Smutný rozchod po 7 rokoch

esterka13
22. máj 2021

Ahojte, som tak zúfalá že neviem čo si sebou. Pred týždňom má priateľ / snúbenec opustil, skončil to so mnou rázne. Od januára sme mali krízu, prišla do toho Corona a my sme neboli spolu skoro 3 mesiace. Hádali sme sa/ odmietal ma a stále bol na strane svojej mamy. Cítila som sa osamelá , myslela som si že je medzi nami koniec. Šla som vonku s druhým kamarátom. O túto skúsenosť som sa zverila mojej kamarátke ktorá to moju teraz už ex povedala v pondelok a on ma opustil cez telefón. Od vtedy sme sa nestretli, nedvíha mi, neodpisuje, nič. Toto celé má neskutočne mrzí lebo ho stále milujem, som úplne na dne a potrebujem pomoc rozmýšľam nad tým že to na svete skoncujem

kiki68
22. máj 2021

@esterka13 ale prosim Ta, ked 7 rokov ste sa natahovali, tak bud rada. Nikam asi ten vztah neviedol. Mne sa stalo tiez po 7 rokoch , ze sme isli od seba . On to olutoval, ale ten napad bol asi z oboch stran uz predtym a pramenil z krizy toho vztahu ako takeho. Bolo tam vela faktorov a asi to tak malo dopadnut. Dnes mam ineho partnera a som stastna. Musis to vziat tak, ze tie veci sa jednoducho stanu a ma to tak byt. Ja som to tiez vtedy velmi oplakavala a potom som sa dala dokopy a povedala si, ze dost . Ze asi to za nejaky plac nestoji, ked on ma ine priority a vztah bol uz trapenim.

kkovacovak
22. máj 2021

@esterka13 tiež som zažila rozchod po 7 rokoch zo strany partnera a teraz z odstupom času viem že to bolo to najlepšie čo sa mi mohlo v živote stať 🙂 Teraz nechápem ako som s ním mohla byť, aká som bola sprostá a hlavne by som nemala svojho terajšieho. Na začiatku to vyzerá ako životná tragédia ale nie je to jediný chlap na svete. Príde možno dokonca lepší. Podľa mňa nemá cenu to naťahovať a riešiť. Urob za tým hrubú čiaru a uži si chvíľku slobody. To ti prospeje. A kamarátku by som tiež poslala tam kam patrí.

jarmila2010
22. máj 2021

pozeram,este si mlada a mas velku sancu na dalsi a lepsi vztah...bud rada,ze to skoncilo,nez ste mali spolocne zavazky...ja som sa s priatelom rozchadzala v 27.r. s tym,ze mozno aj zostanem sama...a ani nie po roku som sa zoznamila s mojim terajsim muzom...

mila06
22. máj 2021

@esterka13 Teraz sa ti to pride hrozne az uplne koniec sveta ale postupom casu to preboli. Ver mi, budes rada ze ste sa rozisli a aj ked sa ti to momentalne zda nemozne najde si ta ten pravy princ s ktorym sa nebudete hadat. Len vydrz a ziadne hluposti, viem o com hovorim mala som viac takych sklamani a najhorsie bolo ked dotycny zrusil naplanovanu svadbu, mala som uz aj saty a vsetko len oznamenia nastastie este neboli rozposlane 🙂 teraz po rokoch som stastne vydata,mam 3krasne deti a dotycnemu mozem len PODAKOVAT. Tak aj ty kasli na neho, venuj sa sebe, svojim konickom, zasportuj si a tak a raz bude dobre, nestoji ti za to.

deti95060810
22. máj 2021

nemáš čo banovať.... za 7 r. ste sa mali pohnúť už niekde ďálej a zdá sa že vy ste spolu ešte ani nebývali...😉

karolinakr
22. máj 2021

Skoncovat so životom s chlapom, co sa rozide cez sms- lebo jedna babka povedala? To uz je co za charakter? Tak si mal zistit fakty najprv a potom sa rozhodovať
Prosím ťa, nebud smiešna !

lintu
23. máj 2021

Stretla si sa s kamarátom a čo? Spali ste spolu? Bola si priateľovi neverná, či čo sa na tom stretnutí stalo takého, že sa preto bolo treba rozchádzať?
Píšeš, že vo vzťahu ste mali dlhodobé problémy. Tri mesiace ste neboli riadne spolu, hádali ste sa, priateľ ťa odmietal.... až sa ti zdalo, že sa to medzi vami skončí. Z jeho strany, t.j. asi si sama cítila, že jeho city ochladli. Nechcel, nestaral sa.... Stretnutie s kamošom bola koniec koncov možno iba zámienka, ako to definitívne ukončiť. Raz by k tomu pravdepodobne aj tak došlo.
Keď chceš, skoncovať so životom samozrejme môžeš. Prísť o všetko len kvôli jednej osobe, je ale naozaj dosť blbý nápad. Rovnako to môžeš skúsiť ako väčšina - pár najbližších mesiacov si odplakať, ponadávať a následne sa pokúsiť nájsť v tom živote zas nejaké to svoje šťastie. To, čo cítiš je totiž normálne. Ide o to len nevzdať to. O zvyšok sa zvykne postarať čas.

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kikaaa444
23. máj 2021

Inak nevyjadrujem sa k tvojej “ kamarátke “ dúfam že aj tu si odstrihla zo života

esterka13
autor
23. máj 2021

Všetkým ďakujem za povzbudzujúce komenty, ďakujem

viellik
23. máj 2021

Niekedy je lepšie zísť z kratšej cesty, takže prajem ti veľa šťastia, aby si sa z toho dostala a našla toho pravého 🙂

krisbar
27. máj 2021

milujes to, co ste mali kedysi, pocit, ze "mas priatela a nie si sama" ...ale to co si opisala v sprave uz nie je pekny vztah... prestan mu pisat, volat a daj sa do kopy.. cim skor sa ti to podari, tym skor stretnes skveleho chalana a budes stastna.