icon

Ako mám poslať kontrolu zo sociálky?

asuuu
29. máj 2016

Vie mi niekto prosím Vám poradiť ako poslať kontrolu zo sociálky? Priateľova bývalá sa z mojho pohľadu nedokáže o ňu postarať (malá sa nám často sťažuje že je hladná, naposledy plakala, že jej založila naušničky...). Potrebovali by sme preveriť situáciu v domácnosti (chceme požiadať o zverenie do našej starostlivosti). Bojím sa o ňu. Podľa mňa nemá vytvorené zdravé prostredie pre jej ďalší vývoj do budúcna.
Za info vopred ďakujem.

Strana
z2
jadelka
Odpoveď bola odstránená
mysga
Odpoveď bola odstránená
mysga
Odpoveď bola odstránená
mojkamojka
Odpoveď bola odstránená
nyusika
Odpoveď bola odstránená
jadelka
Odpoveď bola odstránená
jadelka
Odpoveď bola odstránená
majkapatko
Odpoveď bola odstránená
asuuu
autor
30. máj 2016

@majkapatko iné som sa pýtala

mojkamojka
30. máj 2016

@asuuu a co si sa pytala? Ako poslat kontrolu zo socialky? Normalne tam prides, nabonzujes, spisu s tebou uradny zaznam, aby mohli ist na setrenie a ides domov. Ostatne socialka zariadi sama...

mojkamojka
Odpoveď bola odstránená
asuuu
autor
Odpoveď bola odstránená
sardinka335
Odpoveď bola odstránená
zita19
Odpoveď bola odstránená
sue
8. jún 2016

@asuuu ak je pravda, čo si napísala, stačí ak otec dieťaťa požiada o zverenie dieťaťa do svojej stsrostlivosti.
Kolízna opatrovníčka či sudca posúdia obe domácnosti, vypočujú oboch rodičov, možno aj učiteľky, pediatra alebo dieťa a rozhodnú....

Uvedom si ale, že tak ako posudzuješ teraz matku dieťaťa ty, môže posudzovať aj ona teba časom.... Nehovorím, aby si dopustila týranie dieťaťa, ale tak ako si prísna k druhým, buď aj k sebe....a sadni si nad učebnicu slovenčiny - keď sa budeš s dievčatkom učievať, budeš to potrebovať 😉

Veľa šťastia malinkej !!!!

asuuu
autor
8. jún 2016

Ďakujem toto sme už skúšali, nič nové si mi nepovedala a tak ako si prísna ku mne buď aj k sebe... Nepoznáš ma tak ma nesúď.
Prajem pekný deň.

lussy211
9. jún 2016

Spravte si vlastné , zato že vám sa to nezdá neznamená že to tak aj je .Toto mi príde špekulatívne neskutočne.

Strana
z2