icon

Je možné mať každý Štedrý deň po rozvode?

30. máj 2024

Ja viem možno vám to príde sebecké ale mne nie. Je možné že by mi súd odklepol každý štedrý deň a mužovi deň po vianociach? Ono totiž on už počas trvania manželstva keď sme sa pohádali vykrikoval aj pred deťmi že Vianoce sú otras že je to najhnusnejsie v roku a podobne...pravdepodobne muž bude o jeho rodičov a oni sú rovnakí Vianoce v teplákoch žiadne zvyky žiadne pekne orestrety stol žiadna atmosféra darček hodený v taške nezabaleny a len krik mne je to ľúto kvôli deťom viem že môžem im to pekne urobiť v iný deň ale neviem 😭

heidy222
30. máj 2024

Skús trochu krotiť emócie, ako prioritu si dať korektne vzťahy po rozvode a môžete sa normálne na Tom dohodnúť - keďže pre neho ten sviatok nič neznamená možno ti vyjde v ústrety

zuzana9393
30. máj 2024

Súd bude chcieť aby ste sa sami dohodli na týchto veciach. Ak sa nedohodne, tak zrejme vám nariadi striedanie. My s ex sme sa dohodli, že každý štedrý deň je syn so mnou a 25.12 ide k nemu, zostava tam až do 28.12. To som mu navrhla sama, že teda si neviem predstaviť byť bez neho na štedrý deň. A súhlasil. Skús aj ty mu to takto nejako. Vyjdi mu vždy v ústrety keď bude niečo možno sa aj on postupne posnaží. Presne chápem čo prežívas, ja som sa tohto takisto desila....

autor
30. máj 2024

@heidy222 ja som sa o korektné vzťahy snažila ale on má inak ako p...u nazvať nevie

autor
30. máj 2024

@zuzana9393 mne on robí naprieky on Vianoce neznáša ale vie že pre mňa to veľa znamená tak preto ich chce vtedy s deťmi sa ani nezahrá...

autor
30. máj 2024

Alebo radšej napísať asi prvý sviatok vianočný že

alissa1222
30. máj 2024

Ahoj, my to máme tak že 24 doobeda mala ide k nemu, príde tak poobede okolo 4 takže je s nami oboma na štedrý deň, sme to tak vymysleli a vyhovuje nám to. Skús sa nejak s ním dohodnúť možno aj takto že tam pôjde od rana do obeda a večer bude s tebou

walentina7
Odpoveď bola odstránená
pribinak
30. máj 2024

Ak muž na súde prejaví záujem mat deti 24.12. tak súd nariadi striedanie, jeden rok z teba, další u neho
Tepláky a nevyzdobeny stôl nie sú prekazka, toto je veľmi subjektívne vnímanie

Ideálne je sa dohodnúť. Okrem toho, deti samé uvidia rozdiel a to je aj dobre. Uvedomia si, že ktorý rodič sa snaží a kto má v paži

zuzana9393
30. máj 2024

Ja toto presne poznám. Ale ono to možno bude iné na súde. Keď ty niečo normálne navrhnes. Že si teda ochotná v iných veciach mu vyhovieť. Napríklad prázdniny atď. Tak už hádam tam nebude zo seba robiť chuja. Ono sa to celé časom utriasie. Aj u nás to bolo extra divoké... A tiež mi hovorili, že to bude ok časom... Som ani neverila, ale čas pomôže...
Tebe teraz pomôže jedine nerobiť mu napriek. Časom prestane aj on

ptvw
30. máj 2024

@walentina7 však píše ze kazí Vianoce a nazýva ju p*cou tak akí kamoši...isto by som ho nechcela doma

medda_beda
30. máj 2024

Keby sa tak aspoň raz súdy zaujímali o to čo chcú deti a nie ich rodičia.

autor
30. máj 2024

@walentina7 nemala by som s týmto problém ale on áno on robí všetko naprotiven

medda_beda
30. máj 2024

@walentina7 S chlapom ktorý by ťa nazval p*** by si bola kamoška? Vážne?

autor
30. máj 2024

@ptvw veď toto ja som sa miliónkrat chcela pekne v kľude skrz deti dohodnúť in ani za svet odísť a rozviesť sa proste ako soplave decko len ničiť má ale mať má ako slúžku po ruke

autor
30. máj 2024

@pribinak možno máš pravdu veď Vianoce im môžem urobiť aj o deň skôr/ neskôr 🙂

jazula
30. máj 2024

Moja neterka je v striedavej starostlivosti, takže u brata každé druhé Vianoce. Keď má byť 24.12. u otca, tak jej robia Vianoce o pár dní skôr. Chvíľku to trvalo, ale zvykli si. Je to výrazne lepšie, odkedy si mama s otcom prestali robiť napriek (obojstranne tie vzťahy boli nanič a ešte sa do toho montovali starí rodičia🤦‍♀️).

natalka13
31. máj 2024

Normalne vam nariadia striedacku, v rok ked ich ma muz im urobis vianoce podla svojich predstav 25.