Ako prebieha kuratela maloletých pri rozvodovom konaní?

marcestana
20. okt 2019

Ahojte chcem sa spýtať či boli u vás doma pri rozvodom konaní pracovníčky so sociálneho odboru ohľadom kurately pri maloletych deťoch .Ak áno ako to prebiehalo .dakujem

kakika007
20. okt 2019

@marcestana u nás neboli, ani nás nik nekontaktoval (aj keď v papieroch bolo písané, že nás budú kontaktovať)

araavdva
20. okt 2019

u nás boli dve tetusky. Sadli si spravila som im kavu ponukla kolácik. Popýtali sa co a ako. kedže dcera bola malinká jej sa pýtať nemohli lebo by sa na nich tak usmiala jedine v roku :D . Bolli aj u protistrany ten ich nepustil ani dnu že sa nemá s nimi o com baviť a ked chcú príde za nimi na urad. Takže asi tak. Teraz aj u kamošky boli ked sa rozvádzala. U nás pozreli akurát dcerinu izbu a tak. Nic hrozné to nebolo.

tosomja
20. okt 2019

@marcestana ahoj. Minuly tyzden boli u muza, pytala sa kde dcera spi, kde sa uci, ako sa uci, ci on je zmiereny s rozvodom, ci suhlasi s mojim navrhom, kolko xarobi, ake ma vydavky, kto plati skolu, co vsetko kupuje dcere atd...mne dali predvolanie, ze mam prist s dcerou. Najprv sa mna pytala kde robim, kolko zarobim, kolko kde co platim atd. .a kedze zijem s priatelom...tak to iste o nom...potom si zavolala dceru a bez mojej pritomnosti sa jej pytala, ci vie, ze sa rozvadzame, kde chce byt, kde je jej ldpsie, kde ma krajsiu izbu, co robi vo volnom case, co robi s otcom, co so mnou. Ci ma rada mojho priatela a take. My smd sa s ex dohodli na rozvode, ze dcera bude so mnou a aj na vyske vyzivneho.

marcestana
autor
20. okt 2019

Ďakujem vám za odpovede.Zaujimalo ma to preto že som počula že pri niektorých návštevách ešte aj skrine otvorili .Popozerali aj pivnicu a u niekoho ani neboli..zdá sa mi to zbytočne prehnane..Pokiaľ sme normálna rodina nie asociali.

marcestana
autor
20. okt 2019

Ako to prebieha ak obaja byvame spolu v dome. Ohlasia návštevu vopred?

horalka1986
20. okt 2019

Neboli. Len poslali list ze zastupuju deti a bla bla. Prvy krat som tetu videla az na pojednavani. A pred pol rokom detto. Mali sme dalsi sud na ine dieta a tiez tu nikto nebol,len poslali papier.

tosomja
20. okt 2019

@marcestana neohlasia sa vopred. Pridu namatkovo.

tomika
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
stela01
21. okt 2019

@marcestana u mna - prišli po oznámení .
Prišli 2 dámy , pozreli synovi izbu sadli si spýtali sa má na moju predstavu o fungovaní po rozvode . A aj u ex boli pozrieť ako žije .