Vo vzťahu neviem s nikým vydržať

20. júl 2020

Ahojte, mam taky problém ze s nikým neviem vo vzťahu dlho vydrzat stále ma to po mesiaci prejde, začne mi na druhom všetko vadiť a stale si myslím že čo ako je tu niekto pre mňa lepši..ako spoznám že je to ten pravý?... Až sa bojím ze nakoniec ostanem sama navždy

miadi
20. júl 2020

Po mesiaci este toho druheho ani nepoznàš a už ti vadi .. Tak si nikdy nebola zalubenà. Lebo vtedy by sa ti zdal uzasny a dokonaly aspon rok. A ked by si ho milovala Tak by si vedela aky je naozaj a aj po 10r. Vedela ze urcite existuju aj lepši ale ty chces iba toho svojho Lebo spolu ste nedokonalo dokonali štastni .

tramtada31
20. júl 2020

Ja som to mala rovnako až prišiel môj muž a je to jediný človek, ktorý mi nikdy neliezol na nervy a vieme spolu fungovat pomerne harmonicky.

moonlight1210
20. júl 2020

To bude tym, ze sa do dotycneho nezalubis, iba sa pre neho nadchnes. A nadsenie rychlo vyprcha.
Az sa zalubis, urcite to spoznas. K tomu cloveku ta to bude pritahovat s uplne inou intenzitou (nemusi byt napr. vobec strhujuca) a z uplne inych dovodov sa ti bude zdat ten pravy.

bert22
20. júl 2020

presne ako napisala miadi, ak ta po mesiaci prejde, tak si do ziadneho nebola zalubena. lebo fakt zalubeny clovek ma aspon rok ruzove okuliare nasadene!

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maxxim
20. júl 2020

Ked budeš večne čakať na princa , ktorý bude spĺňať tvoje kriteria...." tak sa môže sa stať že pride poštár z dôchodkom.

jaskolka
20. júl 2020

Tak zrejme si ešte nestretla chlapa, do akého by si sa zaľúbila, neviem, koľko máš rokov? Ak cca 20, tak ešte je to ok, máš čas si "vyberať" keď už ale ideš 30 plus tak tam už by som si dala otázku, kde je chyba, či v tvojich nárokoch, alebo miestach, kde hľadás muža, či jednoducho ci nie si až prehnane kritická voči nim.Co konkrétne ti na nich vadí? Každý má chyby, aj ty sama. Možno im tiez na tebe dačo vadí, ale tak inteligentny človek vie, že nikto nie je dokonalý. Samozrejme, ak ide o vážne problémy, typu alkohol, hrubosť,snaha násilim meniť druhehi, vulgárne slová, nejaké zanedbanie sa, to je iné... Ale také drobnosti bežného života, to proste bude v každom vzťahu.Aby ako už tu bolo písané, sa nestalo, že budeš mať 60 a sedieť za oknom bytu s dvoma mačkami a ľutovať, ako osamelo si žila

asia83
20. júl 2020

@maxxim 👍😂😂😂

leuchtturm
20. júl 2020

chlapov je vela, ale ten pravy je jeden, mozno dvaja za cely zivot. Nepolavuj zo svojich narokov, radsej ostan sama ako sa trapit s nejakym volom 😉

janetinka27
21. júl 2020

mozno raz pride ten pravy, ale ty pre neho nebudes ta prava