Ako mám poslať kontrolu zo sociálky?
Vie mi niekto prosím Vám poradiť ako poslať kontrolu zo sociálky? Priateľova bývalá sa z mojho pohľadu nedokáže o ňu postarať (malá sa nám často sťažuje že je hladná, naposledy plakala, že jej založila naušničky...). Potrebovali by sme preveriť situáciu v domácnosti (chceme požiadať o zverenie do našej starostlivosti). Bojím sa o ňu. Podľa mňa nemá vytvorené zdravé prostredie pre jej ďalší vývoj do budúcna.
Za info vopred ďakujem.
@majkapatko iné som sa pýtala
@asuuu a co si sa pytala? Ako poslat kontrolu zo socialky? Normalne tam prides, nabonzujes, spisu s tebou uradny zaznam, aby mohli ist na setrenie a ides domov. Ostatne socialka zariadi sama...
@asuuu ak je pravda, čo si napísala, stačí ak otec dieťaťa požiada o zverenie dieťaťa do svojej stsrostlivosti.
Kolízna opatrovníčka či sudca posúdia obe domácnosti, vypočujú oboch rodičov, možno aj učiteľky, pediatra alebo dieťa a rozhodnú....
Uvedom si ale, že tak ako posudzuješ teraz matku dieťaťa ty, môže posudzovať aj ona teba časom.... Nehovorím, aby si dopustila týranie dieťaťa, ale tak ako si prísna k druhým, buď aj k sebe....a sadni si nad učebnicu slovenčiny - keď sa budeš s dievčatkom učievať, budeš to potrebovať 😉
Veľa šťastia malinkej !!!!
Ďakujem toto sme už skúšali, nič nové si mi nepovedala a tak ako si prísna ku mne buď aj k sebe... Nepoznáš ma tak ma nesúď.
Prajem pekný deň.
Spravte si vlastné , zato že vám sa to nezdá neznamená že to tak aj je .Toto mi príde špekulatívne neskutočne.