icon

Čo znamená neobmedzený styk s dieťaťom po rozvode?

renatkaema
12. júl 2022

Čo znamená neobmedzený styk s dieťaťom po rozvode ak je dieťa zverejnené do mojej osobnej starostlivosti

Strana
z3
zuzsat
19. júl 2022

@peter162 joooj ja som sa na to pytala policajtov a aj samotneho sudcu. Lebo napr. Moj ex dostal trestny rozkaz bezpodmienecne na 6mesiacov. Zaplatil a trestny rozkaz sa zmenil na podmienku 18mesiacov. Pocas toho je toto uz druhy krat kedy som podala trestne oznamenie za neplatenie vyzivneho cize za 18mesiacov porusil podnienku uz 2krat. A sudca mi na to povedal ze vaznice su tak preplnene ze v pripadoch vyzivneho sa snazia vzdy docielit aby zaplatil a nemuseli ho zavriet lebo by stat stal vela penazi..

peter162
19. júl 2022

@zuzsat no a presne toto je ten problém. On si je plne vedomý, ze stačí aj 20eur a je z toho vonku. Určia splátkový kalendár a on sa smeje a žena trpne čo bude ďalej. Dúfam že slečna je dosť uvedomela a podá ten návrh na tú zmenu.
Držím palce nech to dobre dopadne.

zuzsat
19. júl 2022

@peter162 to zasa nie. Neestaci 20€. Ked vyjde trestny rozkaz ma nejake 3-6mesiacov na vyplatenie dlhu. Ak nevyplati ide sediet. Tqkze musi cele zaplatit .. a ak by napr. Mal 100€ vyzivne a zaplati 20 a 20.. poda sa trestne a musi doplatit tiez.

peter162
20. júl 2022

@zuzsat ja som to myslel obrazne tých 20. Sama vidíte/š že je to maximálna hlúposť pretože keď môžu chodiť po krčmách tak môžu zaplatiť aj na dieťa. Ja osobne platím podľa mňa dosť, dám aj pomimo ale iba dcére poprípade aj kupujem čo by chcela. Je pre mňa prvoradá a jediná osôbka čo je a bude na prvom mieste.

peter162
Autor odpoveď zmazal
peter162
20. júl 2022

@zuzsat ďakujem za príjemný rozhovor a želám všetko dobré. Ďakujem

nanina7
10. nov 2023

@pribinak To ale nie je pravda. Advokát či právnik vysvetlí..

Strana
z3