Ako odísť s deťmi bez drámy?
Už bolo 100 rozhovorov, kedy povie áno nude sa viac zaujímať o rodinu áno bude sa ovládať v správaní a nebude vrieskat, nadávať. Povedala som mu ze ak to nezmení odídem od neho..no ale všetky nové pravidlá vydržia len chvíľu a zas všetko po starom, povie ze idem deti zničiť rozvodom, ale to ze som zničená pri nom ja ho nezaujíma.
Ako ste sa zbalili z jeho bytu, s deťmi ktoré nechcú ísť zo svojho domova kde sa narodili. Ako načasovat všetko sťahovanie, odchod aby to bolo bez drámy, lebo on miluje drámy a zatahuje deti aha vidíte maminka vám chce zničiť život. Ja viem ze to vraví zo zúfalstva lebo je už starší 50+a s inou ženou si to nevie predstavit, ale on si myslí že jeho chovanie je ôk.
Ráno vstávam prvá a prvá odchádzam z domu, on vstane keď odchádzam spraví si kávu a pozerá mobil, deti sú samostatné vedia čo majú robiť, potom sa zbadá o 7:30 a rýchlo ženie deti s nervozitou krikom lebo oni to robia svojim tempom co mu vadi do auta. Rozvezie príde domov, druhá káva cca do 9:30 si kávičkuje, má svoju firmu, je na voľnej nohe, vyhovuje mu kľud doma v tichu bez nás, potom ide do firmy, ktora ide sama, sa vykecat. Prichádzam domov prvá, všade neporiadok, nespratane, po ceste sa zastavím na nákup, doma uprace a idem variť...zastaví sa najesť, káva, pospi si cca 45 min a ako deti prichádzajú okolo 14 tej od odchádza do firmy, ja som s deťmi. Potom udržujem poriadok, občas práčka, občas pozametam, on príde ide sa najesť, niekde spraví deťom, niekedy ja, zvali sa na gauč a mobil do 23.
Do 23:00 cca, ja idem s deťmi o 21:00, dovtedy všetko nachystám na ráno aby mali. Muž sa vo všetkom spolieha na mňa, príde sek už si ho zaplatila? Už si kúpila letenky, už si rezervovala hotel? Financie máme obaja, cestuje 4 x ročne k moru, ale ja som aj taknutahana. Na poslednej dovolenke som už mala dosť, ochorela som v lietadle, ležala na izbe 3 dní na antibiotiká ch a on mi vynadal ze len ležím a ze v izbe je bordel, že som lenivá žena pred detmi.. začala som strašne plakať.. potom sa vrátili z raňajok a ospravedlnil sa...ale takto to už ide pár rokov, som z neho nešťastná. Ked maju deti prazdniny, som s nimi ja a vtedy je do 8:00 ptec z domu a ma vseliake roboty zrazu, vo vsetkom sa na mna spolieha a ja som uz fyzicky ubolena a psychicky rozsekana. Neviem co chcem počuť, bojím sa odísť, ale nechcem premrhat roky, chcem kúsok svojho šťastia. Prepáčte za chyby a ďakujem za povzbudenie.
Mas kam ist? Mas svoje financie?
Odid, deti to vnimaju tiez.
@majo111222 ďakujem, mam 44 rokov
Vek deti?
@pribinak 6,7
Manželská poradňa?Ak 100 rozhovorov nepomohlo?Tohto chrenu nezmeníš. Nikdy. A takto sa k Tebe správa, lebo si mu 99 krát povedala, že odídeš a nič. On manipulátor pozná manipulačné techniky. Zase chudák deti.
@tinkavvv financie mam skromne, jedine prenajať byvanie
To sú ešte malé deti, tam by som asi dala nejakú prípravu s psychológom
Deti vnímajú problemy rodičov inak. Oni asi nevidia problém. Jedine čo vidia je že stratia domov
Ty si ta, co mu porodila deti a obetovala telo, kariéru. Vystav mu faktúru. Na tohto by som ani nehodila vec, i ako na stoličku v byte. Ale bohužiaľ, musíš sa emočne odstihnúť, lebo po odchode Ťa bude trápiť a vydierať cez deti a všetko bude Tvoja vina. Neznášam zakomplexovanych manipulatorov mužov. Fuj hnus. Niečo, čo bolo stvorené CHRANIŤ a milovať, ako prvé ublizuje je niečo pre mňa tak antisexuálne, že by som v sekunde žiadne city nemala a išlo by som s pomocou právnika len tvrdo po praktických a faktickych veciach a on nech sa zavesí aj na strom. Debil.
@pribinak Pointu si nepochopila. Samozrejme, že chcela. Ale kto tomu dal telo a kariéru?Evidetne to jej muž nechápe. Inak by som to tak tvrdo nenapísala.
On to formuluje manželke pred deťmi, čo je úplne dno a vydiera ju cez ne, tak ako inak to mám popísať?
Autorka,veľa síl. Žene znesie fakt asi všetko na sebe. Ako sa hovorí, najviac boju koňa, ktorý "tahá", aby ťahal ešte viac.
@enmery nie on to nechápe, on nerozumie o com hovorím, povie co ti také robím? Dobre kričal som ale som sa ospravedlnil..atd, nemáš byť prečo nespokojna...on nechápe že svojím správaním robí dusno, nepokoj..
@pribinak Pretože títo hajzli proste nič nechápu. Žiadny z nich nemusel nič zmeniť a plus dostal servis a potom ešte idú manželke niečo hovoriť o peniazoch atď a ze mama je zlá. To je úplne konečná a je smutné, že aj v dnešnej dobe sú ženy, ktoré to nevidia a nechápu o čo ide. Práveže jej nakladaš ty, že šak vlastne nič. Svoj názor som vyjadrila.
Každý deň podobný. Ja stále nechápem, načo sa ženia a robia si deti.
Písala si, že má po 50tke. Riešili sto to 100 ráz a nič. Ja som Ti už napísala. On sa nemá prečo zmeniť, lebo jemu je dobre a ma všetko a ty si ani po 100 vyhražkách neodišla. 50rocny sa NEZMENÍ. Čo by mne ale fakt vadilo, že do toho ťahá deti a hnusne z Teba robí pred nimi zlú. Veď to je nonsens. Deti nrmôžu za problémy rodičov. A keď niekto takto hovorí pred deťmi o ich matke alebo o otcovi, je proste totálne no go. Je to manipulácia najhrubsieho zrna.
@enmery sorry ani nečítam či píšeš
Podľa mna u nej treba posilňovať to na com chce ona stavát a to je odchod od muža
Potrebuje poriešiť aby deti zvládli odchod dobrovoľne a nastaviť ako sa budu stretávať s otcom
Ona potrebuje pevnú pódiu pod nohami, napr za pomocí psychológa pre deti
Reči že sa obetovala …..zo je za mna pozícia udupanej obete
Tu iná téma. Žena doma s malými deťmi a vydeľovanie peňazí a ona nič nerobí podľa nich, lebo sak len porodila je doma a nenosí peniaze A celá rodina muža ju má za nič. Toto je strašné. A ešte strašmejsie je zistenie, že inej žene to príde ok.
@pribinak myslis ze psycholog tomu pomoze ? Ja som sa tiez rozvadzala a ex vystrajal podobne. Sudom sme mali nariadenych 40h u psychologicky a ked tam absolvoval mozno 10h tak vela. A aj za tych 10 h som nonstop pocuvala ze som mu znicila zivot lebo som sa chcela rozviest a rozbit synovi rodinu. A ja mozem za vsetko a bla bla. Ked som chcela od neho dalsie sedenia u psychologicky kvoli malemu, ma vysmial ze sa mam dat liecit u psychiatra a tvaril sa ze on nic. Proste to je taky typ chlapa… Zena keby mu dala modre z neba aj tak by si nasiel nieco co je na pi@u…
Uvazuj krok za krokom,
Nájdeš podnájom
Deťom OZNAMIS, otec sa ku nám nesprava dobre, ideme preč, uľaví sa aj vám aj mne. Všetko bude dobré, ocko Vás má rád, môžete sa s ním stretávať, ale bez mami
Zbalis veci ideš do podnájmu, len tie nevyhnutne
Podas návrh na rozvod. Požiadas o výživné. Keď bude chcieť deti na čas do úpravy styku tak mu ich dáš, nech sa kus postará, on ti ich o chvíľu vráti.😁
Spekulovanie len predlžuje agoniu, ktorá sa nezmení, treba niekde začať ...
@autorka skúsila by som manželskú poradňu. Jeho sa prevychovať nedá, ale možno mu nestranná osoba zmení pohľad. Teba po rozvode čaká aký život? Bude proti Tebe huckať deti, lebo si rozbila rodinu. Bude si ich kupovať, lebo bude mať viac peňazí a času na deti ako Ty. Už nebudeš mať doma také psychické dusno z neschopného manžela. Budeš mať psychické dusno z toho, že aj tak je všetko na Tebe, deti Ti možno dajú pocítiť rozvod tiež a máš k tomu aj menej peňazí ako s ním. Podľa mňa veľa nezískaš. Ničí Ťa manželstvo s ním a bude Ťa ničiť založenie rodiny s takým.... človekom aj po rozvode. Prajem veľa síl a 🍀🍀🍀
@anketkarka fu no..bojím sa..toho čo bude aj keď odídem...dakujem
A keď ostaneš?Skončíš na psychiatrii za koľko mesiacov?To je už len terno.
Jednému nerozumiem v tomto ani v iných prípadoch. Prečo musia ženy s deťmi odchádzať. Veď podám na rozvod, a nejako sa to vyrieši aj s bývaním.
@enmery presne tohoto sa bojím...lebo sa prestávam aj ja ovládať zo zúfalstva, stále sa v tomto točím.
@gribka1 a ako keď byť je jeho, odísť chcem aby som si zachovala kúsok psych.zdravia, lebo mam sklony k negativizmu a trapeniu
Byt je jeho, nemáš čo riešiť, odchod do podnájmu, ku rodičom, ...

Ukonci to a začni znovu žiť. Držím palce. ❤️