Rozchod po 7 . rokoch

esterka13
10. jún 2021

Ahojte, nikdy som si nemyslela že budem takto písať diskusie ale som totálne zúfalá, zničená, smutná. Pred mesiacom ma opustil priateľ po 7 rokoch vzťahu. Kríža sa ťahala od januára kedy sme spolu neboli skoro 3 mesiace pre koronu, nemohol byť so mnou, stále má posielal testovať aby som ho mohla vidieť, bol chladný, zobral mi zásnubný prsteň a podobne. Myslela som si že je koniec a priznám sa, šla som na nevinnú kávu s kamarátom, naozaj to bola iba káva, no on si myslí že bolo niečo viac. Čo nebolo lebo ho stále milujem. Skončil vzťah cez telefon. Toto je vraj dôvod rozchodu. Píšem mu, volám mu každý deň no bez odozvy. Mám pocit že sa mi zrútil celý svet, že som stratila niekoho koho milujem . Je tu niekto kto si prešiel niečím takým? Priznám sa že rozmýšľam o smrti, som na dne

sella38
10. jún 2021

ja si myslím, že mu tá káva prišla vhod, aby z teba urobil vinníka vášho rozchodu...

janka_23
10. jún 2021

@esterka13 chápem ta, prešla som niečím podobným. V tomto sa radiť nedá, znie to hlúpo ale chce to iba čas. Skus sa niečím zamestnať, vyplac sa, vyzur sa, opi sa, vyrozprávaj sa kamoškam.. Viem, že na nič teraz nemáš náladu, ale ono to prejde. Hlavne mu nevolaj, nepíš.. Ponižujes sa tým. Myslím, že nestal za to. Pretože rozísť sa cez telefón je úbohé a neuctive po tak dlhom vzťahu.
Osobne si myslím, že iba hľadal nejaký dôvod na rozchod a pravda bude niekde úplne inde.

kjll
10. jún 2021

Asi ani predtým nemal záujem keďže ste mali krízu a tak sa vyhovoril na nevinné stretnutie.

sissy27
10. jún 2021

@esterka13 on s tebou už pravdepodobne nechcel byť dlhšie, ale korona mu prišla vhod, preto robil všetko možné preto, aby ste sa nevideli (posielal ťa testovať, zobral ti prsteň, spravil scénu za kávu s kamarátom...). Tá káva s kamošom nebol dôvod, to bola zámienka.
Teraz ti to príde ako najväčšia pohroma, ale o nejaký čas zistíš, že to bolo vlastne to najlepšie, čo sa ti mohlo stať. Skús porozmýšľať, či to bol naozaj taký dokonalý vzťah, či vaše problémy začali skutočne až v januári... Osobne si myslím, že tam boli už dlhšie, len si ich nevidela / nechcela vidieť. Nebolo to tak, že ty si do toho vzťahu investovala viac citov, energie, snahy ako on?
Prestaň mu volať a kontaktovať ho, volaj kamoškám (oni to s tebou nejako prežijú), opi sa, vyplač sa, kúp si tú vysnívanú kabelku alebo sprav niečo po čom dávno túžiš ale kvôli nemu si to odkladala... prebolí to. Teraz je to čerstvé, si zničená a je to pochopiteľné. Ale ja som si naozaj celkom istá, že keď sa konečne vyplačeš, tak sa ti otvoria oči a sama uznáš, že ten váš vzťah nebol taký idylický ako si si myslela. Lebo idylické vzťahy sa nekončia telefonátom po jednej káve s kamošom... tam muselo byť niečo viac (z jeho strany), čo bolo skutočnou príčinou.

stanulienkat
10. jún 2021

Ako píšu dievčatá vyššie, tá káva bola naozaj iba zámienka.

monka105
10. jún 2021

A prečo to robíš? Viem, že teraz je to ešte čerstvé a ťažké, ale uvidíš, že po čase zistíš, že to bola jedna z najlepších vecí, ktoré sa ti mohli stať. Evidentne si ťa ten človek nevážil a nezaslúžil.

syslik81
10. jún 2021

tvoj ex je zbablec co nemal ani odvahu ti do oci povedat pravdu a pravy dovod rozchodu ..ud rada ze je prec z tvojho zivota .. ten rozchod by prisiel aj inokedy -ak dvaja nemaju byt spolu tak nebudu ... najdi si konicek daj sa dokopy vzdelavaj sa chod cvicit .. iny ludia ine myslienky .. hlavne mu nepis a nevolaj .. ignoruj ho a nesleduj na sietach -zide z oci zide z mysle a pride dalsi lepsi taky co si ta zasluzi

panelacikova
10. jún 2021

@esterka13 veď choď s tým kamošom znovu na kávu. vykecáš sa, dobre ti padne....

0silvia0
10. jún 2021

@esterka13 my nie sme zalubene a citovo zaangazovane do tvojho byvaleho frajera, takze to vidime bez ruzovych okuliarov. Nechce ta uz a ty sa s tym musis zmierit. Tieto citove zalezitosti bolia, ale ked prebolia, pride nieco lepsie. Uvidis. A rozmyslat o smrti? Preco? Naco? Ak potrebujes, navstiv psychologa, vaz si svoj zivot, je vzacny.

via88
10. jún 2021

Ten uz niekoho ma, kasli na neho..

birika
10. jún 2021

ak by mi vzal zasnubny prsten...na co by som este mala cakat? mal to pripravene, bohuzial

momi1_1
10. jún 2021

ako môže chlap zobrať záznubný prsteň, už to je znak, že sa chce rozísť. tá káva mu prišla len ako dobrá záienka na rozchod. ty sa trápiš a on už ma nejakú druhú. kašli na neho nestál za to

elizabet173
10. jún 2021

@esterka13 nerozumiem, ako ti mohol zobrať zásnubný prsteň. To si ho vypýtal a ty si mu ho dala, či? A potom si ešte niečo čakala? No niet ta čím smútiť, ale na to prídeš až časom, že sa ti stalo to najlepšie, čo mohlo.

bluka2
10. jún 2021

Buď rada, ze si sa ho zbavila, očividne je to charakter, keď s tebou nechce byť, nemá gule to jednať priamo a obviní tá namiesto toho za blbosť. Absurdné, sorry. Je lepšie

kitycat
10. jún 2021

On si vypytal zasnubak co ti dal a ty si si myslela, ze ste stale spolu?

Prestan mu volat a pisat, uz davno ma nejaku inu... Bohuzial, rozisiel sa s tebou nepekne. Zajdi na kavicku s tym kamaratom.. Alebo na drink.

kassandra25
10. jún 2021

@esterka13 mojaaaa, ten uz davno brazdi nejaku, alebo obrazdil, nosi tvoj snubny prsten ona.... stale budes za nim plakat?, alebo: teraz uz za nimi?

oli18
10. jún 2021

@esterka13 Hold, nie každá teenagerská láska prerastie aj do manželstva. Si mladá a máš za sebou vzťah ako zrelá žena.Buď rada, že to tak skončilo. Tak to malo byť. Teš sa na nové začiatky. Žiaden muž nestojí za to, aby si pre neho uvažovala o smrti.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ndrag
11. jún 2021

Kava bola zamienka, chcel to ukoncit uz dlhsie, bohuzial, nic s tym momentalne nespravis..Ale mna by to na tvojom mieste tak vytocilo, ze by som sa s nim rozisla prva. Ako sorry, to co je za vztah, aby si si nemohla chodit na kavu s kym chces? Mna moj muz pusta samu bez neho na dovolenky s kamaratmi a v zivote mi nespravil ziadnu ziarlivostnu scenu.

nairia
11. jún 2021

pre boha ziveho!!! rozmyslas o smrti? neblazni, zena!!!
viem, ze je to tazke a minimalne 90% bab tu sa vie uplne vcitit do tvojej koze a situacie, ver, ze nie si na tom najhorsie... teraz treba stopnut samu seba a prestat ho kontaktovat, to za prve - odvsadial si ho vymaz, zablokuj, nevolaj, nepis, nijak ho nekontaktuj.
za druhe - zamestnaj si hlavu a telo: zacni chodit na prechadzky, daj si ciel, ze kazdy den musis spravit XY krokov alebo sa prihlas niekam na nejake cvicenie alebo cvic doma, najdi si hobby a zacni sa venovat sama sebe, citaj knihy, kresli, var, hocico, len aby ti co najrychlejsie ubiehal cas, kludne pozeraj a pocuvaj nejake motivacne podcasty a tak. dolezite je teraz "zabijat" cas.
inak ved ani ste spolu moc neboli poslednu dobu, tak rob vsetko to, co si robila, ked si s nim kvoli nespravenym testom robila, kludne aj toho kamosa na kavu zober, kamosky, vykecaj sa, vyrev, vyzur.
aj ked ti to tak teraz nepride, lebo si v porozchodovom deliriu, ale uvidis, ze co tu vsetky pisu - prejde to! a ver, ze bude lepsie!!! takyto chrapun si ta nezasluzi, ved pozri, ani mu nestojis za to, aby prisiel a do oci ti povedal, ze koncite. po 7. rokoch vztahu a planovanej buducnosti je toto vrchol chrapunstva a zbabelosti. bud rada, ze sa vyfarbil teraz a aspon jedno dobre urobil, ze ti dal slobodu. lebo keby si s nim mala deti a takto by sa zachoval po 10-14tich rokoch spolu, tak to by bol pruser.
hlavu hore, vela sil, zivot ide dalej aj bez debila. a bude LEPSI!!! 🍀🌞❤

krisbar
11. jún 2021

vsetko bolo napisane v prvej odpovedi na tento prispevok. nic viac k tomu netreba.

jana19877
11. jún 2021

Tú kávu si budeš zbytočne vyčítať, tá za ten váš rozchod nemôže. Ako si napísala, už dávno pred tým bol chladný, napísala si, že ti vzal snubný prsteň. Možno v sebe hľadáš chybu márne a ozajstný dôvod je zakopaný niekde inde

selu11
11. jún 2021

Ahoj, ja som si prešla niečím podobným sedem rokov dozadu. Po deviatich rokoch vzťahu sa so mnou nevedel ani poriadne rozísť ako chlap. Zatajoval sa, neodpovedal na sms, bála som sa, či sa mu niečo nestalo. Skrátka sa zachoval ako úplný hajzel. Tiež som mala pocit, že život sa pre mňa skončil ale "Pro jedno kvití slunce nesvítí." Teraz mám manžela, krásnu rodinu a som šťastná. Keby toto každý riešil smrťou, už by sme na onom svete boli všetci. Chce to čas, všetko prebolí a hlavne nemiluj niekoho kto nemiluje teba 😘

banderaska29
11. jún 2021

Ja viem že zrazu je všetko pre Teba inak a myslíš si, že bez neho život nepôjde ďalej lebo - spoločné rituály, spoločný život atď.

Ale ak v sebe máš štipku tej lásky voči sebe, ktorú si mala pred tým, ako si ho stretla, pamätaj, že toto si nezasúžiš. Trpáka.. zobral Ti ten prsteň pred kávou s kamošom alebo po káve ? Máš odpoveď....

začni si hľadať cestu k sebe samej, zamiluj sa opäť do seba. chod ku psychologičke, moja kamoška teraz presne prechádza týmto istým - po 7 rokoch koniec. začala chodiť k psychologičke a začína aj žiť... ♥ A preboha, pre takého chmula sa život neobätúva. Raz budeš matka, manželka... tak si vylieč dušu ♥

ivangeline
11. jún 2021

Bojis sa co bude. Neboj sa. ;)

vilma7
11. jún 2021

Žiaľ musím sa prikloniť k názorom, že tá káva mu prišla vhod, chlap je už niekde inde a s niekým iným.
Viem že je to teraz pre teba koniec sveta, ale o rok sa na to budeš pozerať úplne ináč.
Treba tým len prejsť, hoc je to veľmi ťažké obdobie. Nevolaj, nemá to význam, tvoj priateľ už o teba záujem žiaľ nemá.

vilma7
11. jún 2021

Môjmu kolegovi sa nedávno stalo niečo podobné, s tým že sa s ním rozišla priateľka po 7 rokoch, samozrejme cez telefón. Najskôr reči typu, že sa odlubila bla bla a samozrejme sa neskôr dozvedel, že sa zaľúbila do niekoho iného. A to už hľadali spoločné bývanie.
Bol z toho úplne na dne, a dnes je z neho zas veselá kopa. Hlavne nerob žiadne hlúposti, ozaj za to ten chlap nestojí. Keby s tebou mal nejaké plány, už dávno bývate spolu.

luleri
Autor odpoveď zmazal
Zobraz