Kontrola zo sociálky večer
Viete mi povedať či môže prísť kontrola zo socialky keď niekoho nahlásili aj večer o 22 ?
@ysseba nie zaujíma má iba či je možné že príde kontrola aj okolo 22h 🤔 neviem kedy bol nahlásený.
Pokial nahlasia, ze velmi male dieta, ktore sa este nevie o seba postarat je same doma a place tak ano, moze prist socialka aj po 22. Zalezi od pripadu, ci to bude urgent alebo nie. Moze prist kedykolvek v priebehu 24/7 ale na beznu-rutinnu kontrolu urcite po 22 nepride.
Nie. O takmto čase chodí k deťom polícia a zachranka
Sociálka chodí v normálny pracovný čas. Chcú vidieť dieťa v normálnom režime a cez deň, nie keď už by malo spat
Nebudú ho budiť napr na rozhovor
Samozrejme je doleIzity DOVOD nahlasenia, ak je to urgentne a nevyhnutne, tak ano, su rozne intervencne timy urcene na taky zasah, suseda mi tak pracuje...tazke naliehave pripady, odoberanie deti atd.
@pribinak Kuratela príde kedykoľvek, ak je dieťa v ohrození, aj o 2-hej v noci. Majú totiž služby.
@zuzanockamt presne tak. Policia pride prva a volaju kuratelu, ak zistia problem.
@betulinka1 Presne tak to je.
@zuzanockamt najprv príde polícia a tá vyhodnotí či je nutne volať socialku.
Pre bežne vybavovanie účtov medzi susedmi či ex manželmi uroxtw nebudú volať socialku
@pribinak To asi nie, ale nie je pravda ani to, že kuratela chodí len v bežných pracovných časoch. Určite nie.
A veru zažila som prípad, kedy bola prizvaná kuratela aj pri nezhodách medzi ex partnermi.

Ako to myslíš? Že dnes o 22:00 niekto niečo nahlási na sociálku a o 22:15 či mu už bude sociálka klopať na dvere? 😀 Alebo ako to myslíš?