, manipulatívna egoistická .... to je jedno ale dávali mi to čo som potreboval, a čo mi chýbalo. Tie hodiny strávené mazlením, masážami hladkaním, túlením. Pekné výlety na horách a plno somarín čo sme navystrájali.
Poviem to rovno, dala mi to najkrajšie čo mi kto v živote dal a tým ma dostala, stal som sa na nej závislý a zároveň mi ublížila najviac ako ktokoľvek na svete a dala mi aj to najhoršie a najhoršie utrpenie.
Mám z toho stále zmätok, lebo skutočne to bolo niekedy peklo a niekedy raj na zemi,
Nikdy som nebol šťastnejší ako s ňou, ani keď som stal v Alpách na vrchole hory, a nikdy som nebol nešťastnejší ako s ňou, keď ma podviedla a zaútočila na najbolestivejšie miesto vo mne. Presne vedela čo ma najviac zraní na svete. A teraz má úplne opustila a odišla k inému chlapcovi.
Tiež ho zmanipulovala, hrala chudinku, lebo on o ňu nejavil záujem.
On ani netušil že ona žije so mnou, a ja netušil že ona si s ním stavia vzťah,
Klamstvo na klamstvo.
Ostal som sám, síce mám späť svoju slobodu ale necítim sa šťastný. Neviem či ešte dokážem byť ako pred tým. Môžem opäť ísť kde chcem a s kým chcem, nemám zakázaných priateľov, mal by som sa cítiť úžasne ale necítim. Akoby odišla časť mňa.
Moje podvedomie po tom túžilo, nech si nájde niekoho iného, nech už ma netrápi, prišiel som z práce a tešil sa že tam nie je
, že prišla v noci až. Pretože som sa bál čo zas bude, či zle niečo urobím pri varení a rozbije kuchyňu, alebo niečo iné pokazím a začne peklo. Ale tak isto mi chýbalo, ako prišla a bola ako anjel celý večer, pozreli sme tv, navarili, milovali sa hodiny. Vždy to boli len tie varianty.
Nikdy som nevedel čo príde, či bude doma anjel alebo diabol.
Podvedomie mi hovorí, vyhral si teš sa raduj, píš kamarátom, choď na hory, všade, nový život úžasné. Ale poviem pravdu veľmi mi chýba ta jej dobrá časť. Aj keď asi bola len hraná aby ma namotala, ale bolo to tak skutočné, tak reálne a ja ju preto tak miloval. Dala mi presne to čo mi v živote chýbalo. Presne cítila čo mi chýba a dávkovala mi to ako drogu.
No bude to ešte asi na dlhšie, sú to 4 dni a mám striedavo stavy radosti a smútku.
Ona už na plno pracuje na svojom novom vzťahu, toľko offline na internete ako je teraz nebola snáď od našich začiatkov :D
Život je zaujímavý a tieto skoro 2 roky boli pre mňa najväčšia skúška a škola. Len ešte zvládnuť toto. Zažívať striedavo najväčšie šťastie a najväčší smútok to ma riadne vyšťavilo.
A ten stres to ani nespomínam.
Do 24 som nemal partnerku, ženy o mňa záujem nemali. Potom naraz prišla kráska z čista jasna ktorá ma chce, miluje a chce so mnou byť navždy, Po týždni som už u nej býval :D Aký sen že? A čoskoro prišlo peklo. Ale vždy ho vystriedalo nebo a takto dookola.
@karolinakr Ja viem, no otcovi pomáham ako sa dá ale čo mám robiť keď on ju neopustí, aj keď tam už nie je ani kúsok lásky.
Je mi jasné, že korene toho prečo som bol v tomto vzťahu sú v mojej rodine, no hlavne že už s nimi nežijem, prežil som si ďalšie peklo v tomto vzťahu. Viem na čo si dať pozor, pred dvoma rokmi som netušil ako sa správa manipulatívna osobnosť, teraz ich detekujem okolo seba každú chvíľu a stále sa mi to potvrdí.
Píšeš tu dlhé vylevy, akoby si trénoval na spisovateľa a skúšaš na nas svoje literárne pokusy.
Uz sa konecne spamataj, vzmuž sa.
A daj si dlhu liečivú pauzu kym sa dáš dohromady s nejakou normalnou ženou. Takym chromyselnym kreaturam ako ex, sa už vyhýbaj.
@peter244 čiže tvoj otec s ňou chce ziť? No to je hrozne.Počula som take story neboj sa nie si jediný
Ja osobne to sice nechapem lebo čo davam druhym čakam aj naspäť a ak to nejde, stracam zaujem
Nemam rada tyranie všeobecne či ludi či zvierat, vtedy som velmi nahnevana.Ale sranda je, že tie tyrane bytosti pod nadvladou nechcu odíst.To je choré
veď to je krásna skúsenosť, niekto takú lásku nezažije nikdy, buď rád že si ju stretol, budeš mať krásne spomienky na mladosť. Si myslím že pre muža je takáto partnerka len prínosom, samozrejme pokiaľ s ňou vo vzťahu nepokračuje, lebo na celý život je to príťaž
Dnes mi vyčítala opäť veci z minulosti. Ma vytočila riadne akurát. Stále mi píše také hlúposti. Potom písala o tom ako sa náš vzťah neposúval ďalej a preto nevidela v ňom zmysel.
Ona si myslela že popri tom ako doma na mňa útočí fyzicky, nadáva mi a ničí veci, že ju požiadam o ruku?
Nechápem o čo jej ide, keby robila pravý opak urobil by som to ale nebudem žiadať o ruku kto mi denne nadáva a kričí že nikdy nechce byť moja žena a keby som jej doniesol prsteň spláchne ho.
Nechápem naozaj o čo jej ide, kto by niečo chcel a robil presný opak aby to získal?
Len ma vytočila, ale inak som v pohode, bolo mi dnes trocha smutno ale čo už to prejde. Prešlo vlastne.
"..,ale inak som v pohode..."
Nehnevaj sa.... Ale nie, ty asi niesi v pohode... 🤦🏽♀️
Ako fakt nič v zlom, ale čo si ty za chlapa, že na ženskom /mamičkovskom fóre, riešiš najprv sťažnosti na ženskú od ktorej si nebol schopný odísť len sa na ňu sťažovať a teraz tu riešiš dopodrobna Váš rozchod, resp to jak ťa nechala, lebo ty by si ju nemal gule opustiť. Kriste pane takéto výlevy sme si dávali kamoška kamoške kedysi v pubertalnych časoch.. Ale aby toto robil chlap čo robíš ty, som fakt ešte nezažila... Našťastie 🙏
Prepáč, mne len veľmi pomáha to dostať zo seba von, proste neviem ale musím to robiť aby som sa netrápil. Na to sú aj fóra.
Ty si si nabral uvery ale veci si vezme ona? Takze takto sa pcha do ritky 🤔
Akože ti zostal holobyt a veci máš v okne, ked si všetko platil z uveru, či spptrebaku kt.teraz splácaš? Si fakt tak blbý alebo to bolo inak??
Zobrala si tvoje veci či ako mam tomu rozumiet?
Ako chapem aj ju, že ťa opustila si trošku otravny@, ale veci čo splacaš patria tebe a ona si ma zobrať svoje darčeky čo si jej daroval pripadne ak ona niečo kupila a doniesla z domu
@karolinakr Pôžičky som bral na depozit, potom som ešte platil aj jej byt ktorý ma v druhom meste nájom, potom som platil dlhy na tankovaní, a kúpil som jej aj nejaké darčeky keď som zachraňoval náš vzťah, ... veci skoro všetko je jej, z jej bytu. No ako pravda keď teraz dumem že na nejaké veci som ja dával peniaze čo sme kupovali nové. Skriňa a sedačka a tak, takže to tiež moje. Ale už ani nepamätám presne čo všetko som ja platil.
@peter244 každý rozchod je bolestivý a vždy pre jednu stranu viac ako pre druhu. Ale v živote ťa čakajú oveľa ťažšie veci ako rozchod po 2 či koľko rokoch s psycho ženskou na ktorú si sa sťažoval že si, zúfalý lebo sa s ňou nedá byť.. Rozchádzajú sa vztahy ktoré boli plnohodnotné, vzťahy kde bola roky dôvera a normálne fungovanie, rozchádzajú sa manželstvá kde su deti, spoločné firmy, majetky.. Každá situácia je ťažká, ale aby tu jedem chlap tak zúfalo vypisoval nieje normálne. Xy žien ti tu povedalo aby si sa vzchopil a miesto toho aby si s tým začal a venoval sa hocičom inému, ideš na koníka a stále o nej píšeš.Veď v podstate rob si čo chceš, je to tvoja vec, pre mňa za mňa zostaň na špagátiku aj cely život. Niektorí ľudia sú stratení fakt..potom sa ale nečuduj že priťahuješ ľudí ako ona, aj budeš.. lebo "vy stratení" ste presne výhodný na istý čas pre takých, ako tvoja ex. Veci si vzala a viac nevidím dôvod aby ste sa bavili, uzavrk kapitolu a choď ďalej. A ked to nevieš, tak jej buď na lusknutie k dispozícii, ako som povedala takú ženskú si chovať nikto nebude, určite nie dlhodobo, takže sa k tebe ešte bude chcieť mozno vrátiť...
Vsetci citaju o tyranych zenach....no a mame tu chlapa. Dva roky ta systematicky deptala, necakaj, ze sa za par dni otrases a ides dalej. Mne po podobnom vztahu trvalo viac ako pol roka, kym som prisla k nejakym pozitivnym zaverom ohladom seba samej...orientuj sa teraz sam na seba...zariad si byt, kup si nieco po com si dlho tuzil, opras priatelstva, zorganizuj chatu...opite sa a telefon nechaj doma 😅 krok za krokom sa opat naucis byt sam a ked to zvladnes, budes pripraveny na novy vztah. Nesnaz sa teraz zalepit ranu novou naplastou, lebo vsetko negativne co mas za sebou si prinesies do noveho vztahu. Nie si teraz schopny objektivne posudit co je pre teba dobre, tak sa obklop ludmi, ktorym doverujes a nemusis riesit pletky. Pojde to, nie si prvy ani posledny co ma blbu skusenost, je to lekcia, ktora ta ma naucit, co uz od zivota nechces.
@peter244 Ona si je ista svojou mocou nad tebou tak to bude skusat ako to uz mala zabehane.... bud silny a uvedom si ze je to psychopaticka ku.va ktora ta zjavne chce znicit a ma ta v zalohe na horsie casy.....neodser si zivot s nou😎
@peter244 a čo zas dobehneš ako psík? odstrihni sa od nej aj svojej mamy, dajte sa s otcom dokopy chodte spolu do podnajmu a užite si chlapsku jazdu.Život može byť úžasny Peter inak vieš že ako je linka pre tyrane ženy je i pre mužov? Ja na tv.mieste sa informujem ako pomocť otcovi či už chce a či nie.Ked zomrie budes si to vyčítať lebo mal naprd život.Mame len 1 šancu druha sa nezopakuje ja vas osobne nechapem že ostavate v dobrovolnom otroctve.Ja to hrozne odsudzujem .
Teraz ti vypisuje a ty ti riešiš.Čo ju nezablokuješ?
@peter244 0800 212 212 je linka pre tyrane ženy i mužov a aspon sa informuj čo s tym tvojim otcom
@peter244 Vymen zamok a nech si pride pre veci.
@77daniela77 ale o čo jej ide keď žije s novým partnerom. Načo mi vypisuje také somariny. Alebo že netráp sa som tu pre teba. Keby si čokoľvek potreboval, povedz. :D také správy pochopím od niekoho cudzieho ale o čo ide jej. A k tomu ešte pošle emotívnu pesničku a že chýbaš mi.
@karolinakr otec to robí len pre sestru ktorá ho už bohužiaľ týra ako mama. Včera som mu už povedal na rozum lebo sa bál ísť domov z počítačom. Lebo oni nevedia že má mobil, počítač a všetko mu vezmú a zničia. Sestra príde a povie že vypadni a bez peňazí sa nevracal a on spí u svojej sestry. Moja sestra má 17 veď to je na hlavu. Som mu povedal x krát že musí sa odsťahovať. Minule ostal 3 dní preč sa neozval a mama nespala vraj celú noc a hľadala ho von. Už im sranda nebola. Ale on nevydrží nikdy. Tak ako mu viac pomôcť. Požičiavat mu už nebudem lebo sám mám málo. Nechápem čo to okolo nás sa lepia za ženu ... Ak keď je to mama ale toto je moc. Celý život má oco peklo.
@peter244 Drzi si ta v zalohe keby jej to nevyslo s inymi....je si sebou ista ze ta ovlada tymto,ze si na nu naviazany a ma ta v moci,manipuluje s tebou....mal by si ju uplne odstrihnut a neodpisovat vobec na to,ona je teraz za dobru aby nestratila nad tebou moc.
@peter244
to je tvoja sestra či otcova sestra ?
Ale už mam toho dosť.Normalne ja tam zavolam keď sa bojiš.Čo už su toto za poriadky
Jedno či muž tyrany čivžena treba sa zastať človeka
@77daniela77 pravda pravduca ďakujem. 🙂 Lebo používa prosím a ďakujem ako nikdy pred tým :D normálne anjel zrazu :D a za všetko škaredé čo napíše sa ospravedlňuje :D a vo vzťahu prepáč bolo asi zopár krát. Keď som jej naložil lebo žiarlila že som fotil kamarátku pred naším vzťahom a ešte keď som ju chcel vysťahovať. . :D
@karolinakr riešim to s maminou psychologičkou, kde chodí, ona k nej chodila a ona o ničom nevedela, minule som bol ohľadom seba a dostali sme sa aj k mame a začali sme to riešiť a všetko som jej povedal ako je. Bola veľmi prekvapená. Že mama má úplne dve tváre. Chodí aj k psychiatričke čo je jej rodina. Chcem tam dostať aj oca najbližšie. K nej, ona je veľmi dobrá. Musím jej zavolať a dohodnúť stretnutie. Lebo toto nepôjde riešiť len tak podľa mňa.
Sestra kde oco sa skrýva je jeho a moja sestra, jeho dcéra 17 rokov ho týra ako mama
@peter244 vy proste priťahujete matróny fúrie a semetriky Xantipy😄
Sokrates bol ženaty so Xantipou muž čo položil zaklad greckej filozofie a staročia študuju žiaci jeho diela bol pod papučou
@peter244 Musis byt tvrdy,nedaj sa vtahovat do jej manipulativnych tem,zbav sa jej uz raz a navzdy,lebo si strateny.Treba preberat len nevyhnutne,nech si vezme veci a ide prec,nic viac uz.Vymenit zamok a nekomunikovat vobec,ani to necitat co pise,lebo neodolas z budes je odpisovat a ona ta bude mat tam kde to chce.....
@peter244 Zachranit otca mozes len tak ze ho vezmes k sebe,a uplne sa odstrihnete od tych psychopatiek....idealne odist do ineho mesta a zacat novy zivot.....
@77daniela77 ale vieš mi mu povieme zajtra u nej nasťahovaný..tak len človek mavne rukou a je vybavené .

To je kniha ci co